Canim benim yazdiklarini okuyunca o kadar heyecenlandimki anlatamam...Geschenk Allahim güldürsün yüzünü,heer gece duaalarimi sadece senin icin yapacagim,torpillisin:CüvCüv:..Güzel arkadasim insallah yakinda alacagiz hamileleik haberini..ne mucizeler duyuyoruz degilmi geschenk,tutacagi varsa tutuyor,yeterki sen stres yapma biliyorum cok zor ama sen güclüsün..Demek simdi güzel yegenimiz icin gün sayacagiz..hersey güzel olacak..hepimiz icin hemde..:lepi::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Slm kızlar...
Ameliyatım iyi geçti,doktor büyükçe bir miyom aldık dedi,tüplerim de açıkmış..çabuk toparlandım çok şükür.yaınız uzun süre oturmamam lazım.bi haber vereyim dedim..
Dualarınız için çok teşekkürler..Allah hepimizin dualarını kabul etsin..
Allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın..
Canim arkadaslarim siz nasilsiniz..ben acayip üsütmüsüm..aslinda persembe basladi ama dikkate almadim.sacimi gec kuruttum o arada kafam dondu,kiz kardesim aradi mecbur konustum tabi kafada dondu..dün ve bugün cok kötüyüm,evde antibiyotik vardi basladim..ovülasyon testi almaya gidecektim am imkansiz su an..yarinda her yer kapali.. güya sali ovülasyon günüm 24 günden hesaplarsam tabi p.tesi anlamin anlami yok ..bu ay kaldi anlayacaginiz..kafama göre artik ne yapim..
sizlerden giren olmamis..girinde yazin ,nasil oldugunuzu valla merak ediyorum..
]Girdiğiniz datalara göre silkuslarınız aşağı takriben 24 gün sürüyor ve bir sonraki adetiniz bir ihtimal 8/11/2010 tarihinde başlayacak. Gebe kalmanız açısından sansınızın en yüksek olduğu günler 20/10/2010 ile ovulasyon gününüz olan 26/10/2010 arasındadır
Geleleim yeni seneryomuza...diger sefer tutmustu gerci ama reytink kurbani oldu ve yayindan kalidirildi:) senearyom yarim kalmisti....Bakalim simdi ne olacak...
simdi bu hesaptan yola cikacagim ve 25 olan p.tesi aksami esimi yataga atarsam,sali gününe spermler hazir olur yumurata da bu hesaba göre catlarsa hayirlisi artik...Bu arada 10 Kasim bizim evlilik yil dönümümüz..bu güne kadar esim sadece 2 kez kutladi oda benim israrli hatirlatmalarim sonucu..Dogum,evlilik,sevgililer,yeni yil gibi günlere kilmista beyefendi,Birseyi kutlamayi,karsimdakini mutlu etmeyi beceremiyorum demiyorda,bu tür günlere ne gerek varki diyor..iblisssss......düsünsenize yani ben bu ay hamile kalirsam 8 kasim regl günümya..10 kasimdad ögrenmis olurum ve benim icin ne güzel bir hediye olur...ayyyyyyyyy ne güzell ya..
Simdi ben kendimi evlilik yil dönümü hediyesi icin hazrlayacagim..umarim bekledigim hediyeyi alirim...Ne güzel olur degilmii??
Hepiniz öpüldünüz..basim catliyor,atesim 38.5..antibiyotigide yarinda alip birakacagim..bol sivi aliyorum,hapsirmaktan ve burnumu silmekten mahvoldum..ama hala senaryo yazabiliyorum..canlarim benim..
