Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Canım bem ameliyat için gün sayıyorum işte..
Üşüttüm heralde kemiklerim ağırıyor.boğazım da hafif ağırıyor,inş ilerlemez ameliyat ertelensin istemiyorum...

arkadaşlar mrb cara hadigel geçmiş olsun arkadaşlar hava da tam hastalık havası tekrar geçmiş olsun
hadigel okul aynı kulübüm de sınıfım da yok müdür güya benim özel durumum için vermedi ama tabiiki değil bana kızdı hıncını öyle aldı bir arkadaş hakkın da tutanak tuttu ben de nöbetçiydim imzalamak istemedim kızgınlığını nasıl çıkaracağını bilmedi toplantı da bana kulüp isteyen lere verecğiz dedi ben de istemiyorum dedim amaaaan bana 2 saat ücretle tehdit edeceğini sandı ben de önce vermedi tekrar alırmıyım almadım artık müfettiş sorarsa da idare vermedi derim
bu arada bu hafta şube öğ ku toplantısı yaptık halen de var 4 gün daha sürecek 12.30dan 17 ye kadar hergün toplanıyoruz adam sırf kompleks aslında toplantı 3 gündü bir arkadaşa kızdı 8 güne çıkardı önce her sınıf bir gün dü şimdi 2 şube 1 gün rezillik ne bileyi uğraşıyoruz işte sen grip dışın da iyimisin senin okulnasıl
cara canım ameliyatı unuttum umarım bir an önce olur kurtulursun allah yardıcın olsun hepimizin
kızlar feri aycan geshenk mira sizler nasılsınız

merhaba arkadaslar,
bi soluklanayim, bu ne yahu kafamin ici catlayacak gibi yogunluktan kostur kostur...
GESHENK, gecmis yazilarda sen bir arkadasa(kim unuttum) bi tavsiyede bulunmustun dusukleri onlemek icin bir dua hoca filan, ben de annemden ricada bulundum bana da yaptir diye, annem TRde su an, bugun benim icin hocaya gitmis..Yani gordugun gibi halen umutluyum, hani tekrar tedaviye karar verdim ya(tabiki kabul edilirsem burda)..nolurnolmaz elimde bulunsun dimi.
Ne zaman dusunuyorsun embryolarini transfer ettirmeyi, aklina en yatkin olan karari verebilmene sevindim, inssssssallahhhh dilerim Allahtan hayirlisi neyse o olsun.

UMUT,
gecmis olsun, ah be bacim bari mesleginde bi rahat verselerdi sana, okuyunca uzuluyorum gereksiz yere strese sokuyorlar sanki baska derdin yok bir de bos insanlarla ugrasma zorunda kaliyorsun, benim kuzenim de ogretmen o da pek memnun degil son zamanlarda ilk zamanlardaki motivasyonu goremiyorum onda..ama yinede guclu ol son gulen iyi guler

FERI,
gunlerin nasil geciyor, gocaylanlik aran nasil boylemivereliniortakyoksam boylemialsanaalsanasmile..ay ara sira yaz biseylerde kahkaha atalim sen herzaman neseli ol emi..bana oyle geliyorki ilk sen doguracakmisin gibi, su an icimizde en verimlisi sensin okuyunca

AYCAN,
kalorileri iyi yakmisindir hani.. onca yolculuk bir de ustune dans oyun..Sen mailinde tedavi ederler diyorsun ama etmiyorlar be guzelim, neden TRde oldum saniyorsun..hic affetmiyorlar bir kenara itiliyorsun umutsuz vaka diye..Sonra TRdeki tuccarlarida gordukten sonra yine burada denemek istiyorum, iki hafta sonra belli olacak, valla gun sayiyorum, bu yuzden uzerime fazladan is aldim ya, yoksa kendimi bilmemmi gece gunduz dusunur dururum, olurmu olmazmi olurmuuuu olmazmiiiii diye.

