Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr size bir sorum varrrr???????????

Kendini bilmez,,bencil,vefasiz,vurdum duymaz,gamsiz,tasasiz,tembel spermle
Duygusal,romantik,yufka yürekli,hayalperest,fedakar,vefali,cefali yumurta

Tüm bu zitliklara karsi yinede bir araya gelip ,kaynasip,sevisip birleserek ortaya mini minacik bir cenin cikarmayi basarmismidirlar acaba...hani zit kutuplar birbirini cakar ya...gerci bizimkiler cekiyorda,sonra galiba cok didisip,kavga edip kendilerini yok ediyorlar:)) insalla kaynasmistirlar ve birbirleine sim sIki sarilir,baglanirlar..9 ay icerde birbirlerini büyütürler..sonrada tek vucut olarak sag salim kollarima gelirler...Aminnnnnnnn..Cümlemizeeeee

feriiiiiiii bu yazdığından hamile olduğunu düşündüm :90: öyle bir sevindirik oldum inşallah olur fericim iki uysal spermle yumurta denk gelirde kavgasız dövüşsüz doooğru senin kucağına...

keske hamile olsam geschenk....Hftaya persembe-cuma regl olmam lazim,cünkü gec yumurtladim...daha 1 haftam var..ama tabi icerde oaln olmustur,netice bellidir...keske 14 gün sonucu beklemek durumu olmasaydi..1. gün hemen ögrenebilseydim degilmi...Yaradanim herseye bir zaman bicmis iste..insalla bizede kisa zamanda bebek vermeyi yazmistir yazgimizda..nede olsa biyokojik olarak zamanimiz daraldi... 10-11-12 kasim beim bekledigin tarihler hayirlisi artik..

Yildiz merhaba umarim iyisindir..kendine iyi bak caim...Bende fatmagülün sucu neymis onu ögremyece calisim..cok öptüm

Yildiz merhaba umarim iyisindir..kendine iyi bak caim...Bende fatmagülün sucu neymis onu ögremyece calisim..cok öptüm

feri seni online yakaladım :13: fatmagülün suçunu anladınmı bari? :)) demek günler yaklaştı belkide gelmez gelsede bir dahaki ay var.. daraldık zaman azaldı diye diye kendimizi mengeneye sokuyoruz yok yere yarın bitmeyecek ya bu üreme işimiz dur bakalım son ana kadar umut var...

Ferim insaallah, düsledigin gibi olsun.

Geschenk, sende geri sayima basladin hadi bakalim. Heyecan doruktadir eminim.

Kizlar Cara ugramiyor nezamandir, insaallah iyidir.

kızlar embiriyolog aradı az evvel gerekli bilgileri verdi yarın öğlene doğru verilecek sabahtan çözündürülecek son kez değerlendirilip transfer olacak.. işte şimdi heyecan başladı çok dua edin bana çoookk.. yarın giremeyebilirim akşama da belki.. dualarınızı bekliyorum.. görüşmek üzere..

Geschenk....canim benim Allah yardimcin olsun ,heyecanin,matten,manen emeklerini bosa cikarmasin 6 Kasim bebegine kavustugun gün olsun..Dualarimiz seninle..Cok dua edecegiz senin icin..Ayyyyyyyyyyyyy canim benim iyi kalplilim...Annelerin en güzeli

GESHENK,
tel'i saat 11e (bura saati) ayarladim, Rabbim isinizi rast getirsin, bak simdi ben de heycan yaptim..eeee az seymi yarin belki de yeni can'lara hayat verilecek dimi insallah

Feri, tercih meselesimi, kismet meselesimi.

Ne is Umutum gelmissin arkadasimizin yazisini begenmissin, ama selam bile yazmamissin. Saniyorum beni artik sildin. Öptüm kocaman

ah arkadaşlar ben sizi silermiyim
aycanım aşk olsun bari sen öyle deme sizi çoook seviyorum
ama bu aralar acayıp bunalım modundayım ne kısırlığı kabul edebiliyorum nede çocuk olacağını yani ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum
bir sürü hayalle bir sürü ota başladım aylarca kullandım o kadar inandım ki bir çok kişiyede söyledim ot kullanıyorum inanıyorum olacak dedim
eminim şimdi bi tarafları ile bana gülüyorlar
çouk olmamasının yaşlada ilgisi olmadığını biliyorum 38 yaşında evlendi biri 3 ay sonra uğraşsız çabasız hamile kaldı amaaaaaaaaaaaaaaaan

Aklima gelmisken sormam lazim AYCAN tedavi boyunca birde hayit kullanmayi dusunuyorum sence abartili olurmu, bilemiyorumki hangisini yapsam daha karar veremedim bitkilerden hangisini ilaclarla beraber yapsam, yumurtlamam lazim. Temmuzda yarida kesmistik, ilk ultra'da dort tane follikel gorulmustu, tedavi sirasinda ucu yok olduydu bir tane kalmisti biz de iptal etmistik, ama bu sefer isimi saglama almam lazim, hadi biraz yardimci ol, sen daha bilgilisin bu konuda.

UMUT, selamlar umarim iyisindir

Insanin ici ister istemez cizzzzz diye yaniyor dimi, kabul etmek istemesemde derinden bi bi seyler dokunuyor

önce yazılanları okuyayaım dedim bayağı yazmışınız
yıldız aramıza hoşgeldin canım
geshenk yarın sabahtan itibaren dualarım kalbim seninle allahım inşallllaaaaah inşallah allah emeklerini boşa çıkarmasın
feri canım benim sen hamilesin öyle düşünüyorum inşallah
mirakel canım benim allah senin de yardımcın olsun
inşallah inşalllah emeklerin boşa çıkmaz yok inanıyorum önce feri geshenk ve mirakel siz hemen hamile kalacaksınız
aycanım sende inşallah
ama bende ne köy olur ne kasaba

UMUUUUUTT, oyle dusunme, kendine haksizlik ediyorsun, bak AYCAN arkadasimiz kendini nasil toparlamis helal olsun valla.

Ben kendime son bi sans tanidim galiba bende noktayi koyma sinirina yaklastim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…