Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Başlık: Tek yumurtalıkla hamilelik Gönderilme zamanı: 23.08.2010 2139

Soru: İyi günler rahim filminde sağ yumurtalığım açıldı fakat sol taraf açılmadı. Doktorum birkaç ay verdi hamile kalamazsam aşılama yaptırmamı önerdi, her ay yumurtlama yeri değişiyor mu ,(sağ-sol) bir oranı var mı bunun, tesadüfen sürekli sol tarafta büyüme ihtimali nedir acaba? yardımcı olursanız sevinirim.
Cevap yazmak istiyorum

Cevaplar :
Op. Dr. Belgin POLAT
Tunalı Hilmi Cad. 62/6 Kavaklıdere ANKARA
Tel : 0 312 4278989 Ankara Kadn Doum | Vajinismus Tedavi Merkezi
Sevgili Sinem, Tek taraflı tüpün kapalı olması aylık gebelik şansını sadece %25 oranında düşürür. Zira sağ tüp soldaki yumurtayı da benzer şekilde sol tüp sağdaki yumurtayı da toplayabilir. Burada önemli olan hanımın yaşı, evlilik süresi ve spermin durumudur. Sevgilerimle.
Cevap Zamanı : 24.08.2010 1159

Aycan ..aylar önce yukardaki yaziyida okuyunca,zaten bos gecermiyim bu ayi...her olasilikta allah isterse demekki oluyor...baksana ..saol yumurtayi sag kanal yakaliyabilir yani..o yüzden calisma yapmak lazim..ne olur ne olmaz...cok öptümm

Selam Fericim,

sen bu azimle hamile bebek doguramazsan kimse doguramaz, iste bu. Herzaman diyorum CIKMAMIS CANDAN UMUT KESILMEZ. Bu sözü atalarimiz bosuna söylememis.

kızlar selam
cara geçmiş olsun canım allah emeklerini boşa çıkarmasın
geshenk hadi artık sen başlat inşallah ayağını sürü biz de inşallah arkandan geliriz aslınd şu topikte bir başlansa devamı gelecek gibi hadi hayırlısı
feri sen çok yaşa emi inşallah olucak bu ay
mirakel hadigel sizler nasılsınız
aycan sen bizi özlemedinmi
hepinizi öpüyorum

kayıplar ortaya çıkmışşş sırnaşık şey

feri tüpler myomlar yumurtalar derken adamı da kandırdınmı tamamdır bu iş ... bu azimle kesin yakalayacaksın sen :))

umut inşallah canım ayağımı sürüyeyim valla hepimiz için duacıyım.. dediğin gibi illa çıkmalı artık bir hamile arkası patlar inşallah...

aycanım eskisi kadar sık gelemiyorsun yoğunmusun o kadar??

care nasıl oldun toparlandınmı biraz??

mirakel, hadigel e hadi gelin arada neler yapıyorsunuz :)

Artık gelecek planlarımı hayattan gizli yapıyorum. Sanki hayat, işini gücünü bırakıp planlarımı bozmak için herşeyi yapıyor....
Oğuz Atay

kizlar merhaba..

Benim operasyon basarisizlikla sonuclandi..dün gece esimi kötü emellerime alet edemedim:)..sanirim dün gece yumurtam catladi,24 saat canli kalirsa hala sansim var..ama esimde tik yok..aksama sansimi tekrar deneyecegim artik..off yaaaa millet ne güzel esiyle birlikte hareket edip,ovülasyon günlerini degerlendiriyor..zaten yumurta 24 saat canli kaliyor,ayda 1 gün..keske su yumurta 3 gün filan canli kalsaydi ya,ne olurdu..benden haberler bu kadar...

sIzler nasilsiniz bakim???

Yarin saat 2 de,evin yanindaki kadin doktorundan randevu aldim..Miyonuma baktirim ne kadar kalmis,cok merak ediyorum.. vede yumurtam catlamismi diyede sorarim ..18-19. günde progesteron icin kan verecegim bakim kac cikacak....reglim 24-24 cekiyor o yüzden 18-19 .gün vermem daha iyi..

