Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Kiz Feri insaallah hamissindir,

Geschenkim ben hicbirsey yapmiyorum canim. Doktorada gitmiyorum. Ben Allah biraktim verirse verir Sadece otlarim vede vitaminlerimi aliyorum. Stres yok. Yeter ben bu dünyaya bir daha gelmicem, kendimi seviyorum, dualarim sizinle Allahim hepinize cifter cifter versin. Gelmeyen bi bebek yüzünden, yillardir cehennemi yasadim, hayatimdan bisey anlamadim, oysa hayat cok güzel, yolu yariladim, evliligimin ilk yillari esime alismaya calistim, sonra cocuk telasina kapildim, ne evliligimden bisey anladim, ne kadinligimdan, Kizmayin bana kizlar ama bu gercegi sonunda kendime uygun buldum, kendime acimak yerine, esimede hayati karartmak yerine, böyle bi karar aldim. Hayat herseye ragmen öyle güzelki, Allahim sevdiklerime uzun ömürler versin. Her serde bir hayir vardir. Demeki benim icin hayirlisi bu. Napalim Allah herkesi baska sekilde siniyor.
Bu da benim imtihanim, Kabul ettim durumumu. Cocuksuz binlerce cift var, e napayim bende onlardan biri olurum, a bunlari yazarken hic üzülmüyorum, size duygularimi su an hissettiklerimi yaziyorum. Olmayan bisey icin kendimi cok yiprattim, yillarca arabesk takildim....Noldu ??? Hersey olucagina variri, su akar yatagini bulur. Binlerce evlenemeyen insan var, onlar napsin???, Herzaman söyledigim gibi 10 cocugu bir esime degismem. Esim ve ben diyorum artik. Bencil olcem napalim. Hayat hic bir sey icin üzelemicek kadar kisa...........................

Yildizcim cok dogru seyler yazmissin, arti yasinda daha cok genc. Mutlaka emeline ulasacaksin canim, inaniyorum, benim dilegim, Umut, Feri, Geschenk, Mirakel, Hadigel hatta bi Ela11 imiz vardi sonra sen, okadar istiyorum vede yürekten inaniyorum, tek tek hamisim yazicaksiniz. Ama önce kendiniz inanmalisiniz bu fikre.

Kitabimizin adi : Hamilelik Mucizesi
Yazar : Lisa Olson
Lisa kendi yasadiklarindan yola cikarak kisirliktan annelige uzanan macerasini kaleme almis. Aslinda yillar suren bir arastirmayi desek daha dogru olacak. Bu macerada yillarca kitaplar okumus, ogrenmis. Kitap 6 bolumden olusuyor.
1. Bolum : Kadin ve Erkek Anatomisi
2. Bolum : Kisirlik Sebeplerini Anlamak
3. Bolum : Dogu ve Bati tibbinin Kisirliga Bakis Acisi
4. Bolum : Hamile kalabilmek ve saglikli bebeklere sahip olabilmek icin 5 adim Programi
5. Bolum : Program cercevesinde yapilmasi gerekenler
6. Bolum :Ozel durumlar : yas, hastalik vs...
Ilk olarak Lisa'nin hikayesini anlatacagim size...

Bakin ya internetten bikac güzel söz buldum sizinle paylasmak istedim.....

En önemli şey utanç duymadan kendin olmaktır.
Rod Steiger

Eğer insanları ikna edemiyorsan kafalarını karıştır.
Harry Truman

Eski acılara taze gözyaşı dökmeyin.
Euripides
Katiliyorum

Düşüncelerim için ölmeyi göze almam çünkü yanılıyor olabilirim.
Bertrand Russell

Yildiz canim benim..Ben tüm kapilar kapandi derken hep yeni kapilar acildi ama o kapilar sonra daha bir siddetli kapandi....Seni tabiki aramiza alacagiz bizi bizden baska kim anlayabilirki,burasida olmasaydi inanki ben asla toparlanamazdim..zor zamanlarimda KK o kadar cok insan,kardesim,annem,babam,dostum olduki anlatamam..iyiki varsiniz..