CARA,
dilerim Allahtan ameliyati kazasiz belasiz atlatirsin, dualarim sizlerle..Hepimizin hedefi ayni..su kutsal annelik duygusunu biz de tatmak istiyoruz..Millet dogurup dogurup atiiiir, kiymet bilmez seyler, ondan sonrada hani kendi ayiplarini ortecekler ya biz cocuk sahibi olamayanlara ustunluk taslamaya calisiiiirler, ama yemezler.

hepinize iyi pazarlar diliyorum, iyi dinlenin malum yarin yine is gunu, selamlar

canım benim ben daha iyiyim . okulum iyi sorun yok işte 12 dil var bende bide 9. sınıflar çok yogğn gidiyor bide pansiyonda nöbet tutucam kasımda sırf bebek parasını toplaybilmek için işte arkadaşım....yaza allah nasip ederse iyi bir merkeze gidicez....idare iyi öğrenci az sorun yok yaneee.çok şükür...

öküz lafına çok güldüm yaaaaaa :roflol: sonradan kıyamaması da cabası hani hay Allahım yaaa :))

sağol canım.. hepimizin hakkında hayırlısı olsun.. Allahım kimseyi çaresiz darda çıkmazda bırakmasın..

teşekkür ederim canım çok sağol güzel dileklerin için.. inşallah sende kararında yanılmamışsındır..Allahım şimdiden şifanı versin.. ne zamandı şimdi senin ameliyat tarihin günü bellimi??? sanırım o rapordaki de rahim duvarının sağ kısmında olduğunu söylüyor myomun.. Allahım sağlıkla kucağına almanı nasip etsin bebeğini bu ameliyat vesilesiyle inşallah...

iyiyim canım... senin tayin durumun felan yokmu umut o ortamdan uzaklaşsan biraz.. stressiz iş yeri yok değilmi.. bu aralar bizde de var sorunlar.. canları sıkıldıkça sarıyorlar herkese.. bazan diyorum emekliliğim bir gelsin dakka durmam diye.. hele de bizlerin zaten çok önemli bir sorunu var bunu biliyorlar ama anlamıyorlar maalesef.. şu müdürle baş eden kimse yokmu hiç

ah evet feri için demiştim hatırladım.. çok düşük yapınca aklıma o gelmişti.. ümmü-sübyan diyorsun sanırım.. sende mi çok düşük yada ölü doğum yaptın?? benim görümcemin öyleymiş en son şimdi olan oğlu var 10 yıl sonra olmuş ki o zamana kadar pek çok düşüğü varmış hatta birisi 5,5 aylık ölü doğurtulmuş en son bu okunan şeyi takmış öyle oldu diyorlar.. artık bilemiyorum tabiki.. inanç meselesi işte.. inşallah sana da vesile olur.. iyi dileklerin için de teşekkür ederim sağolasın.. Rabbim hepimize en hayırlısı versin.. tez zamanda versin çünkü özellikle bizim buradaki grupta yaş sınırı oldukça ileride.. çok bekleyen kadınlarız sanırım

haa kızlar bu arada civanperçemine başlayacağım yarın.. bakalım myoma etkisi olacakmı.. soğan kürü de var aklımda ama ikisi aynı anda olurmu bunu bilmiyorum.. şu soğan kürü nasıldı aklımda kalmadı benim gene.. bir yazıverseniz onu...

aycan daha dönmemiştir sanırım.. oynayacakmıymış o düğünde :)))))) kurtlarını döksün gelsin bakalım :)))

selam kızlar
ah geshenk bize anlayış gösterme şurda dursun bu durumu kullanan çok
amaaaan bu gün toplantımız vardı toplantıda çalışan annelerin çocukları çalışmıyor falan denildi öğretmenin biri bizim okulda çocğu olan bayanlar toplanıp nasıl çözülebilir konuşsunlar dedi tabii uzun da ben kısa ca anlatıyorum orda çocuğu olmayan bir ben varım ben mi manyakları çekiyorum ben mi çok alınganım ve umutsuzlaştıkça daha da takıyorum
tayin işine gelince evet her yıl haziranda tayin isteniyor (greçi bu müdür geleli 8 ay oldu da) ah geşhenk im şimdi tayin isteyecem yeni bir ortam baştan herkese tek tek anlatacağım çocuğum yok herşeyi baştan anlatacağım bunu kaldıracak gücüm yok burda kiler beni tanıyor 7 yıldır bu okuldayım öğrencilerim iyi iyi olanbeni tanıyan yıllardır birlikte çaliştığım arkadaşlarım var yani artı eksiye koyduğum zaman buranın artısı daha fazla öküz her yerde vardır belki gidecem yerdeki öküzler bunlardan beter olur hadigelin dediği gibi öküz işte
hepinizi öpüyorum