Kendi Türk doktorum 18 kasima randevu verdi cok gec..miyomun ne kadar kaldigina bakacak ve 3 ayim doldugumdanda gebelik icin palnmala yapariz dedi..kesin asilama filan diyecek adam,,,Esim istemiyor diyemem o yüzden ben artik düsünmüyorum diyecegim..ama önce Klaomen filan verirsede alirim,bakalim artik...daha nerdeye 3 hafta var...
Öncelikle yarin gidimde bakim ne olacak..bu gidecegim Alman pek anlasamayacagiz ama.miyomun capini ve yumurta catlamismimiyi anlim yeter..

Acaba doktordan esim icin Viyagra istesem yazarmi.....ovülasyon zamanida,gizlice yemegine filan koysan offfffff be ne güzel olur..Bak simdi valla aklima yatti..Viyagra istiyorum..gerci burda asla doktor recetesi olmadan alamam..Ama bu konu hakkinda düsünüp,arastirma yapacagim muhahayyyyyyyy:lepi:

kızlar selam
feri canım şu ovulasyonu bana anlatırmısın 2. çizgi daha koyu olursa yumurta çatlamışmı oluyor ve o gün mü ilişkiye girmek gerekiyor bunları bilmiyorum
birde yumurtanın çatladığı muayenede belli oluyormu eğer hamile kalınmıyorsa çatladıktan sonra ne oluyor bu görünüyormu yani çatlamış ve geçmiş gibi
falan filan ne cahilim değilmi
hepinizi öpüyorum

feri orada alamazsan söyle bana ben sana kargoyla yolarım viyagrayı kötükedihüso

feri gitmiş sen online görünüyorsun ama şu an burda değilsin bende çıkacaktım son bir bakayım dedim siz gelmişsiniz buna cevap verip yatayım.. testte çift çizgiyi görünce ardarda 3 gece şansını dene canım bu sana 36 saat içinde olabileceğini işaret ediyor.. zaten geçtiğinde vücut ısın sabit kalır ve akıntın artık olmaz... muayenede tesadüfen olgunlaştığı büyüklüğünden belli olabilir her an çatlaması muhtemel denebilir ancak her yumurta da hemen çatlayacak diye bişi yok yani zor o şekilde anlamak..

kızlar ben perşembeden karadeniz turu yapacağım pazar dönüp ertesi günde doktora gideceğim istanbula burada olmayacam yani 2 kasıma kadar haberiniz olsun..

umut canim benim,umarim iyisindir..siimdi bir sayfadan alinti yaptim,

LH-Artması var (test sonucu pozitif)
test çizgisi kontrol cizgii kadar koyu ise veya daha koyu ise, test sonucu pozitiftir. LH artması başlamıştır. 24-36 saat içersinde
yumurtlama olacaktır. Hamile kalmak isteyenler pozitif test sonucunu takip eden 2 gün üst üste cinsel ilişkide bulunmalıdır.
Bu siklus için başka bir test daha yapmanız gerekmez....

yani iki cizgi hemen hemen ayni koyuluga gellince o gece yada sabahi birlikte olmak en iyisi...ama benim icin o kadar zorki anlatamam..bu ayda bosa gecmis oldu..halen tik yok...

catlama meselesine gelince...yumurta catlamissa catladiktan sonraki 2 gün rahimde sisirilip sönmüs balon gibi,büzük,büzük ve tabiki dahada kücülmüs gözüküyor,ordanda catladigini anliyorlar...yada reglin 19-21. günleri arasi kan verip progesteron hormonuna bakiliyor..yumurtanin catladigi ve kalitesi daha net anlasiliyor..zaten catlayan yumurtada döllenmese rahime dökülüp 14 gün sonra adet kanamsi olarak geliyor..nalet olasi saglikli döllenmeyen yumurta ve sperm...üzme artik bizi güzelce döllen..bebek ol gel bizeeeee

cok öptüm seni canim benim..umarim yardimci olmusumdur..

canim geschenk..karadenizin görkemi,bereketi insalla icine dolar..sonrasindad istanbulda hersey yolunda giderde,güzel haberlerle ,dönersin..kendine iyi bak,oralardad havalar sogumus üsütme kendini dakkat et..

