Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

AYCAN,
Tesekkur ettim, peki corekotuyagini ne yapayim? kusura bakma cok soruyorum ama iyi hazirlik yapmak istiyorum bu sefer. z o r l a y a c a g i m.

FERI,
supersin

AYCAN,
Tesekkur ettim, peki corekotuyagini ne yapayim? kusura bakma cok soruyorum ama iyi hazirlik yapmak istiyorum bu sefer. z o r l a y a c a g i m.

FERI,
supersin

Selam Mirakel,
cörekotu yagi hapini aldigini bilmiyordum, cok sevindim almana, Sabah 2, Aksam 2 tane yut. Transfer gününe kadar, transfer günü kes canim.
Böyle seyin kusurumu olur. Askolsun. Cörekotu yagi hapini esinede kullandir. Ben inaniyorum olucak. Sende inan.

Bencede Feri süperrrrrrrrr

Mirakel -Aycan sagolun canlarim..sizde süpersiniz..
Gesechenk 9 gün ...insalaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh güzel haberler gelecek..

Kizlar ben dus aldim,dustan sonra sanki gögüslerimde sizlamaya basladi gibi,yoksa benmi kuruntu yapiyorum,basimda cok agriyor,atesimde var..gerci belimde agiriyor regl öncesi agri baslar zaten...amannnnnnnnnn sakin olsam iyi olacak...

Umut sen nerelerdesin tatlim..

Merhaba kizlar..

Umarim hepiniz iyisinizdir...Geschenk canim benim,sen hepimizden daha iyisindir insallah..8-9 günün kaldi ögrenmeye..ama bayram tatiline denk geliyor Tr de kapali her yer sanirim hastanede filan baktirirsin kan degerine...insallahh güzel ve yüksek bir degerde cikar kim bilir belkide ikiz gelir bebisleer...ne güzel olur insallahhhhhhhhhhhh

Benim az gögüs argim var..bu gün salataya sogan koydum,sonra sogandan cok midem bulandi,atesimde var 37.5 civari..sagda yumurta var dediye kadin,calismadan 2,5 gün sonrada yumurtladim o yüzden umuttlanmak istemesemde,icimde cok umut var..insallah hamile olurum..cok öptüm hepinizi..

FERIIII.. hamile kalirsan kizin olur bak, kiz kromosomu daha dayanikli olurmus.Selamlar

Mirakel insallahhh canim...benim 4,5 aylik bebegim erkekti,digerlerini ögrenemeden kaybettim..i..aslinda cinsiyetini ögrenim diye yalandan randevu öncesi agrim var diye gittim...ama malesefki kalbinin durdugunu ögrendim..sonra sunni sanciyla dogum yaptirip,sonrada kürtajla temizlediler..erkekti bebek..hastaneden sonra esim söyledi..ben resmen komaya girdim,sinir krizi gecirdim aklima sormak gelmedi hem artik neyini merak edecektim ki..allah kimseye yasatmasin...

Bana ondan sonra kromozom testi yapilirken genetikci söylemisti..kiz bebekler daha dayanikli ve tekrarlayan düsük sonrasi genelde canli dogan bebekler kiz oluyor diye...her sart ve konumda biz kadinlar daha güclüyüz ceninken bile....

senin tarnsfer günün yaklasik nbe zaman...insallah sende iyi haberler vereceksin bize...cok öptüm

umut seni görümce geldim buraya.. nasılsın?? işler yorucumu yine?? moralin de umarım iyidir..

fericim çalışmalarının mükafatını alıcaksın ben buna inanıyorum..

mirakel evet günler azalıyor bakalım bu sefer elimiz boşmu dolumu sürecek bu serüven :)) bel ağrısı var baştan beri normal değilmiş dondurulmuşlarda tazede olabilirmiş bende şu an var :))) tuhaf :))

aycanım güçlü akıllı arkadaşım nasılsın canım??

cara toparlanıyorsun yavaş yavaşş hadi hayırlısıyla müjdeye yaklaş inşallah...

hadigel uğramıyor sanırım..

