Feri'cim,
Her huzunlu hikayenin bir de mutlu yani vardir. Allah butun kapilari kapatti dedigimiz anda yeni bir kapi acar...Aslinda hepimiz kimi yonden ayni kimi yonden biraz farkli hikayeler yasiyoruz ama temelde acilar ayni.
Hadi gozyaslarimizi silip yeni kapimiz nerde aramaya baslayalim, Tanri illa gozumuze sokacak degil ya kapiyi, bazen de biz aramaliyiz:)
Beni bu kadar cabuk araniza aldiginiz icin tekrar tesekkurler
Sevgiyle kal,
Yildiz
Kiz Feri insaallah hamissindir,
Geschenkim ben hicbirsey yapmiyorum canim. Doktorada gitmiyorum. Ben Allah biraktim verirse verir Sadece otlarim vede vitaminlerimi aliyorum. Stres yok. Yeter ben bu dünyaya bir daha gelmicem, kendimi seviyorum, dualarim sizinle Allahim hepinize cifter cifter versin. Gelmeyen bi bebek yüzünden, yillardir cehennemi yasadim, hayatimdan bisey anlamadim, oysa hayat cok güzel, yolu yariladim, evliligimin ilk yillari esime alismaya calistim, sonra cocuk telasina kapildim, ne evliligimden bisey anladim, ne kadinligimdan, Kizmayin bana kizlar ama bu gercegi sonunda kendime uygun buldum, kendime acimak yerine, esimede hayati karartmak yerine, böyle bi karar aldim. Hayat herseye ragmen öyle güzelki, Allahim sevdiklerime uzun ömürler versin. Her serde bir hayir vardir. Demeki benim icin hayirlisi bu. Napalim Allah herkesi baska sekilde siniyor.
Bu da benim imtihanim, Kabul ettim durumumu. Cocuksuz binlerce cift var, e napayim bende onlardan biri olurum, a bunlari yazarken hic üzülmüyorum, size duygularimi su an hissettiklerimi yaziyorum. Olmayan bisey icin kendimi cok yiprattim, yillarca arabesk takildim....Noldu ??? Hersey olucagina variri, su akar yatagini bulur. Binlerce evlenemeyen insan var, onlar napsin???, Herzaman söyledigim gibi 10 cocugu bir esime degismem. Esim ve ben diyorum artik. Bencil olcem napalim. Hayat hic bir sey icin üzelemicek kadar kisa...........................
Selamlar arkadaslar,
GESHENK, icten icten dua edecegim senin icin insallah tutunur buz bebeklerin, tam olarak saat kacta soylede hepimiz dualarimizi edelim. Rabbim gonlune gore verir insallah ay cok istiyorum tutunmalarini ilkimiz sen ol.
AYCAN, dun gittik vede kabul edildik tedaviye, biliyorsun tereddutluydum bu konuda. reglimin ilk gunu baslanacak, hayirlisi, bilmiyorum ama geshenk arkadasimizin dedigi gibi yumurtalarimin sonuna kadar devam:)), yanliz bunlarin kullanacaklari ilaclar cok farkli vardir bi bildikleri diyorum, labaratuar ve transfer olayi belcikada olcakmis gerisi de burada, diyorumki tedavi boyunca hayita devam edeyim yani normal de yaptiklarimi birakmamak, ilk adimi attik bakalim ama oluruna biraktim gibi sanki.
YILDIZ hosgeldin
Selamlar arkadaslar,
GESHENK, icten icten dua edecegim senin icin insallah tutunur buz bebeklerin, tam olarak saat kacta soylede hepimiz dualarimizi edelim. Rabbim gonlune gore verir insallah ay cok istiyorum tutunmalarini ilkimiz sen ol.
AYCAN, dun gittik vede kabul edildik tedaviye, biliyorsun tereddutluydum bu konuda. reglimin ilk gunu baslanacak, hayirlisi, bilmiyorum ama geshenk arkadasimizin dedigi gibi yumurtalarimin sonuna kadar devam:)), yanliz bunlarin kullanacaklari ilaclar cok farkli vardir bi bildikleri diyorum, labaratuar ve transfer olayi belcikada olcakmis gerisi de burada, diyorumki tedavi boyunca hayita devam edeyim yani normal de yaptiklarimi birakmamak, ilk adimi attik bakalim ama oluruna biraktim gibi sanki.