canım anladım.. doğru diyorsun öküz her yerde mevcut.. madem iyileri var seni mutlu eden şeylerde varsa tabi sonuçta bir düzenin çevren olmuş orada.. kendini nerede nasıl iyi hissediyorsan orada kalman en doğrusu elbette... geri kalan üç beş densizi de salla gitsin.. umutsuzlaşmana da hiç gerek yok aslında.. ne olur mutlu huzurlu ol canım.. şu gamsız insanlara nasıl imreniyorum var ya.. keşke böyle vurdumduymaz olsam diyorum.. bende takarım ama kime yapıyoruz hımmm kendimize değilmi... o yüzden değişen neki boşuna bir daha gelmeyecek bugünü ziyan edip duruyoruz.. bugünlerimizin kıymetini bilmiyoruz.. neyse şimdi bende kafa şişirmeyim üstüne :))) bende öptüm sizi...

Selam arkadaslar,
ben geldim, ama gercekten acayip eylendim, hic oturmadim. Soranlara Cocugum yok dedigimde uzayli gibi baktilar ama umurumda degil. Ben kendimi ve esimi seviyorum, gerisi bos. Bana öyle geliyorki ben bu durumu kabullendim herhalde, eskiden üzülürdüm, ama artik takmiyorum. Hepinize sevgiler

alkisalkisalkis harikasın sen.. işte buuu...zemuszemus hayat devam ediyor sonuçta.. hep böyle kal..

Slm kızlar..
Ben hastaneye gidiyorum,ameliyat yarın saat 2 de...
Benim için dua edin kızlar...
Allah hepimizin yardımcısı olsun inş...
Hoşçakalın...

Slm kızlar..
Ben hastaneye gidiyorum,ameliyat yarın saat 2 de...
Benim için dua edin kızlar...
Allah hepimizin yardımcısı olsun inş...
Hoşçakalın...

Allah şifalar versin en acilinden... hayırlısıyla geçsin inşallah... umutlarının gerçekleşmesine vesile olsun... :Saruboceq:

cara canım benim allah yardımcın olsun dualarrımız seninile hayırlısı ile ameliyatına gir çık bebişn için hastaneye gitmeyi yani doğum için allah nasip eder inşallah bizi haberdar et

Kizlar nasilsiniz..ben iyiiym..internet baglantisinda sorun var giremiyorum,simdi komsudan gidim..kendinize iyi bakin

CARE Canim benim,muhtemelen oldun bitti artik..Allahim birdaha bizi cocuk dogururken yatirsin o hastane yataklarina..Ilk günler zor olmustur yaralarla..insallah tez zamanda toparlanirsin ve yaradanim cektiklerimizi görürde,bizide annelik yolunda yürütür..cok ama cok gecmis olsun..cok öptüm senii

KIZLAR BAKIN NE BULDUM...umarim bizde birgün bunlari yasariz...

ANNE OLMASAYDIM EĞER

Ben anne olmasaydım eğer...

Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini bilmeyecektim.

Hamileliğim esnasında 80'li kilolara kadar çıkıp kendi çapımda ilk defa bir alanda rekorumu kıramayacaktım.

O küçücük ellerle renkli kartonlardan yapılmış bir kâğıt parçasının bu kadar değerli olabileceğini öğrenemeyecektim.

Kan yapsın diye danadili haşlayıp üzerine yumurta kırıp ağzının tadına da uysun diye çikolatalı pudingle karıştırmak gibi yaratıcılığın sınırlarını zorlayan tarifler keşfedemeyecektim hiç.

Su almak için elimde kumanda ile buzdolabını açtığımda kumandayı buzdolabına koyacak kadar ya da evden çıkarken telsiz telefonu çantama atacak kadar kendimden geçmeyecektim.

