Canim Geschenkim Allah yardimcin ve yaninda olsun..Yarin o buz bebeklerin sana simsacacik,yüregini,beynini,hayatini,gelegegini sevgiyle dolduracak bebegin olma yolunda ilerlesin..Allah sana anneligi nasip etsin 6 kasim sana ugur getirsin..cok öptüm..
Aycan,Umut,Geschenk,Mirakel,Yildiz,Hadigel,Care .....hepinize tünaydin ve iyi H.sonlari..
GESCHENK..Insallah hersey yolunda gitmistir ve bebklerin sana sim sIki tutunurlar..Cok dua ettim senin icin..insallah 14 gün sonra alacagiz güzel haberi..insalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
çok tatlısın sennn.. ağzına yüreğine sağlık Rabbim gönlüne göre varsin tüm duaların kendin içinde olsun...
arkadaşlar transferim güzel geçti sorunsuz artık bekleyip dua etmekten başka bir şey yok.. Allahım bu kez nasip etsin diye dualarım sizlerinde dualarını hep hissettim sağolun.. bu kez yatmıyorum rahatım geziniyor oturuyorum.. karnımı okşuyor dualar ediyorum benimle kalsınlar diye.. sizlerde dualarınızı şu 12 gün daha eksik etmeyin nolur.. hepinizi seviyorum..iyiki varsınız iyiki sizleri tanımışım..desteğiniz için çok teşekkür ediyorum..
kızlar selam nasılsınız
ben hiç iyi değilim bugün bir yere misafirliğie gitmem gerekti yani şöyle beni bir çok yere çağırıyorlardı ama moralim bozulacak diye gitmiyordum.daha önceki tecrübelerime dayanarak. bugün insanlardan kaçma ile bir yere varamayacağım kaçmayım artık az da olsa gideyim dedim. keşke keşke demese idim gitmese idim bu gittiğim arkadaşım 5 yıldır aynı ortamdayız benim tüp denemelerimi biliyor yaşadığım sıkıntıları biliyor o arkadaşım hamile biri daha hamile hani arkadaşım benim acılarımı biliyor beni üzecek bir şey olmaz diye düşündüm biraz oturduk beyler balkona çıkta arkadaşım hadi size bebek çeyizini göstereyim dedi tabiiii çeşit çeşit kıyafet çorap neyse ben tabiii sürekli sırıtma modunda ama bir farkettimıki hiçbiri benimle gözgöze gelmiyor çok çok üzüldüm yer yarılsada içine girsem dedim birde o kıyafetleritı göstermeyi bir uzattıki diğerleri kendi çocuklarının bebekliğini anlattı tabiii ben ne diyeceğimi bilemedim nasıl davranacağımıda ama nasıl olduğumu kelimelerle anlatamam yazamıyorumda
geshenk canım benim hayırlı uğurlu olsun ay çok sevindim olacak içime doğdu olacak ilk bebeğimiz geliyor yaşasın
kızlar siz nasılsınız
geshenk merak ettim transferden önce herhangi bir ilaç kullandınmı yani rahim için falan ve adetin kaçıncı günü transfer oldu
inşallah hayırlısı ile bu 12 gün dualarımız senin için kalbimizi birleştirip dua edelim senin tutacak sonra sıra kimde ise hep birlikte ona dua edelim aaaa iyi fikir kendim buldum ve beğendim
hepinizi öpüyorum
canım transfer dediğin aşılamamı oluyor çok iyi bilmiyorum ben bu konuları..ama ne olursa olsun inş hayırlı olmuştur,bebeğin sımsıkı sarılmıştır inş.
Allahım burdaki ve bütün bebek isteyen kadınların kucağını boş bırakmasın.
Ben de dua etmekten başka bir şey yapamıyorum.öyle pişkin pişkin oturup bekliyorum...:26:
Sevgili Umutum sana yetisememisim üzüldüm. Canim ya, kendine iyi bak.
Mirakel tedavide hayit kullanmani tavsiye etmem, cünkü direk hormonlara etki ediyor, sende zaten hormon igneleri kullaniyorsun. Daha öncede kullanman gerekenleri yazdim. Incir, Zink, LArginin.
Allah yardimcin olsun.
Eh be mirakel ben 5 kez denedim, bükemedigin eli öpeceksin diye bi söz var bilirsin. O yüzdende Allaha havale ettim herseyi.
Geschenkim bugün hep seni düsündüm, insaallah bize güzel müjdeli haberlerini yazicaksin, sabirsizlikla bekliyorum. Ha gecen sefer gece uykularina dikkat etmedin. Bu sefer gece en gec 22.30 da yataktasin ha..........Gece uykusu önemli.
Caracigim, insaallah sende iyilesiyorsun, agrin sancin yoktur.
Kiz Feri sen neler yaptin, beklemedesin, hadi bakalim sürpriz bekliyoruz. Feri gecen ay 6 sinda geldi benim reglim, bu sabah yine 6 sinda geldi. Ne simdi zaman uzuyomu ne anlamadim.
Kizlar ya iyiki varsiniz Allahim hepinizin gönlündekini versin. Kendinize cooooookkkkkkkkk iyi bakin, kimsenin vede hicbiseyin sizi üzmesine izin vermeyin. Hepinizi seviyorum.
Geschenk, dilerim bu sefer actigin sezon hic kapanmasin.
geschenk operasyon sag ,salim tamamlanmis..yigenimiz yollara düsmüy,kuzucuklarim ,tatliskolarim benim...hele bir gelsinler omlara fena hesap soracagiz bizi niye bu kadar beklettiler diye...teyzeleri kurban olsun onlaraa..simdi efendi efendi,bölünsüler,cogalsinlar,embriyo,cenin,bebek olsunlar...sonrrada o tombis yanaklarindan isiralim onlarinn..ınsalahhhhhhhhhhhhhh yarapim sen büyüksün,güzel alahim bereketini esirgeme bizden..aminnnnnnnnnnnnnnnnn
cara selam canım,
ben ameliyatı olalı 6 yıl oldu
şimdi tam hatırlamıyorum kafamda çok yerinde değil ama benim mesajlarıma gir orda hepsini anlatmıştım ben zaten 3 ay adet olmadım tekrar yapışıklık aöma ameliyatı ıldum 5-6 ay oldum yine olmadım 9 ay sonra ankara hacettepe ye gittim hakan yaralı o beni ameliyat etti yakalaşık 5 yıldır hiç sekmiyor ama çok çektim çooooooook
ve ben 12 yıldır evliyim bugün çocuğumun olmamasının suçlusunu benim dr umu görüyorum yanlış açık ameliyat özcan balat antep tıp ta yani o adamı allaha havale ediyorum
hakan yaralı olmasa heralde adette olamayacaktım
sana onun için açık olma dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?