GESHENK merhaba,
bende de hafif bel agrisi vardida anneme soyledim oda abartma dur daha dun bir bugun iki demisti, birde aksamlari erken uyku bastiriyordu.
Kac tane transfer edilmisti?
Kizlar..gögüslerim cok az agiriyor ama zaten regl önceside agiriyordu..anlayacaginiz aslinda belirti filan yok..sadece istedigim icin arayip buluyorum..
Bu arad bu gün benim Bir odunla evlenmemin 6. yili bitiyor..belki simdi esimde bir Kütükle evlenmemin 6. yili bitiyor diyordur kim bilir
peki tutmuşmuydu senin ?? tüp bebek mi yapılmıştı sana da?? ben kaçırdım sanırım senin yaşadıkların.ı anlattın değilmi... uykum da geliyor evet ama erken kalkıyorum sabahları ona veriyorum.. 2 tane transfer edildi ilk işlem de de yani tazeleride 2 embiriyoydu ama tutmamışlardı ve AA kalite idi onlar bunlar onlardan daha düşük kalitede ve dondurulmuş çözündürüldü ya şansımız ne kadar var bayramın 3. günü göreceğiz bunu :))))
feriiiiiiiiiiiiii insanı duygudan duyguya sürüklüyorsun canım yaaa.. çok tatlısın sennbir üstteki yazıyı okurken içim burkuldu senin yaşadıklarına çok üzülüyorum altındakini okuyunca aniden gülesim geldi ne şekersin sen yaaa.. umarım bu anılar beyninden en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik ile son bulur... hiiiç hatırlamazsın inşallah bunları.. ve odun çok amaçlı kullanılıyor biliyorsun :)) güzelce yontarsan masa, sandalye,koltuk ,mobilya çeşitleri , sap,oklava gibi kullanıldığı gibi , kağıt hatta tuvalet kağıdı olacak kadar da yumuşatılabiliniyor senin hangi amaçla kullanmak istediğine bağlı yani.. umarım yontula yontula işe yarar bir hale gelir zamanla :)))) 7. yılda sevgi ve huzur diliyorum sana.. mutluluklar diliyorum 6 yılın ardından mükemmel bir koca harika bir evliliğe dönüşmesini diliyorum 7. yılının..... :123: nice yıllara :119:
FERI,
tabikide yuzles kendinle, icine atma acini yaz, buraya yaz veya ne bilim gunluk tut dusuncelerini kizginliklarini yaz yani disa at icinde tutma. Uzuldum senin icin bunu soylemek belki bana dusmez ama gercektende cok anlayissiz bir es dusmus sana, Allah sabirlar versin sana herseylerle tek basina mucadele ediyorsun.
Ben bilerek kurtaj istemedim, ilacla dusurmeyi sectim neden?.. cunki bu sekilde istedigim yani kendimi hazir hissettigim saat ve gunde vedalasabileyim diye, kolay degil.
Fericigim sen guzel duygusal bir insansin Rabbim yuzunu guldursun inssssallah, selamlar
Kizlar, Sali Carsamba seminerdeydim, o yüzden giremedim.
Geschenk canim dilerim hersey güzel olur.
Feri, Umut, Mirakel, Cara dilerim sizlerde iyisiniz.
Kizlar .....Bu gün,yarin regl günüm dua edin benim icinde..regl olmiyim...tuvalere gidip bakmaktan bacaklarim agirdi..Hic belirti yok aslinda....offffffffff offfffffffffffffffffffff...............