YILDIZ hosgeldin
Canimsin ya. Bende hepinizi cok seviyorum.Aycan canim benim,Umut hic seni silermi..umut hepimizi cok seviyor..hatta hepimiz birbirimizi cok seviyoruz....öptüm canikomm:))
FERI, saol son sansimi zorlayacagim bakalim hayirlisi.
AYCAN, tedavi yumurta toplama olayina kadar Hollandada olcak, toplandiktan sonra sperm ve yumurta belcikaya lab'a gonderiyorlarmis, dollenme orda gercekceliyor ve transferde orda yapilacakmis. Ama bende senin gibi kan degerlerine gore ilaclar ayarlaniyor biliyorum ama bunlar farkli yontemle calisiyorlarmis, yanilmiyorsam decapeptyl'mi ne ve puregon ignesi, birde burdakiler fsh yuksekligine degilde siklus varmi yokmu yumurtlama varmi yokmu, ilk temel olarak burdan yola cikiyorlarmis, benim icin hava hos olsunda, TRdeki kabusu yasamayayim, gerci benim de ilk etapta tuhafima gitti sordum onlara(cok zaman ayiriyorlar ve her soruya cevap verildi) ama biz boyle de sonuclar aldik dediler. Hic hastane ortami yok guzeldi yani, birde bekleme sanonu dolup tasiyordu bi dusun hani. L-arginin nedirki?
Geshenk,
Sana yazarken kolay geliyor kendim olmak...saklanmak gucluymus gibi davranmak zorunda kamiyorum...mis gibi yapmiyorum. O yuzden seninle olan arkadasligimizi seviyorum. Benden toplamda 6 yumurta toplanmisti, 4 tanesi dollendi. 3 tanesi saglikli cikti. 1 tane transfer edildi. 2 tane de donduruldu...ikizler beni bekliyor. Su anda transfer yaptirmayi dusunmuyorum. Doktorumu degistirmeyi dusunuyorum. Bahceci kliniginde cok akilli, sorularima dogru durust cevap veren bir doktor buldum. Halit Firat Erden ona gidebilirim ama oncelikle kendi kendimi biraz iyilestirecegim. Kafami duzeltmem lazim benim once. Ben biraz fazla hirsli bir insanim (bunu asla kabul etmem ama oyleyim) takinca takarim...biraz salivercem...herseyimde boyleyim, isimde, ogrenciyken derslerimde, arkadasliklarimda...takintili bir sahisim... ne yalan soyleyeyim, biraz fazla taktim ve seninde dedigin gibi alingan oldum galiba. Vakti gelince olacak hersey...Daha 30 yasindayim (pardon Eylulde 31 oldum:) hala sevmiyorum su 30'lu yaslari...ne cabuk gecti yaaa 20'li yaslarim. Allahtan minyonum, bodur tavuk her dem taze:) Bu bebek bana kafama takmadan sevismenin de keyfini cikartmaya basladigimda gelecek inaniyorum.
Sana asil soyleyecegim seyleri soyleyemedim, Cumartesi gunu icin endiselenme. Hersey yolunda gidecek. Sana yollamak istedigim bir e-posta var, ben inandim ona...sen de inan...ama sana nasil yollayacagim? Sanirim e-posta adresi paylasmak yasak...neyse biliyorsan bir yol soyle hemen yollarim...kitabi cevirmeye devam ediyorum. Kisa kisa paylasmaya baslayacagim sizlerle insallah senin ihtiyacin kalmayacak bu kitaba...
Cumartesi gunu hersey yolunda gidecek. Her sabah kalktiginda kalbinden gelerek sende soyle hersey yolunda gidecek...tum kalbimle dileginin gerceklesmesi icin dua ediyorum.
Sevgiler,
Yildiz
Kiz Feri insaallah hamissindir,
Geschenkim ben hicbirsey yapmiyorum canim. Doktorada gitmiyorum. Ben Allah biraktim verirse verir Sadece otlarim vede vitaminlerimi aliyorum. Stres yok. Yeter ben bu dünyaya bir daha gelmicem, kendimi seviyorum, dualarim sizinle Allahim hepinize cifter cifter versin. Gelmeyen bi bebek yüzünden, yillardir cehennemi yasadim, hayatimdan bisey anlamadim, oysa hayat cok güzel, yolu yariladim, evliligimin ilk yillari esime alismaya calistim, sonra cocuk telasina kapildim, ne evliligimden bisey anladim, ne kadinligimdan, Kizmayin bana kizlar ama bu gercegi sonunda kendime uygun buldum, kendime acimak yerine, esimede hayati karartmak yerine, böyle bi karar aldim. Hayat herseye ragmen öyle güzelki, Allahim sevdiklerime uzun ömürler versin. Her serde bir hayir vardir. Demeki benim icin hayirlisi bu. Napalim Allah herkesi baska sekilde siniyor.
