Aycan canim benin..fazla oynayip yorma kendini :) kendine iyi bak canim benim.
Umut tatli arkadasim sen nasilisn,biliyorum kosturmaca icindesin..sende kendine iyi bak..
Care senin son durumun ne oldu,gelismeleri yaz bite
Hadigel sende iyi bak kendine
Mierke sende yoksun ortaliklarda,umarim iyisindir
Hepinizi cok öpüyorum
arkadaşlar mrb cara hadigel geçmiş olsun arkadaşlar hava da tam hastalık havası tekrar geçmiş olsun
hadigel okul aynı kulübüm de sınıfım da yok müdür güya benim özel durumum için vermedi ama tabiiki değil bana kızdı hıncını öyle aldı bir arkadaş hakkın da tutanak tuttu ben de nöbetçiydim imzalamak istemedim kızgınlığını nasıl çıkaracağını bilmedi toplantı da bana kulüp isteyen lere verecğiz dedi ben de istemiyorum dedim amaaaan bana 2 saat ücretle tehdit edeceğini sandı ben de önce vermedi tekrar alırmıyım almadım artık müfettiş sorarsa da idare vermedi derim
bu arada bu hafta şube öğ ku toplantısı yaptık halen de var 4 gün daha sürecek 12.30dan 17 ye kadar hergün toplanıyoruz adam sırf kompleks aslında toplantı 3 gündü bir arkadaşa kızdı 8 güne çıkardı önce her sınıf bir gün dü şimdi 2 şube 1 gün rezillik ne bileyi uğraşıyoruz işte sen grip dışın da iyimisin senin okulnasıl
cara canım ameliyatı unuttum umarım bir an önce olur kurtulursun allah yardıcın olsun hepimizin
kızlar feri aycan geshenk mira sizler nasılsınız
merhaba fericim ben kötü grip oldum yaa kaç gündür pek iyi sayılmam ama işte idare ediyorum ne yapayım soğuklar bir anda başladı ...bide bizim öküz pardon ama aynen öle pek yardım etmiyor evde cok yoruldum terledim sonuç hasta sonrada kıyamam aman allah aşkına tezata bak kız bu erkekler ne tutarsız şeyler ....neyse tatlım işte epey içerlemişim galiba:) öpüyorum snei kendine dikkat et...
arkadaşlar selam
geshenk bana göre yani benim fikrim en doğru kararı vermişsin aslında dondurulmuşlarının olması senin için çok büyük avantaj hadi hayırlısı bakalim
feri ne zamandır görüşemiyoruz nasılsın canım
mirakel, care ,hadigel sizler nasılsınız
aycan sana da iyi eğlenceler
hepinizi öpüyorum
canım benim miyom 6-6,5 cm, yeri içinde doktorun biri rahmin arka duvarında diğeri de üst duvarında dedi.elimdeki rapordada uterus corpus sağından kaynaklanan miyom demiş ne demekse..ameliyatı yapacak olan doktor muayene ederken aslında yeri çok kötü değil demişti.ama iki doktorda gebelik konusunda aynı şeyleri söyledi. gebe kalabilirsin,doğurabilirsin de ama miyom olunca her zaman risk vardır dedi.bende ikinci bir düşüğü göze alamıyorum.bu yüzdende ameliyatı olmaya karar verdim.her işte bir hayır vardır..
canım en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir unutma..aldığın karar hakkında hayırlı olur inş...
arkadaşlar mrb cara hadigel geçmiş olsun arkadaşlar hava da tam hastalık havası tekrar geçmiş olsun
hadigel okul aynı kulübüm de sınıfım da yok müdür güya benim özel durumum için vermedi ama tabiiki değil bana kızdı hıncını öyle aldı bir arkadaş hakkın da tutanak tuttu ben de nöbetçiydim imzalamak istemedim kızgınlığını nasıl çıkaracağını bilmedi toplantı da bana kulüp isteyen lere verecğiz dedi ben de istemiyorum dedim amaaaan bana 2 saat ücretle tehdit edeceğini sandı ben de önce vermedi tekrar alırmıyım almadım artık müfettiş sorarsa da idare vermedi derim
bu arada bu hafta şube öğ ku toplantısı yaptık halen de var 4 gün daha sürecek 12.30dan 17 ye kadar hergün toplanıyoruz adam sırf kompleks aslında toplantı 3 gündü bir arkadaşa kızdı 8 güne çıkardı önce her sınıf bir gün dü şimdi 2 şube 1 gün rezillik ne bileyi uğraşıyoruz işte sen grip dışın da iyimisin senin okulnasıl
cara canım ameliyatı unuttum umarım bir an önce olur kurtulursun allah yardıcın olsun hepimizin
kızlar feri aycan geshenk mira sizler nasılsınız
merhaba arkadaslar,
bi soluklanayim, bu ne yahu kafamin ici catlayacak gibi yogunluktan kostur kostur...