Viyagrayi citti citti düsünüyorum ne yapim canim..bak bu ay bosa gitti,adan ben yanasinca killaniyormu ne,tas kesiliyor..ben ne zaman istemiyorum filan desem israr ediyor..bu ay pek yanasmayip,kur yaptim ama galiba hissti birseyler..niye sirnasiyorsun hayirdir filan dedi..gelecek ay isi sansa birakmayip daha uyanik davranacagim...cok calismam lazim cokkkkkkk...cokta planli olmaliyim...

iyi tatiller canim...cok öptüm..iyi haberlerini bekliyoruz,,

fericim teşekkür ederim canım umarım sende çalışmalarında muvaffak olursun :)))))))))))) azmine bayılıyorum opuyorumnanaktan ha gayret olacak bu iş kaydirigubbakcemile5

Selam sevgili yol arkadaslarim, yazdiklarinizi okudum hem güldüm hem hüzünlendim, Allahim emeklerimizi bosa cikarmasin.

Fericim sana bayiliyorum. Sen bu azimle yürekten inaniyorum alcan o bebegi kucagina.......Bu arada adama kur filan yapma, seksi giyin vede o yaklastiginda, istemiyo gibi davran, biliyorsun, “K a c a n - K o v a l a n ir“

Geschenk, kiz Karadeniz turu nerden geldi aklina. Vallahi bravo, insaallah cok güzel gecirirsin.Allah hayirlisiyla gidip gelmek nasip etsin.
Bu arada aslen karadenizlimisin??? yoksa Abazami ??? Cerkezmi ??? biliyorsun Adapazarinda herkes biryerlerden gelme...
Ha aklim gelmisken Feriye kargoyla viyagra göndereyim demissin ya; bana TR den gelen postayla Emedur bile gümrüge takildi, mektup geldi. Gittim bu ülkeye ilac sokmuyorlar, yani imha ettiler. Bide ifade verdim. Posta yolu ilaclar icin uygun degil hatirlatayim dedim.

Sevgili Cara dilerim daha iyisindir.

Mirakel seninde terminine az kaldi, sende ugramaz oldun.

Hadigel insaallah sende iyisindir.

Umutum canim benim insaallah sende iyisindir. Hepinize selamlarimi yolluyorum. kaydirigubbakcemile5

Aycanım senden haber aldık sonunda ohh iyi geldi seni görmek.. topiğin daimi üyeleri en vaefalıları olark feriyle varız hep :))) Aycancım yok anacım ben laz değilim :)) manavız biz.. yerli yani göç değil.. sen ne milletsin?? dediğin gibi burada abaza çerkez boşnak arnavut her millet var.. onlarda yerli ama artık çoook eski gelenler.. yaa Karadenizi hep merak ediyordum çok yerlere gittim ülkemde doğu batı iç anadolu bir tek oraları görmemiştim hazır tur vardı yazın da tatile gidemedim ya hadi gideyim dedim az zamanda olsa... yettiği kadar.. hem belki bakarsın buz bebeler tutunursa gidemem.. ahhh keşke onlar gelsinde hiçç gitmeyim bir yerlere nolcakki :Saruboceq: ... ilaç konusunda vayy anam dedim bak sen almanlara demek o kadar temkinliler sanki uyuşturucu yani ilaç altı üstü hemde viyagra bizimki :))))))))))) feri ye lazım ama bulamazsa napcak kıscağıs zaten adamla kaç göç yapıyorlar sen neler yapıyorsun nasıl geçiyor günler?? bitkilere devammı??

Canim ya, aslen karadenizliyiz, ben görmedim oralari, dedemin babasi saniyorum göc etmis, babamda orda dogma degil. Dolayisiyla aslen karadenizliyiz diyoruz. Sen insaallah esinle gidiyorsun, Trabzon, Rize filan mi???, Ah canim benim dilerim bebeislerin gelsinde gerisi hic önemli degil. Keske Allah sana anneligi tattirsin.
Evet burasi cok SIKI ilaclar konusunda, artik TR ye giden birine siparis vercek Feri. Ama ben Bavyeradayim dolayisiyla farklida olabilir. Biliyorsun Almanya eyaletler sistemiyle yönetiliyor. Gecen Bonna gittim orada bircok sey farkli, kanunende farkli. Neyse böyle iste. Evet Aslan Pencesini sürekli iciyorum, birakmiyorum. Hayit icin eczaneye gitmem gerekiyor.
Yogunum iste cok calisiyorum, aksamlarida bitkin oluyorum, giremiyorum ama sen ve Ferinin yazismalarini büyük bir zevkle okuyorum. opuyorumnanaktan

