Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çokkk güldüüümmmmmmm :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: Allah seni iyi etsin emiiiiiiiiiiiiiiiiii..

kızlar selam
feri aferin demek operasyon tamam
geshenk iyi gezmeler canım karadeniz gezmek için güzeldir yaşamak için bilemem ben 7 yıl görev yaptım orada. gerçekten görülesi yerler
aycan fıkran çok güzel
ya kızlar ben ovulasyon yaptım 3 gündür hep çift çizgi çıkıyor ve 2. daha koyu hiç anlamadım
eğer yumurta 24 saat yaşıyorsa benim nasıl 3 günde pozitif çıktı
yaprak dökümünü izledinizmi leyla nasıl doğurdu kızı dermişim ama o bebeği ilk kucağına aldığı sahne allahım dedim bize de yaşat o duyguyu
artık gün geçtikçe umudum azalıyor bazen ben de kendimi uzaylı sayıyorum
diğer arkadaşlar gelmiyor
cara umarım bir an önce iyileşirsin allah emeklerini boşa çıkarmasın
hadigel sen hepten kayıplara karıştın nerelerdesin ya
mirakel sen de öyle hiç yoksun
bugün gündüz uyudum şimdi hiç uykum gelmiyor ama hiç biriniz yoksunuz

umutcum hamilelik varsa da hep çift çıkıyormuş bu testler haberin olsun.. inşallah be umut inşallah öyledir bombayı sen patlat biz peşine gelelim çok sevinirim... :Saruboceq: ovülasyon ararken bebek bulursun inşalllah böyle olursun inşallah :CüvCüv: amiiinn...

evet kızlar kayıplarda feri ve ben asıl müdavimler siz konuk oyuncular :)) öyle gidiyor işte.... inşallah o sahneleri sende yaşarsın hepimiz , tüm isteyenler bekleyenler yaşasın Rabbim duy sesimizi noluuuurrrr :Saruboceq:
sen ne tarafta görev yaptın umutcum? evet yaşamak ayrı gezmek ayrıdır mutlaka.. bakalım böyle havaya bu tarihe denk geldi artık kendi çapımızda eğlenmenin yollarını bulacağız hiç biri olmazsa otobüs gezisi yapmış oluruz ...

Günaydin Arkedesler,

Ya Umut Geschenkin dedigi cok ilginc, ben bu konuda hic fikir veremicem cünkü oval. test hic yapmadim canim. Dlerim sende leyla gibi alirsin bebegini kucagina.
Feri doktor nededi?? nasil gecti termin yazmamissin. Bugün bi arkadasla konustum Manheimin yarisi türkmüs, öyle söyledi.
Geschenkcim, havalar güzel anladigim kadariyla türkiyede.

yok anacım 2 gün evvel güllük gülistanlıktı.. ama iki gündür full yağmur var.. şansıma :)) eh Karadenizin de yağmuru zaten hiç bitmez.. kısmet napalım öyle denk geldi :)))

Manheim da benimde teyzemler var .. ve Adapazarlı da çokmuş sanırım..

ben gidiyorum.. hoşçakalın.. güzel haberlerle dönmüş olmayı umuyorum.. hepinizi öpüyorum.. kendinize iyi bakın..

Aycan, Geshenk, Feri, Umut umarim herkes iyidir, haftaya gidecegim klinigin forumunu acmis tedavi goren bayanlarda biraz oyle takilayim dedim..Allahtan hayirlisi bakalim, adetimde bugun geldi keske haftaya gelseydi belki hemen baslanabilirdi, bilmiyorumki buranin proseduru nasil. TRde olsaydi basardin neyse ya....yani anliyacaginiz ben artik oraya endexlenmis haldeyim.

Aycan bisey dicem hayita basladiktan sonra (uc aydir) su anda bir ay ara vermekteyim ama bos durmadim (sogan) benim adet sanki duzene girdi gibi hem miktar hem uzunluk falan.

kizlar günaydin...ben dün doktora gitim,cok moralim bozuldu,benim miyom 3 cm hala duruyor,doktor demekki o kadar alabilmislerdir dedi..yinede bunada sükür diyecegim ne yapim elimden gelen bu zaten....itiraz edecek halim yok..anlayacaginiz 1 sene sonra yine aldirmam gerekebilir,insallah büyümez hemen...ve ben hamile kalirim...

ben normalde 24 günde yada en fazla 26 günde regl oluyorum..ama genelde 24..yumurtam catlamistir diye gittim ama yumurta hala duruyor..sagda ve solda yumurtan var..persembe,yada cuma catlar dedi..yani bu ay 28 günde regl olmam lazim,cünkü yumurtlamadan 14 gün sonra regl olunuyormus..persembe cuma calisma yap..sansin cok cünkü saginda yumurta var dedi...yani benim sali yaptigim calisma bosa cikiyor..o kadarda gerildim...bu gün,yarinda calisma yapmam imkansiz,sali gecesi oldu zaten..simdi ben ne yapacagim..gece cok agladim...yasadiklarima bak diye...esimede cok kizdim,beni düsürdügü halden dolayi....

demekki ovülasyon testi yapmak yada doktora gidip catlama zamanini ögrenmek gerek....

Umut...iki cizgi kirmizi olursa LH yükseliyor demek,ama ikiside ayni koyulukta olursa,yumutra 24-36 saat icinde catlayacak demek...yoksa LH hormonu kanda yükselme yaptikca iki cizgide kirmizi cikar...zaten 1 cizgi testin dogrulugunu ,digeride LH nin yükselisini gösteriyor...