Birinin canı yandığında ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin sadece ikiz kardeşlerde olduğunu sanacaktım.

Sabahın köründe gözü kapalı mutfağa kadar gidip, süt ısıtıp yine gözü kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktım.

Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak için insanüstü bir uğraşa asla girmeyecektim.

Bir insanın gaz çıkarması beni bu kadar mutlu edemeyecekti.

Büyüdüğünde arkadaşlarınla birlikte partilerde Süper Anne olarak eğlenmeyi hayal edemeyecektim.

Babanla belki daha az kavga edecek ama sevginin evlat denilen başka bir boyutuna giremeyecektik.

Sevginin böylesine karşılıksız olanını hiç tadamayacaktım.

Telaşsız sevişmenin hayalini kuramayacaktım.

Annemi bu kadar çok sevdiğimi anlamayacaktım.

Annesinden zorla ayırdılar diye "Uçan Fil Dumbo!" çizgi filminde böğürerek ağlamayacaktım.

Geceleri kesintisiz uyuyacak, hafta sonunda sabahları istediğim saatte kalkacaktım ama uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin sıcaklığı ısıtmayacaktı yüreğimi.

Çantamda sürekli bisküvi, ıslak mendil, bir adet oyuncak, düşer bir yerin kanar diye ayıcıklı yara bandı taşımayacaktım.

Acıyı geçiren öpücüğün gücüne inanmayacaktım.

38,5 derece ateş beni de yakıp kavurmayacaktı.

Yağmur sonrası çamurlu sularda zıplamanın keyfine varamayacak, sen bir lokma daha fazla yiyesin diye kalabalığın ortasında kafamda peçete dansı yapmayacaktım.

Sen olmasaydın eğer yaşamın karmaşıklığını unutup tekrar basit yaşamayı öğrenemeyecektim.

Sen olmasaydın eğer ben asla "anne" olmayacaktım.

Bir çocuk doğduğu anda, bir anne doğarmış... Bu lafın doğruluğuna inanmayacaktım!...

Son düzenleme:
nasılsın feri?? evet epeydir yoktun demek int bozuktu.. kocişle iyi ol da bırak o bozuk olsun :))

ben dün doktora gittim donuklarla başlama startı verildi.. ilaçlarımı aldım içmeye başldım.. 4 donuğun hepsi çözülüp en iyi kalnı içlerinden verilecek bun abozuldum tabi.. hiç kalmayacak geriye çünkü hepsi tek tüpte dondurulmuş.. ve kalite olarak tazeleri en iyiydi verildi tutmadı şimdi kalitesizleri ile denenmiş olacak ve hepsi gidecek.. rezervlerim düşük kalite düşük yaşım geçiyor kötü senaryo yazdım hemen ama elimden geleni sonuna kadar yapıyorum Allah yardımcımız oldun cümlemizin bu yolda... civanperçemini iöçiyordum ilaca başlayınca bıraktım hemen.. rahim kalın bulundu başlangıç için adetin 2. günü 5 cm miş oysaki normali 2-3 oluyormuş azıcık kalın yani.. önceki ay bir şey kullandınmı dedi yok dedim.. civanperçemini daha şurda 2-3 gün önce 3 kerecik içtim altı üstü o olamaz nedenini bilmiyorum.. 7-8 gibi olsa hiç başlanmıyormuş. neyse benim başladı yani.. 1 kasımda tekrar gidecem son durum belli olacak.. benden haberler böyle...

sizler nerelerdesiniz neler yapıyorsunuz???

Canim benim yazdiklarini okuyunca o kadar heyecenlandimki anlatamam...Geschenk Allahim güldürsün yüzünü,heer gece duaalarimi sadece senin icin yapacagim,torpillisin:CüvCüv:..Güzel arkadasim insallah yakinda alacagiz hamileleik haberini..ne mucizeler duyuyoruz degilmi geschenk,tutacagi varsa tutuyor,yeterki sen stres yapma biliyorum cok zor ama sen güclüsün..Demek simdi güzel yegenimiz icin gün sayacagiz..hersey güzel olacak..hepimiz icin hemde..:lepi::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…