Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

UMUT bak ne dicem,
benim bi is arkadasim vardi o zamanlar 30 31 falandik, kiz hergun agliyordu cocugum olmuyor diye(hollandali), bunlar kari koca hicbirseyleride yoktu ama hamile kalamiyordu, neyse uzun lafin kisasi tedavi gorduler(tup) ve hemende ilkinde ikiz cocuklari oldu, biri kiz biri erkek..aradan bir sene gecti gecmedi bu yine basladi hergun aglayip sizlanmaya, bu seferde isim basimdan askin, kendime vakit ayiramiyorum, masraflari cok falan.

Burda bir arkadas daha var yeni evlendiginde bir oglu oldu, ondan sonra tik yok, ne gelen var ne giden, bu arkadasta hatirlayamicam cikolata kisti deniyor galiba yumurtaliklarini sarip sarmalamis, ameliyat ustune ameliyat, doktorlarinda biraz hatasindan tek yumurtaligini aldilar, bu tam umudunu yitirmisken takkk hamile kaldi, hamileligi suresince sigaraya iyice dadandi filtre'de diil tutun, yani onca sene ugras didin sonunda hamile kal vede umursamaz gibi karnindakine zarar vermeye devam et.

Daha bitmedi...
Bi kizcagiz daha var onunda anlatamayacagim kadar cok hastaliklari var, su anda organ nakli bekliyor.
Bir evlilik yapti mukemmel bir es nasip etti rabbim kizcagiza. Ama cocuk yapmasi yasak.

Canim Geschenkim Allah yardimcin ve yaninda olsun..Yarin o buz bebeklerin sana simsacacik,yüregini,beynini,hayatini,gelegegini sevgiyle dolduracak bebegin olma yolunda ilerlesin..Allah sana anneligi nasip etsin 6 kasim sana ugur getirsin..cok öptüm..

Aycan,Umut,Geschenk,Mirakel,Yildiz,Hadigel,Care .....hepinize tünaydin ve iyi H.sonlari..

GESCHENK..Insallah hersey yolunda gitmistir ve bebklerin sana sim sIki tutunurlar..Cok dua ettim senin icin..insallah 14 gün sonra alacagiz güzel haberi..insalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

çok tatlısın sennn.. ağzına yüreğine sağlık Rabbim gönlüne göre varsin tüm duaların kendin içinde olsun...

arkadaşlar transferim güzel geçti sorunsuz artık bekleyip dua etmekten başka bir şey yok.. Allahım bu kez nasip etsin diye dualarım sizlerinde dualarını hep hissettim sağolun.. bu kez yatmıyorum rahatım geziniyor oturuyorum.. karnımı okşuyor dualar ediyorum benimle kalsınlar diye.. sizlerde dualarınızı şu 12 gün daha eksik etmeyin nolur.. hepinizi seviyorum..iyiki varsınız iyiki sizleri tanımışım.. desteğiniz için çok teşekkür ediyorum..

geshenk canım benim hayırlı uğurlu olsun ay çok sevindim olacak içime doğdu olacak ilk bebeğimiz geliyor yaşasın
kızlar siz nasılsınız
geshenk merak ettim transferden önce herhangi bir ilaç kullandınmı yani rahim için falan ve adetin kaçıncı günü transfer oldu
inşallah hayırlısı ile bu 12 gün dualarımız senin için kalbimizi birleştirip dua edelim senin tutacak sonra sıra kimde ise hep birlikte ona dua edelim aaaa iyi fikir kendim buldum ve beğendim
hepinizi öpüyorum

canım transfer dediğin aşılamamı oluyor çok iyi bilmiyorum ben bu konuları..ama ne olursa olsun inş hayırlı olmuştur,bebeğin sımsıkı sarılmıştır inş.

Allahım burdaki ve bütün bebek isteyen kadınların kucağını boş bırakmasın.

Ben de dua etmekten başka bir şey yapamıyorum.öyle pişkin pişkin oturup bekliyorum...:26:

Slm umut...
canım birşey soracam hatırladığım kadarıyla miyom ameliyatını açık olmuştun değil mi?
ameliyattan ne kadar sonra adet olduğunu hatırlıyormusun?

canım bu yazını okuyunca kendimi hatırladım.önce kendi çevreme bunu anlatmak kabullendirmek yıllar sürdü herkes sordu durdu niye çocuk yapmıyorsunuz diye.eşim hep benim üstüme at dedi yine kurtulmadım niye istemiyormuş falan filan malum vajinusmus var bende kimseye anlatamıyorum burası küçük çevre duyulsa evliliğim biterdi.
benim eşim de öğretmen.okula her yeni gelen öğretmen soruyordu.sonra ben o çevreye girmemeye başladım.okulla ilgili ne olsa ben katılmıyordum eşim hep yalnız gidiyordu.hatta bi ara eşim çok uzaklaştı benden tabi bundan ayrı dünya kadar sorun da vardı maddi manevi.

bi ara okulun yemeği vardı bende gittim yeni tanıştığım bi bayan öğretmen sordu yine ve ben dayanamayıp ağlamaya başladım hemde hüngür hüngür rezil olmuştum orda.kız nasıl özür diliyor ne olur seni kırdıysam özür dilerim diye sonra o kızla bayağı yakınlaştık.çünkü ilk kez biri sorusundan dolayı özür dilemişti..