Sen yinede arada doktora git ve bence kendini hazir hissetiginde 1 kez daha dene...Aycan. bak ne diyorsun ..esimi 10 cocuga degismem diye,ne kadar sevgi dolu bir cümle..Bende oda yok..iKeske hic evlnip buralara gelmeseydim..evlenmemek bir terci..Keske bende tercihimi o yönde kullansaydim....

Feri, tercih meselesimi, kismet meselesimi.

Ne is Umutum gelmissin arkadasimizin yazisini begenmissin, ama selam bile yazmamissin. Saniyorum beni artik sildin. Öptüm kocaman

Selamlar arkadaslar,

GESHENK, icten icten dua edecegim senin icin insallah tutunur buz bebeklerin, tam olarak saat kacta soylede hepimiz dualarimizi edelim. Rabbim gonlune gore verir insallah ay cok istiyorum tutunmalarini ilkimiz sen ol.

AYCAN, dun gittik vede kabul edildik tedaviye, biliyorsun tereddutluydum bu konuda. reglimin ilk gunu baslanacak, hayirlisi, bilmiyorum ama geshenk arkadasimizin dedigi gibi yumurtalarimin sonuna kadar devam:)), yanliz bunlarin kullanacaklari ilaclar cok farkli vardir bi bildikleri diyorum, labaratuar ve transfer olayi belcikada olcakmis gerisi de burada, diyorumki tedavi boyunca hayita devam edeyim yani normal de yaptiklarimi birakmamak, ilk adimi attik bakalim ama oluruna biraktim gibi sanki.

YILDIZ hosgeldin

Sevgili Mirakel, hadi hayirlisi, Allah emeklerini bosa cikarmasin. Aklima takilan sen simdi belcikadami yoksa hollandadami nerde tedavi oluyorsun. Arti vücuduna vede kan thaliline hormon degerlerine yöre igne yaziyorla diye biliyorum. Hayiti bilmem ama incir kürüne baslamani Zink kullanmani siddetle tavsiye ederim. L-Argininde tabiiii

Mirakel..hadi hayirlisi..insallah sende 2011´e göbüsünde bebisinle gireceksin..insalllllllllllllllllllllllll..denek önümüzdeki günler,aylar bizler icin heyecanli ve sabirsizlikla gececek...Umarim hersey en iyi sekilde gecer...Dualarimiz sizinle..

Aycan canim benim,Umut hic seni silermi..umut hepimizi cok seviyor..hatta hepimiz birbirimizi cok seviyoruz....öptüm canikomm:))

Gescgenk sen nailsin canim..tabiki heyecenlisindir..Allah emeklerini,heyecanini ,umutlarini bosa cikarmayacak insallahhhhhhh..cok öptüm

FERI, saol son sansimi zorlayacagim bakalim hayirlisi.

AYCAN, tedavi yumurta toplama olayina kadar Hollandada olcak, toplandiktan sonra sperm ve yumurta belcikaya lab'a gonderiyorlarmis, dollenme orda gercekceliyor ve transferde orda yapilacakmis. Ama bende senin gibi kan degerlerine gore ilaclar ayarlaniyor biliyorum ama bunlar farkli yontemle calisiyorlarmis, yanilmiyorsam decapeptyl'mi ne ve puregon ignesi, birde burdakiler fsh yuksekligine degilde siklus varmi yokmu yumurtlama varmi yokmu, ilk temel olarak burdan yola cikiyorlarmis, benim icin hava hos olsunda, TRdeki kabusu yasamayayim, gerci benim de ilk etapta tuhafima gitti sordum onlara(cok zaman ayiriyorlar ve her soruya cevap verildi) ama biz boyle de sonuclar aldik dediler. Hic hastane ortami yok guzeldi yani, birde bekleme sanonu dolup tasiyordu bi dusun hani. L-arginin nedirki?

Aycan canim benim,Umut hic seni silermi..umut hepimizi cok seviyor..hatta hepimiz birbirimizi cok seviyoruz....öptüm canikomm:))
Canimsin ya. Bende hepinizi cok seviyorum.