Kizlarrrrrrrr nerdesiniz bakim..Yoksa hepiniz cilginlar gibi geziyor,tozuyor,dansediyor,sen kahkahalar ve taklalar mi atiyorsunuz yoksaoysa ben sürünüyorum...Gelin bana bir sicak corba nane limon kaynatin..hayirsizlarsenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlama
Kiz Geschenk bizde olmazsak valla ne gelen var nede giden..Ben bu kizlari KAZEN efendiye sikayet edeyimde bu vefasizlari cezalandirsin...GESCHENK SENINDE &-/ GÜNÜN JALDI HADI BAKALIM:::
Ben hala hastayim,cigerlerim yaniyor,antibiyotige devam...bu gün perdeleri yikadim..simdide can silmem bitti,perde asacagim..kendi kendime dedimki ne olur ne olmaz,belki bu ay gelir hediyem..bari daha ovülasyon baslamadan yikim cami,perdeyi temiz olsun sonra yormim kendimi:) öyle hayller kuruyorum iste yoksa nasil gecegek bu günler..yarinda kendimi süslim,püslim servise sunim muhahayyyyyyyyy
Canim, büyük gecmis olsun, hadi bakalim, daha güzel haberlerinide bekliyoruz. Artik miyim engelinde kalmadi, Allahin izniyle hamileyim müjdesinide verirsin bizlere.Slm kızlar...
Ameliyatım iyi geçti,doktor büyükçe bir miyom aldık dedi,tüplerim de açıkmış..çabuk toparlandım çok şükür.yaınız uzun süre oturmamam lazım.bi haber vereyim dedim..
Dualarınız için çok teşekkürler..Allah hepimizin dualarını kabul etsin..
Allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın..
]Girdiğiniz datalara göre silkuslarınız aşağı takriben 24 gün sürüyor ve bir sonraki adetiniz bir ihtimal 8/11/2010 tarihinde başlayacak. Gebe kalmanız açısından sansınızın en yüksek olduğu günler 20/10/2010 ile ovulasyon gününüz olan 26/10/2010 arasındadır
Geleleim yeni seneryomuza...diger sefer tutmustu gerci ama reytink kurbani oldu ve yayindan kalidirildi:) senearyom yarim kalmisti....Bakalim simdi ne olacak...
simdi bu hesaptan yola cikacagim ve 25 olan p.tesi aksami esimi yataga atarsam,sali gününe spermler hazir olur yumurata da bu hesaba göre catlarsa hayirlisi artik...Bu arada 10 Kasim bizim evlilik yil dönümümüz..bu güne kadar esim sadece 2 kez kutladi oda benim israrli hatirlatmalarim sonucu..Dogum,evlilik,sevgililer,yeni yil gibi günlere kilmista beyefendi,Birseyi kutlamayi,karsimdakini mutlu etmeyi beceremiyorum demiyorda,bu tür günlere ne gerek varki diyor..iblisssss......düsünsenize yani ben bu ay hamile kalirsam 8 kasim regl günümya..10 kasimdad ögrenmis olurum ve benim icin ne güzel bir hediye olur...ayyyyyyyyy ne güzell ya..
Simdi ben kendimi evlilik yil dönümü hediyesi icin hazrlayacagim..umarim bekledigim hediyeyi alirim...Ne güzel olur degilmii??
Sevgili Geschenk,
sanada hayirli olsun, simdi tam anlamadim, tatlim nasil yapicaklar, dondurulmuslari transfer ederkenmi miyomu alicak doktorun.....
aciklarsan sevinirim.
Sevgili Geschenk,
sanada hayirli olsun, simdi tam anlamadim, tatlim nasil yapicaklar, dondurulmuslari transfer ederkenmi miyomu alicak doktorun.....
aciklarsan sevinirim.
yok canım.. aycancım donmuşda normak transfer gibi ya aynı çözündürüp koyacaklar diğeri opersayon gerektiren bir durum mümkün değil öyle yani... normal transfer yapılacak bu kez tutunursa başarırsak bunu doğumda yani sezeryan ile ikisi birden alınacak... yazı tura gibi yani.. inşallah tutar da el ele çıkarlar oradan kardeş kardeş.. bende hem myomdam kurtulurum hem anne olurum ne şahane olur dimi... böyle olması için dua edin ne olur bana... sen neler yapıyorsun bayan kayıp???
Gelsin duz yegenimiz..biz onu sevgimizle sicacik yapariz...miyom olunca zaten dogum mutlaka sezeryan oluyormus..hem miyom alinir hemde yigenimiz kollarina verilir..2010 bitmeden sende verirsin artik bebis haberini..AAAyyyyyyyyyyy ne güzel...
Kiz Umutttt sen nerelerdesin...Diger kizlar hele sizz nerdesiniz yahuu..yoksa hamismisiniz insalahhhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?