Mirke malesf yakalayamdim...yanlis zamanda calisma oldu..esime artik atamam yataga..elim kolum bagli...cok üzüldüm dün ama ne yapim...cok öptüm canim..

Mirakel,
canim islemler burdada reglinle birlikte basliyor, ama burda önce kanini alcak, ultrason yapcak, seni tanicak, ona göre protol uygulayacak, yani gec olsun güc olmasin diyorum ben. Bu arada protokolle birlikte incir kürüne siddetle baslamani tavsiye ederim, kaliteli yumurta elde etmek icin.

Feri sali günü birlikte olduysan, spermler 5 gün yasiyor. Yani esinle birlikte olmasanda, bence yumurtan döllenir. Ha bu arada masaallah bak 2 yumurtan olusmus. Ignesiz ilacsiz, kiz hic canini üzme sen allahin izniyle anne olcen.

Son düzenleme:
saat kac oldu yatamadim halla..
Aycan canim benim sperm en fazla 3 gün cali kaliyormus ,oda saglikli sperm..ama dölleme yetenegi 1,5-2 günmüs ..doktorlar hep en yüksek olasiligi söylüyor..yani nerdese mucizeyi...ben bu sperm ve yumurta konusunu kendi türk doktoruma ve internetteki bircok doktora sordum..yumurta kaliteliyse 24 saat döllenmeye hazir,degilsede 12 saat filan...spermde kalitelisi 1,5-2 gün dölleme yetenegine sahim ama canli kalma süresi 3 güne kadar cikabilirmis..yani varsayim...Yinede hep dedigimiz gibi allah büyüktür...Bu kimyasal gebelikler filan asilnda can cekisen sperm ve yumurtanin döllenip,rahime tutunma ytisini kaybetmenin sonucuymus..yani son anda döllenenler...ne bilim iste amannnnnnnnn ne olacaksa oluyor zaten..

Ama doktora gitmemis olsam kendimi p.tesi yumurtladim sanacaktim..sol yanim agirmisti cünkü..bu günde hem solum hem sagim cok agirdi,sanki icimde yara varmis gibi,kesin catladi...ama bende catladim vallahh:))

Umut yaprak dökümünde..leylanin dogum sahnesinde hickira hickira agladim..allahtan esim evde yoktuda,doya doya icinimdeki aciyi yasdim...Allah hepimize öyle dogum anini nasip etsin...o bebegin kucagina verilisi o kadar duygulandirdiki beni..sanirim bir kadinin en güzel anidir..Anne olmadan ölürsem eger,gözüm acik giderim bu dünyadan...Allah hepimizi evlat sahibi yapip,onunla güzel,uzun yillar nasip etsin...var olanlarada dahada mutluluk versin insallahhhhhhhhhhhh

Mirakel Hadi hayirlisi canim,demek sende düymeye bastin...2010 bitmeden sen ve Geschenk tedaviye baslayacaksiniz ve 2011 e Anne adaylari olarak gireceksiniz insallahhhhh--..Bizde insallah sizi takip ederiz...bu gece hepimiz icin cok dua ettim..allahim bosa cikarmasin emeklerimizi..

Aycan Fikra gercekten cok komikti-Esime anlattim oda cok güldü,kimi görsem anlatiyorum,esimin kuzeninede anlattim..sayende yüzümüz güldü:)

Care ....canim benim nasilsin,son durumun nedir..umarim hersey yolundadir...yaz bize--

Hadigel --sende yoksun ortalikta,merek ettik seni,bizi haberdar et--

Geschenk samada iyi tatiller ve hayirli haberler canim benim...

Kızlar beni merak etmişsiniz sağolun..Gelen giden oluyor çok giremiyorum...
Ben iyiyim çok şükür,toparlandım şimdilik her şey yolunda..dün kontrole gittim pansuman alındı doktor yara izine baktı iyi dedi.Bir,bir buçuk ay sonra yine gel dedi.rahmin durumuna bakıcak..Gebelik için bekleme sürecini sordum 2,3 ay dedi.daha önce gittiğim doktora sormuştum ameliyat olursam ne kadar beklemem lazım 5,6 ay demişti.internette de 6 ay kadar diye okudum.ama ben şimdiki doktorumu dinliycem çünkü çok zaman kaybettim daha çok beklemek istemiyorum inş bi sorun çıkmaz..

Allah hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın..İyi dilekleriniz için çok teşekkürler...

Kizlar hepinize günaydin ve iyi h.sonlari...

Care canim benim iyi olmana cok sevindim..3 ay mevzusuna gelince bence cok erken..ben lap oldum biliyorsun..bana 3-4 ay korun dediler..tabi ben sadece amelyat oldugum ay dikkat ettim..cünkü hemen hamile kalcak degilim ve yas 40´a dayaniyor..zaten 2 ayimda doldu...ama sen bence en az 4-5 ay korun...Benim takip ettigin ..ERKEN DOGUM SONRASI BEBEGINI KAYBEDENLER topigi var...orda bebeklerini sezeryanla aldirmak zorunda kalan melek anneleri var..o topikte 5.ayinda hamile kalnlar var,sorunsuz geciriyorlar..3 ay cok erken..bu arada benim 6 cm miyomun sadece 3 cm sini almislr,3cm hala var..buda bana laparaskopinin sonucu oldu.....umarim seninde hersey yolunda gider cok öptüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…