Canim hayirlisi, ilginc ama olsun. Önemli olan sonucta senin emeline ulasman, kendini vede bizleri mutlu etmen, hamisim haberleriyle.
L-Arginiin benim burdaki Prof hep kullandirirdi, yumurtalarin kaliteli gelismelerini saglayan bir vitamin diyeyim. tadi cok kötü. fitnes yapanlar genelde kas yapmak icin kullaniyor. Ne diyeyim. böyle iste.
Ama bendede Decapeptyl, puregon vede menogon kullaniyorlardi. Puregon pahali olmakla birlikte saniyorum faydali.
Canim ya, Allahim emeklerinin karsiligini versin. :98:

Yıldız
seninle sohbet etmek benimde çok hoşuma gidiyor.. arkadaşlığımızdan çok mutluyum. canım aslında sen çözümünü de bulmuşsun bütün mesele kafandan uzaklaştırmak bu konuyu bunu bir başarabilsen takmamayı bir becerebilsen işte hayat inanılmaz zevk verecek sen zevk almayı iste yeterki... yaşına gelince 30 ne sevimsiz bir yaş dimi :)) bende hiç hoşlanmadım bu yaştan hatta yaşın kaç sorusundan 30 a geldikten sonra hep nefret ettim :))ha bide üstüne aaaaaaaa hiç göstermiyorsun deyip uzatıyorlar ya o da cabası :) her yaşın ayrı bir güzelliği var diyorlar ya ben hiç güzel yanını bulamadım bu yaşın ama çaresi yok geldi kapıya dayandı bu yaş ile devam bide bunun daha sevimsizi var 40 gibi mesela :))) şak şak vuruyor insanın yüzüne heyy arkadaş sona doğru yol alıyorsun dercesine :).............. yine de hayat güzel Yıldızcığım eh herşey de bebek değil.. bu hırs var ya bazan iyi bazan çok kötü bir şey.. illa ki başaracaksın geri kalmamalısın nasıl ben bunu yapamam gibi şeytani istekler veriyor bize :)) ama başaramadığımız bizim elimizde olmayan şeyler var gerçek bu duymak istemesekte... her sabah her şeyin yolunda gideceğini kendime söyleyeceğim söz :)............. canım tatilini yap sonra doktorunu değiştir dediğin doktorla bir kere daha dene şansını senin yaşın cidden daha çok genç.. daha sonra da dondurulmuşlarını denersin ileride tabi kardeş ilave etmek istediğinde yani bahçeci doğru tercih sanırım genelde başarılı bir merkez... inşallah şansın bol olur.. dualarım seninle... mükemmel bir tatil diliyorum sana.. cumartesi dua istiyorum bide.. öptüm.. sevgiyle kal..

Aycan sen ne kadar akıllı bir kadınsın ya.. seni tebrik ediyorum ve her söylediğine sonuna kadar katılıyorum..

KESİNLİKLE...

heyecanlanmaya başladım devamını bekliyorum...

ne güzel sözler..

canım çok teşekkür ediyorum sana.. dileklerini hepimiz adına alıyorum umarım dediğin gibi ayağımı sürüyerek gelirim ve ardıma sıralanırsınız... saat 12 sanırım değişiklik olmazsa öğlende denildi 12 gibi... dualarınızı hissedeceğim inşallah..

seninde tedavin hayırlı olsun attığın adımda boş çevirmesin Rabbim seni..

Gescgenk sen nailsin canim..tabiki heyecenlisindir..Allah emeklerini,heyecanini ,umutlarini bosa cikarmayacak insallahhhhhhh..cok öptüm

canım benim tatlı ferim amiiin diyorum sana da... heyecan şimdilik yok bu sefer pek bir sakinim son anda olmazsa tabi... duygularım karışık ama relaxım son derece hayır ola..

farklı yöntemler var demek orada.. bakalım başarı şansı nasıl?? ülkeler arası gezecek senin embiriyolar çok ilginç.. uluslararası olacak senin çocuklar :)))) hayırlısı olsun tekrar.. bizi habersiz bırakma biliyorsunki çok meraklıyız biz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…