GESHENK, gecmis yazilarda sen bir arkadasa(kim unuttum) bi tavsiyede bulunmustun dusukleri onlemek icin bir dua hoca filan, ben de annemden ricada bulundum bana da yaptir diye, annem TRde su an, bugun benim icin hocaya gitmis..Yani gordugun gibi halen umutluyum, hani tekrar tedaviye karar verdim ya(tabiki kabul edilirsem burda)..nolurnolmaz elimde bulunsun dimi.
Ne zaman dusunuyorsun embryolarini transfer ettirmeyi, aklina en yatkin olan karari verebilmene sevindim, inssssssallahhhh dilerim Allahtan hayirlisi neyse o olsun.
UMUT,
gecmis olsun, ah be bacim bari mesleginde bi rahat verselerdi sana, okuyunca uzuluyorum gereksiz yere strese sokuyorlar sanki baska derdin yok bir de bos insanlarla ugrasma zorunda kaliyorsun, benim kuzenim de ogretmen o da pek memnun degil son zamanlarda ilk zamanlardaki motivasyonu goremiyorum onda..ama yinede guclu ol son gulen iyi guler
selam kızlar
ah geshenk bize anlayış gösterme şurda dursun bu durumu kullanan çok
amaaaan bu gün toplantımız vardı toplantıda çalışan annelerin çocukları çalışmıyor falan denildi öğretmenin biri bizim okulda çocğu olan bayanlar toplanıp nasıl çözülebilir konuşsunlar dedi tabii uzun da ben kısa ca anlatıyorum orda çocuğu olmayan bir ben varım ben mi manyakları çekiyorum ben mi çok alınganım ve umutsuzlaştıkça daha da takıyorum
tayin işine gelince evet her yıl haziranda tayin isteniyor (greçi bu müdür geleli 8 ay oldu da) ah geşhenk im şimdi tayin isteyecem yeni bir ortam baştan herkese tek tek anlatacağım çocuğum yok herşeyi baştan anlatacağım bunu kaldıracak gücüm yok burda kiler beni tanıyor 7 yıldır bu okuldayım öğrencilerim iyi iyi olanbeni tanıyan yıllardır birlikte çaliştığım arkadaşlarım var yani artı eksiye koyduğum zaman buranın artısı daha fazla öküz her yerde vardır belki gidecem yerdeki öküzler bunlardan beter olur hadigelin dediği gibi öküz işte
hepinizi öpüyorum
Selam arkadaslar,
ben geldim, ama gercekten acayip eylendim, hic oturmadim. Soranlara Cocugum yok dedigimde uzayli gibi baktilar ama umurumda degil. Ben kendimi ve esimi seviyorum, gerisi bos. Bana öyle geliyorki ben bu durumu kabullendim herhalde, eskiden üzülürdüm, ama artik takmiyorum. Hepinize sevgiler
Slm kızlar..
Ben hastaneye gidiyorum,ameliyat yarın saat 2 de...
Benim için dua edin kızlar...
Allah hepimizin yardımcısı olsun inş...
Hoşçakalın...
Slm kızlar..
Ben hastaneye gidiyorum,ameliyat yarın saat 2 de...
Benim için dua edin kızlar...
Allah hepimizin yardımcısı olsun inş...
Hoşçakalın...
nasılsın feri?? evet epeydir yoktun demek int bozuktu.. kocişle iyi ol da bırak o bozuk olsun :))
ben dün doktora gittim donuklarla başlama startı verildi.. ilaçlarımı aldım içmeye başldım.. 4 donuğun hepsi çözülüp en iyi kalnı içlerinden verilecek bun abozuldum tabi.. hiç kalmayacak geriye çünkü hepsi tek tüpte dondurulmuş.. ve kalite olarak tazeleri en iyiydi verildi tutmadı şimdi kalitesizleri ile denenmiş olacak ve hepsi gidecek.. rezervlerim düşük kalite düşük yaşım geçiyor kötü senaryo yazdım hemen ama elimden geleni sonuna kadar yapıyorum Allah yardımcımız oldun cümlemizin bu yolda... civanperçemini iöçiyordum ilaca başlayınca bıraktım hemen.. rahim kalın bulundu başlangıç için adetin 2. günü 5 cm miş oysaki normali 2-3 oluyormuş azıcık kalın yani.. önceki ay bir şey kullandınmı dedi yok dedim.. civanperçemini daha şurda 2-3 gün önce 3 kerecik içtim altı üstü o olamaz nedenini bilmiyorum.. 7-8 gibi olsa hiç başlanmıyormuş. neyse benim başladı yani.. 1 kasımda tekrar gidecem son durum belli olacak.. benden haberler böyle...
sizler nerelerdesiniz neler yapıyorsunuz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?