şimdi iyice aştım bunları soran olursa bu saatten sonra olmaz,ikimizde yaşlandık diye geçiştiriyorum..malesef toplumumuz böyle özel hayata girmeye çok meraklı.

şunu da söyliyim yaşlı bile olsa soran kişilere sen yap yerime olmaz mı demek gelirdi içimden ama söyliyemedim sadece içim içimi yedi..

Allah bebek isteyen herkese versin inş.kimsenin kucağını boş bırakmasın...

cara selam canım,
ben ameliyatı olalı 6 yıl oldu
şimdi tam hatırlamıyorum kafamda çok yerinde değil ama benim mesajlarıma gir orda hepsini anlatmıştım ben zaten 3 ay adet olmadım tekrar yapışıklık aöma ameliyatı ıldum 5-6 ay oldum yine olmadım 9 ay sonra ankara hacettepe ye gittim hakan yaralı o beni ameliyat etti yakalaşık 5 yıldır hiç sekmiyor ama çok çektim çooooooook
ve ben 12 yıldır evliyim bugün çocuğumun olmamasının suçlusunu benim dr umu görüyorum yanlış açık ameliyat özcan balat antep tıp ta yani o adamı allaha havale ediyorum
hakan yaralı olmasa heralde adette olamayacaktım
sana onun için açık olma dedim

Sevgili Umutum sana yetisememisim üzüldüm. Canim ya, kendine iyi bak.

Mirakel tedavide hayit kullanmani tavsiye etmem, cünkü direk hormonlara etki ediyor, sende zaten hormon igneleri kullaniyorsun. Daha öncede kullanman gerekenleri yazdim. Incir, Zink, LArginin.
Allah yardimcin olsun.

Eh be mirakel ben 5 kez denedim, bükemedigin eli öpeceksin diye bi söz var bilirsin. O yüzdende Allaha havale ettim herseyi.

Geschenkim bugün hep seni düsündüm, insaallah bize güzel müjdeli haberlerini yazicaksin, sabirsizlikla bekliyorum. Ha gecen sefer gece uykularina dikkat etmedin. Bu sefer gece en gec 22.30 da yataktasin ha..........Gece uykusu önemli.

Caracigim, insaallah sende iyilesiyorsun, agrin sancin yoktur.

Kiz Feri sen neler yaptin, beklemedesin, hadi bakalim sürpriz bekliyoruz. Feri gecen ay 6 sinda geldi benim reglim, bu sabah yine 6 sinda geldi. Ne simdi zaman uzuyomu ne anlamadim.

Kizlar ya iyiki varsiniz Allahim hepinizin gönlündekini versin. Kendinize cooooookkkkkkkkk iyi bakin, kimsenin vede hicbiseyin sizi üzmesine izin vermeyin. Hepinizi seviyorum.

çok iyi etmişsin ben bu fikrine bayıldım.. harikasın sen elbette sen olabilirsin sıradaki Rabbim arka arkaya dizsin şu saatten sonra bizi hep hamileliğimiz konuşmayı nasip etsin şurada bu saatten sonra inşallah... güzel dileklerin için çok teşekkür ederim umutum.. Allahım büyük isteklerimiz gerçekleşsede gerçekleşmesede daima mutlu olmanızı yürekten diliyorum..

umutcum adetin ikinci günü estrofem diye rahimi güçlendirici ilaç ile başladım bu kez yanında elevit, 36 saatte bir coraspin bide içinde 3 adet olan antibiyotik vardı il zaman zitromax diye zaten 1,5 günde bitiyor o.. diğerleri devam.. sonra rahim kontrol edildi 17 mm olduğunda crinone jel ile devam ediliyor şu anda da bunları aynen devam ediyorum ilaçlar bu kadar ilk seferinden çok daha az ilaç ve daha ekonomik en azından inşallah tutunurda artık en başa dönmem çünkü myom yine sahnede o zaman tek başına önce alınması, zaman, maddiyat başlar o zaman inşallah o aşamaya değilde müjdeli habere dönüşür sonuç..

canım dondurulmuşlarımı çözündürüp transfer ettirdim.. teşekkür ederim sağol.. Rabbim sanada acil şifalar ardından bebiş versin hemen.. insan kendisi kadar seviniyor bu yolda emek sarfeden duygularını çok iyi bildiğim tüm arkadaşlarım için tüm kalbimle diliyorum hepimize..

aycanım inan hep hissettim ardımda büyük bir güç.. çok sağol canım.. bu kez dikkat ediyorum o sözlerini yemin ederim hiç unutmadım ve dün gece erkenden yattım senin sözlerini hatırlayarak.. ben söz dinlerim emin ol :)))) dualarınızı eksik etmeyin ne olur.. iyiki varsınız sağolun kılar..