Bu da benim imtihanim, Kabul ettim durumumu. Cocuksuz binlerce cift var, e napayim bende onlardan biri olurum, a bunlari yazarken hic üzülmüyorum, size duygularimi su an hissettiklerimi yaziyorum. Olmayan bisey icin kendimi cok yiprattim, yillarca arabesk takildim....Noldu ??? Hersey olucagina variri, su akar yatagini bulur. Binlerce evlenemeyen insan var, onlar napsin???, Herzaman söyledigim gibi 10 cocugu bir esime degismem. Esim ve ben diyorum artik. Bencil olcem napalim. Hayat hic bir sey icin üzelemicek kadar kisa...........................
Yildizcim cok dogru seyler yazmissin, arti yasinda daha cok genc. Mutlaka emeline ulasacaksin canim, inaniyorum, benim dilegim, Umut, Feri, Geschenk, Mirakel, Hadigel hatta bi Ela11 imiz vardi sonra sen, okadar istiyorum vede yürekten inaniyorum, tek tek hamisim yazicaksiniz. Ama önce kendiniz inanmalisiniz bu fikre.
Kitabimizin adi : Hamilelik Mucizesi
Yazar : Lisa Olson
Lisa kendi yasadiklarindan yola cikarak kisirliktan annelige uzanan macerasini kaleme almis. Aslinda yillar suren bir arastirmayi desek daha dogru olacak. Bu macerada yillarca kitaplar okumus, ogrenmis. Kitap 6 bolumden olusuyor.
1. Bolum : Kadin ve Erkek Anatomisi
2. Bolum : Kisirlik Sebeplerini Anlamak
3. Bolum : Dogu ve Bati tibbinin Kisirliga Bakis Acisi
4. Bolum : Hamile kalabilmek ve saglikli bebeklere sahip olabilmek icin 5 adim Programi
5. Bolum : Program cercevesinde yapilmasi gerekenler
6. Bolum :Ozel durumlar : yas, hastalik vs...
Ilk olarak Lisa'nin hikayesini anlatacagim size...
Bakin ya internetten bikac güzel söz buldum sizinle paylasmak istedim.....
En önemli şey utanç duymadan kendin olmaktır.
Rod Steiger
Eğer insanları ikna edemiyorsan kafalarını karıştır.
Harry Truman
Eski acılara taze gözyaşı dökmeyin.
Euripides Katiliyorum
Düşüncelerim için ölmeyi göze almam çünkü yanılıyor olabilirim.
Bertrand Russell
Selamlar arkadaslar,
YILDIZ hosgeldin
Gescgenk sen nailsin canim..tabiki heyecenlisindir..Allah emeklerini,heyecanini ,umutlarini bosa cikarmayacak insallahhhhhhh..cok öptüm
FERI, saol son sansimi zorlayacagim bakalim hayirlisi.
AYCAN, tedavi yumurta toplama olayina kadar Hollandada olcak, toplandiktan sonra sperm ve yumurta belcikaya lab'a gonderiyorlarmis, dollenme orda gercekceliyor ve transferde orda yapilacakmis. Ama bende senin gibi kan degerlerine gore ilaclar ayarlaniyor biliyorum ama bunlar farkli yontemle calisiyorlarmis, yanilmiyorsam decapeptyl'mi ne ve puregon ignesi, birde burdakiler fsh yuksekligine degilde siklus varmi yokmu yumurtlama varmi yokmu, ilk temel olarak burdan yola cikiyorlarmis, benim icin hava hos olsunda, TRdeki kabusu yasamayayim, gerci benim de ilk etapta tuhafima gitti sordum onlara(cok zaman ayiriyorlar ve her soruya cevap verildi) ama biz boyle de sonuclar aldik dediler. Hic hastane ortami yok guzeldi yani, birde bekleme sanonu dolup tasiyordu bi dusun hani. L-arginin nedirki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?