Ah be Geschenk, kullanmadigim ot yok, ama su siralar aslan pencesi, hormonlari düzenliyor canim, rahim icin civan percemi iciliyo.
Feri sende insaallah hayirli haberlerle dönersin.
Alin size fikra yollayayim bak.......
*FALCI PAPAGAN & TEMEL
Is,adami Temel Almanya'ya gider.Kaldigi otelin lobisinde herkesin bir
papagan için kuyruga girdigini görür,merak eder kuyruga girer.Papagan
herkese
kisisel bilgilerini söyleyebilen kabiliyettedir.
Papagan;
Alman'a 'Almansin,Hristiyansi n,fizikcisin' der.
Ingiliz'e 'Ateistsin,denizcis in,zekisin' der.
Sira Temel'e geldiginde papagan;
'Sen Of'lusun, Lazsin, salaksin' der.
Temel çok kizar ama aklina da hemen -bu papagani alip memlekete
götürürsem çok para kazanirim- diye bir fikir gelir.Hemen otel
müdürüne gider,papagani almak istedigini söyler.
Otel müdürü sadece 250 euroya 4 yumurtasini verebilecegini
söyler.Temel kabul eder.
Yumurtalari alip Trabzon'a gider.21 gün bekler.
Birde ne görsün yumurtalardan
1 leylek,
1 karga,
1 dogan,
1 serçe çikar...
Hemen solugu ayni otelde alip siraya girer. Sira Temel'e geldiginde
papagan yine ayni s,ekilde
'Sen Of'lusun,Lazsi n,salaksin' der.
Bunun üzerine Temel papaganin kulagina egilip;
'Penum laz ve salak oldugumi bi tek sen piliysun,ama haçan senin
orospi oldugunu artik bütün Trabzon biliy'*
kızlar selam
feri aferin demek operasyon tamam
geshenk iyi gezmeler canım karadeniz gezmek için güzeldir yaşamak için bilemem ben 7 yıl görev yaptım orada. gerçekten görülesi yerler
aycan fıkran çok güzel
ya kızlar ben ovulasyon yaptım 3 gündür hep çift çizgi çıkıyor ve 2. daha koyu hiç anlamadım
eğer yumurta 24 saat yaşıyorsa benim nasıl 3 günde pozitif çıktı
yaprak dökümünü izledinizmi leyla nasıl doğurdu kızı dermişim ama o bebeği ilk kucağına aldığı sahne allahım dedim bize de yaşat o duyguyu
artık gün geçtikçe umudum azalıyor bazen ben de kendimi uzaylı sayıyorum
diğer arkadaşlar gelmiyor
cara umarım bir an önce iyileşirsin allah emeklerini boşa çıkarmasın
hadigel sen hepten kayıplara karıştın nerelerdesin ya
mirakel sen de öyle hiç yoksun
bugün gündüz uyudum şimdi hiç uykum gelmiyor ama hiç biriniz yoksunuz
Günaydin Arkedesler,
Ya Umut Geschenkin dedigi cok ilginc, ben bu konuda hic fikir veremicem cünkü oval. test hic yapmadim canim. Dlerim sende leyla gibi alirsin bebegini kucagina.
Feri doktor nededi?? nasil gecti termin yazmamissin. Bugün bi arkadasla konustum Manheimin yarisi türkmüs, öyle söyledi.
Geschenkcim, havalar güzel anladigim kadariyla türkiyede.
kızlar selam
feri aferin demek operasyon tamam
geshenk iyi gezmeler canım karadeniz gezmek için güzeldir yaşamak için bilemem ben 7 yıl görev yaptım orada. gerçekten görülesi yerler
aycan fıkran çok güzel
ya kızlar ben ovulasyon yaptım 3 gündür hep çift çizgi çıkıyor ve 2. daha koyu hiç anlamadım
eğer yumurta 24 saat yaşıyorsa benim nasıl 3 günde pozitif çıktı
yaprak dökümünü izledinizmi leyla nasıl doğurdu kızı dermişim ama o bebeği ilk kucağına aldığı sahne allahım dedim bize de yaşat o duyguyu
artık gün geçtikçe umudum azalıyor bazen ben de kendimi uzaylı sayıyorum
diğer arkadaşlar gelmiyor
cara umarım bir an önce iyileşirsin allah emeklerini boşa çıkarmasın
hadigel sen hepten kayıplara karıştın nerelerdesin ya
mirakel sen de öyle hiç yoksun
bugün gündüz uyudum şimdi hiç uykum gelmiyor ama hiç biriniz yoksunuz
Aycan, Geshenk, Feri, Umut umarim herkes iyidir, haftaya gidecegim klinigin forumunu acmis tedavi goren bayanlarda biraz oyle takilayim dedim..Allahtan hayirlisi bakalim, adetimde bugun geldi keske haftaya gelseydi belki hemen baslanabilirdi, bilmiyorumki buranin proseduru nasil. TRde olsaydi basardin neyse ya....yani anliyacaginiz ben artik oraya endexlenmis haldeyim.
Aycan bisey dicem hayita basladiktan sonra (uc aydir) su anda bir ay ara vermekteyim ama bos durmadim (sogan) benim adet sanki duzene girdi gibi hem miktar hem uzunluk falan.
Aycan caim beim..Haklisin sonucta hormon degerlerim,rahim yapim,yumurtalarim Allaha sükür iyi durumda..Ama biliyorsunki kimyasalla 4 düsük yasamis oldum..yinede herseyin yani bedensel olarak iyi olmasi benim icin avantaj..Esimde böyle yapmazsa belkide kisa sürede yine hamile kalacagim ve sonrasindad moralimi alt üst etmezse hersey yolunda gidecek..
Dün ovülasyon testi kullananlar topiginde kizlari okudum 2 kirmizi cizgiyi net yakalayinca,esleri sehir disinda olupta kosa kosa gelen esler var..cok duygulandim ne güzel dedim..destek cok önemli..gerci sag salim alim kucagimada 1 sene sonra hamile kalim ..ama benim hamilelik sonrasi dahada problem..bari hamilelik calismalari sorunsuz olsa ne olurdu sanki...inanki yillardir cok bunaldim artik..Hepimiz yorulduk.Artik gelsin bebecikler degilmi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?