geshenk nasılsın canım dinleniyorsun değilmi kendine dikkat et bu ay sen ve feri inşallah
feri ya ben ce olur hatta olmuştur
ben bgün yine bunalımdayım neden mi bilmiyorum ama hep ağlayasım geliyor

geshenk nasılsın canım dinleniyorsun değilmi kendine dikkat et bu ay sen ve feri inşallah
feri ya ben ce olur hatta olmuştur
ben bgün yine bunalımdayım neden mi bilmiyorum ama hep ağlayasım geliyor

neden canım ?? öylesine mii?? ah be umutum keşke yanında olsamda omuzuma yaslanıp ağlasan bende sımsıkı sarılsam sana.. canım moralini bozma hiç kimse ve hiç bir olay için inan değmez.. senden daha değerli değil seni üzenler.. sen önemlisin sen sağlıklı mutlu huzurlu olki her şey yoluna girsin..

canım çok sağol ah keşke yakında olsan
aslında özel bir şey yok ama bilmiyorum
canım ben şimdilik çıkıyorum çook öpüyorum dikkat et kendine
yine gelirim yemek yiyecez kocişim halı saha maçından geldi de

canım lütfen dinlen kendine dikkat et bak sen ayağını sürüyecen geshenk adetin kaçıncı günü transfer yaptılar

19. gün oldu.. rahim 5 gün evvel rahim kalınlığı 17 mm ydi.. normalmi bilmiyorum öyle olmalıki transfere uygun bulundu.. ve ilk günden beri belim ağrıyor az az daha önce olmamıştı.. inşallah sizlere umut olurum çok isterim yemin ederim kendim gibi sizler içinde... hep dualar ediyorum zaten hepimiz için tek tek sayıyorum nicklerinizi...

bir an bunu ben mi yazmışım dedim :)) aynı anda benimki de halı sahadan maçtan geldi yuemeğe oturduk :=) hayat tesadüflerler dolu :) görüşürüz umutcum.. umarım neşeli olduğun günleri de görüp güzel şeyler üzerine coşkulu sohbetler ederiz..

FERI,
senin 4,5 aylik bebegini ne yaptin, yani kucuk bir mezar yaptinmi, ben dusuklerimi arka bahceme gomdum(esim bilmiyor) ve uzerine guzel guzel cicekler diktim. Bende bu sekilde kendime terapi yapiyorum iste:)
Adetimi bekliyorum, bu ayin sonunda gelmesi lazim. Once bir yumurtlayayimda is transfer'e kalsin.

GESHENK merhaba,
bende de hafif bel agrisi vardida anneme soyledim oda abartma dur daha dun bir bugun iki demisti, birde aksamlari erken uyku bastiriyordu.
Kac tane transfer edilmisti?

Sevgili Mirakel bu sorunun cavabini sana gece yazacaktim ama döktügüm göz yaslari buna engel oldu..bu soruyu ilk sen bana sordun..bende esime sordum ama esimden 7 aydir cevap alamadim...Ben hastanede zaten sinir kirizi icinde ve sürekli ilaclarla duruyordum..bebegi ne yapalim diye sorduklarinda ortaligi dagittim..2. gün sunni sanciyla bebek dogdu 4,5 aylik olmaliyken 4 ayinda zaten ölmüs karnimda,o sekil 2 hafta gezmisim..5.gün hastaneden cikinca bebegi sordum esim ben halletim dedi...nasil dedim cevap vermedi..sonra 3 kez daha sordum cevap ayni..cok yalvardim,agladim söyle diye sölemiyor...Ama sanirim hastane bu tür durumlar icin gömme yerleri varmis,oraya gömmüsledir...

sakin beni uzdügünü filan düsünüp üzülme..bebegi alip bizim gömme imkanimiz varmiydi bilmiyorum,o an zaten verselerdide almazdim sanirim...ama simdi sorsalar alirdim ve gömer,her günde basi ucuna gider aglardim..gece cok agladim,o günler zaten aklimdan cikmiyordu,ama bebegime ne oldu sorusunu unutmaya calisrken,birden balyoz gibi carpti kafama...iyide oldu yüzlesmem lazimdi...Simdiki aklim olsa senin yaptigini yapmaya calisirdim...cok zor gercekten..Allah herkesin evladini,anasina,babsina bagislasin...

Umarim sende en kisa zamanda beraber,gülüp,oynayacagin bebegini alirsin kucagina..allah hepimize sag,salim evlat nasip etsin...cok öptüm..

Kizlar..gögüslerim cok az agiriyor ama zaten regl önceside agiriyordu..anlayacaginiz aslinda belirti filan yok..sadece istedigim icin arayip buluyorum..

Bu arad bu gün benim Bir odunla evlenmemin 6. yili bitiyor..belki simdi esimde bir Kütükle evlenmemin 6. yili bitiyor diyordur kim bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…