Kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr size bir sorum varrrr???????????
Kendini bilmez,,bencil,vefasiz,vurdum duymaz,gamsiz,tasasiz,tembel spermle
Duygusal,romantik,yufka yürekli,hayalperest,fedakar,vefali,cefali yumurta
Tüm bu zitliklara karsi yinede bir araya gelip ,kaynasip,sevisip birleserek ortaya mini minacik bir cenin cikarmayi basarmismidirlar acaba...hani zit kutuplar birbirini cakar ya...gerci bizimkiler cekiyorda,sonra galiba cok didisip,kavga edip kendilerini yok ediyorlar:)) insalla kaynasmistirlar ve birbirleine sim sIki sarilir,baglanirlar..9 ay icerde birbirlerini büyütürler..sonrada tek vucut olarak sag salim kollarima gelirler...Aminnnnnnnn..Cümlemizeeeee
Yildiz merhaba umarim iyisindir..kendine iyi bak caim...Bende fatmagülün sucu neymis onu ögremyece calisim..cok öptüm
kızlar embiriyolog aradı az evvel gerekli bilgileri verdi yarın öğlene doğru verilecek sabahtan çözündürülecek son kez değerlendirilip transfer olacak.. işte şimdi heyecan başladı çok dua edin bana çoookk.. yarın giremeyebilirim akşama da belki.. dualarınızı bekliyorum.. görüşmek üzere..
Feri, tercih meselesimi, kismet meselesimi.
Ne is Umutum gelmissin arkadasimizin yazisini begenmissin, ama selam bile yazmamissin. Saniyorum beni artik sildin. Öptüm kocaman
ah arkadaşlar ben sizi silermiyim
aycanım aşk olsun bari sen öyle deme sizi çoook seviyorum
ama bu aralar acayıp bunalım modundayım ne kısırlığı kabul edebiliyorum nede çocuk olacağını yani ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum
bir sürü hayalle bir sürü ota başladım aylarca kullandım o kadar inandım ki bir çok kişiyede söyledim ot kullanıyorum inanıyorum olacak dedim
eminim şimdi bi tarafları ile bana gülüyorlar
çouk olmamasının yaşlada ilgisi olmadığını biliyorum 38 yaşında evlendi biri 3 ay sonra uğraşsız çabasız hamile kaldı amaaaaaaaaaaaaaaaan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?