Geschenk, dilerim bu sefer actigin sezon hic kapanmasin.

amiiiinnnnn.........

Geschenk operasyon sag ,salim tamamlanmis..yigenimiz yollara düsmüy,kuzucuklarim ,tatliskolarim benim...Hele bir gelsinler omlara fena hesap soracagiz bizi niye bu kadar beklettiler diye...Teyzeleri kurban olsun onlaraa..simdi efendi efendi,bölünsüler,cogalsinlar,embriyo,cenin,bebek olsunlar...Sonrrada o tombis yanaklarindan isiralim onlarinn..Insalahhhhhhhhhhhhhh yarapim sen büyüksün,güzel Alahim bereketini esirgeme bizden..aminnnnnnnnnnnnnnnnn

benimde cok basim agiriyor dünden beri..gögüslerimi elleyip duruyorum acaba agri varmi diye..Esimde niye ikide bir gögüslerini avucluyorsun diyor,o kadar dikkat cekmisim yani,adamin varligini unuttup kendimi elliyip duruyorum..ama agri filan yok..benim tek belirtim gögüa agrisi oluyordu...neyse artik...cok öptüm sizi...

AYCAN canim benim..Demekki sende bizim Benjamin Button´umuz olacaksin..reglin 31. gün gelmis..ama doktorlar senede 2-3 kez erken yada gec gelmesi normal diyorlar..Gerci onlar hersye normal diyor..cok öptüm seni..

:90:

canım neler çekmişsin öyle çok üzüldüm..ne doktorlar var deilmi Allah o doktoru bildiği gibi yapsın...Allah bu ç.ektiğin acıları unutturacak sağlıklı bir bebek nasip eder inş.
tabi bütün isteyen herkese..

canım açık olma dedin ama inan başka şansım yoktu başka şehre gidecek.bizim maddi durum biraz kötü.burda daha az maliyetli oldu buna ramen borçlanarak oldu. ne diyim inş bi sorun olmaz.adet olmayı bekliyorum işte sonra doktora gideceğim.kısmet işte Allah isterse olur olmazsa ne yapalım dünyanın sonu değildir heralde.yine de kendime ve isteyen herkese dua ediyorum

Selam Kizlar, Geschenkcim Ferinin yazdiklarina aynen katiliyorum, hadi bakalim, kendine vede bebislerine dikkat et, pozitif ol. Allahin izniyle bu sefer mutlu olcez.

Kiz Feri senin yazdiklarini okurken bir kahkaha attimki sorma sen cok yasa emi , demek adamin bile dikkatini cekti gögüslerine ellemen.
Bu arada Benjamin Button ne alaka, yaslandikcami genclesicem hay Allah sen cok yasa, bu yaslarda herhalde böyle oluyor, vücut sinyal veriyo, bende bu son zamanlarda zaten vücut sinyal veriyor yok benim bu sene hep gecikiyo. Hayirlisi ya, önemli olan gec mec geliyo, Ha miktar okey. Demekki ben artik 30-32 günde hastalanicam, acaba yumurtam olusuyomudur, Aman bunca sene olustuda noldu ???, Herkes kaderini yasar, demi ???
Stres yapmicam. Kendinize iyi bakin kizlaaarrrrrrrr,

Son düzenleme:
Kuzucuklarim Günaydinnnnnnnn...

Normalde 24 günde bir regl oldugumdan bugün regl günümdü..doktora gidip,yumurtalarimin hala catlamadigini ögrenmemis olsam,simdi reglim gelmedi diye,solugu eczanede almis olacaktim..kadinin demesine göre yumurtam.28-29 Ekimde catlamis olsa..üstüne 14 gün koyunca persembe,cuma hastalanmam lazim..11-12-kasim..Kasimda Ask baskadir kizlar degilmi????...gögüslerimde herhangi bir degisim yok,birde benim gögüs uclarim acayip koyulasiyordu oda yok..Anlayacaginiz iz pesindeyim ama bulamiyorum..

Geschenk canim benim birde bol su ic,bana doktor su cok önemli demisti,sende biliyorsundur ama hatirlatim dedim...

Aycan..Umut-Miralek-Care-hadigel sizler nasilsiniz..?????

Aycan benim reglim eskiden 28 de olurdu...simdi 24 en fazla 26 ,yas ilerledikce aradaki mesafe kisaliyor..doktorada sormustum yasla alakali ,ama reglin geliyorsa her ay 21 den az 35 ten cok olmuyorsa hersey yolundadir demisti..seninde hersey yolundadir ..gelsinde nasil gelirse gelsin,yoksa nice olur halimiz...

kendinize iyi bakin öpüldünüzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…