Geschenk,Aycan hakli...ilac girisi cok kontrollü,esimin abisin tr de,istanbulda ,Kaynim Behcet hastasi,burdan postayla ilac yolladik,basimiza gelmeyen kalmadi...simdi giden olursa yolluyoruz..Aksan operasyon tamamlandi ama galiba gec kalinmis oldu,yinede allah bilir bakalim artik...

Kendinize iyi bakin canlarim..bende 14 te doktora gidecegim bakim,miyom ne kadar kalmis...
cok öptümm

ah canım yaa sık gelmemenden anlaşılıyor yoksa sen bizi bu kadar boşlamazsın.. kolaylıklar diliyorum sana.. demek Karadenizlisin sende ne güzel.. severim ben oranın yemeklerini düğünlerini müziklerini.. bizde dediğim gibi lazlık yok ama annem öğrenmiş laz komşularından lahana yemeğini bile bilir yani.. burada oldukça fazla Karadenizli var Türkiye nin her yerinde olduğu gibi :))) hatta bak yurtdışında bile varız yani dimi aslen nereli olursak olalım hepimiz aynı milletiz TÜRKÜZ çok şükür...

aslan pençesini ne için içiyorsun canım belirli kullandığın bir şey varmı yani hormon düzenimi rahim güçlü olsun diyemi ?? gezi programımızı sormuşsun evet Trabzon Rize vakit az belki Ordu dan da geçeriz denildi.. Uzungöl, sümela manastırı, ayasofya müzesi( Trabzonda da varmış ) karaca mağarası, Atatürk köşkü, ayder yaylası falan var.. eşimle gidiyoruz evet.. sizin içinde gezerim bol bol.. değişiklik olur işte... bende seni öptüm..

o belli olmaz feri belki yakalamışsındır... ilaç konusunu nladım canım kargo posta yok :)) benimde oraya gelme imkanım yok dolayısıyla benden sana fayda yokkkkkkk sempatiksalakcinni sende viyagra etkisi yapacak şeyler bul içir bari.. hadi bol şans doktor görüşmende dönünce yaz bakalım myom ne kadar kalmış...

Ah be Geschenk, kullanmadigim ot yok, ama su siralar aslan pencesi, hormonlari düzenliyor canim, rahim icin civan percemi iciliyo.

Feri sende insaallah hayirli haberlerle dönersin.

Alin size fikra yollayayim bak.......

*FALCI PAPAGAN & TEMEL

Is,adami Temel Almanya'ya gider.Kaldigi otelin lobisinde herkesin bir
papagan için kuyruga girdigini görür,merak eder kuyruga girer.Papagan
herkese
kisisel bilgilerini söyleyebilen kabiliyettedir.
Papagan;
Alman'a 'Almansin,Hristiyansi n,fizikcisin' der.
Ingiliz'e 'Ateistsin,denizcis in,zekisin' der.
Sira Temel'e geldiginde papagan;
'Sen Of'lusun, Lazsin, salaksin' der.
Temel çok kizar ama aklina da hemen -bu papagani alip memlekete
götürürsem çok para kazanirim- diye bir fikir gelir.Hemen otel
müdürüne gider,papagani almak istedigini söyler.
Otel müdürü sadece 250 euroya 4 yumurtasini verebilecegini
söyler.Temel kabul eder.
Yumurtalari alip Trabzon'a gider.21 gün bekler.
Birde ne görsün yumurtalardan
1 leylek,
1 karga,
1 dogan,
1 serçe çikar...
Hemen solugu ayni otelde alip siraya girer. Sira Temel'e geldiginde
papagan yine ayni s,ekilde
'Sen Of'lusun,Lazsi n,salaksin' der.
Bunun üzerine Temel papaganin kulagina egilip;

'Penum laz ve salak oldugumi bi tek sen piliysun,ama haçan senin
orospi oldugunu artik bütün Trabzon biliy'*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…