GESHENK,
evet tutmustu ve I.V.F.leydi(ikiz), birde su vardi birkac gun icinde, cok sivi geliyordu su gibi sivi(afedersin) ama temiz kokusuz. Hani insan belirti arar ya:)..varmi biseyler? cok merak ediyorum, selamlar
GESHENK birde Meryem suresini oku firsat buldukca
Geshenk'cigim, Sevgili Arkadaslar,
Oncelikle sizleri cok sevdigimi ve uzun zamandir yazmamamin bir sebebi oldugunu belirtmek isterim. Sizlere cok guzel bir haberim var...Ben hic beklemedigim bir anda sadece hastaliklarim ile bogusurken hamile oldugumu ogrendim...Minik kuzum 6 haftalikmis:)))
Ben yine Trioid yuzunden regl olamadim diye hayiflanirken bir anda hamis oldugumu ogrendim. Bu son 2 hafta oldum oldum dirildim derler yaa aynen oyle...ya sen manyak misin diyeceksiniz. Simdi ben hipotrioidim ya...hamile oldugumu zaten cok tuhaf farkettim...onu da anlatirim.
hipotrioidli annelerin bebeklerinde zeka gerilikleri, gelisme gerilikleri oluyormus...aglamaktan gozlerim sisti...ben nasil kiyarim bu bebege diye....Capa'daki harika insan Harika Boztepe sayesinde trioid hormonlarin 10 gunde normal seviyesine cekildi. Insallah bebiste fazla ahraz birakmamisimdirtek dilegim bebegimin saglikli olmasi...
Dun aksam butun aileye soyledik. En cok kayinvalidem agladi, kadincagiz bayilacak gibi oldu. O kadar sevindiki kelimeler ile anlatamam...bu tup bebek maceralarini sadece o bildigi icin surekli bana hayatimin en guzel hediyesini verdiniz allah sizden razi olsun diyip durdu....cok duygulandim valla...benim zavalli annem malesef tup bebek olayindan habersiz oldugu icin o da sevindi ancak kayinvalide kadar sevinemedi...biliyorsun annem yeni kanser atlatti, cok duygusal bir insan oldugu icin ondan saklamistik bu tup bebek maceralarinikanser tedavisi olurken de soyleyemezdim ki boyle birseyi...zaten hic uzulmemesi gerekli, kedim mamasini yemeyince bile uzulen bir insana nasil anlatirdim onca yasananlari...
2hafta once Bursa'ya bir arkadasimiza bebek ziyaretine gittik. Once pek istemedim ama sonra 25 senelik arkadasim, nereye kadar kacacagim ayrica artik bu durumu astigimi kocama ispatlamam gerekli diye kendi kendime telkinler vererek gittik...bebisi kucagima almak cok tatliydi...sonra arkadasim sen kalinlastin bu aralar hayirdir bebek olmasin sakin dedi yalnizken...yok hayatim biliyorsun maceralarimizi, menapoza giriyorun, yumurtaligim calismiyor (hemde bu ay sol yumurtalik sirasi-yani calismayan yumurtalik tarafim) zaten birde trioid yuzunden mumkun degil dedim...arkadasimla aglastik ama sonra bir bebegimiz oldugunu hatirladik ve bebegi sevdik, benim de bebegim olur bu minik oglan dedim, zaten sen ikinci annesin dedi daha cok agladik...sonra aksam son vapurla eve donduk ama icime de kurt dusmedi degil...kocama soyleyemedim, kuruntu yuzunden adami heyecanlandirmak haksizlik olacakti ayrica zaten kafayi yedigimi dusunuyor....eve geldik ama ben duramiyorum, ovulasyon kiti almistik zamaninda ama hic gulen surat gorememistim aylarca ben o kitlerde...hadi dedim bir deneyim, hamile isem orda gozukur (ovulasyon kitleri LH denilen bir hormona bakiyor, bu hormon hcG ile ikiz bir hormon, yapisal olarak bu iki hormon aynilar, hamileyseniz ovulasyon kitleri size hep yumurtluyorsunuz diyor, eskiden kullanilan hamilelik testleri LH'i da olctugu icin bazen yanlis sonuclar verebiliyormus) neyse bunu bildigim icin hadi dedim deneyim. aman tanrim 40 tane ovulasyon kiti bitmisti, hicbir zaman gulen surat gormedim, ilk defa hamileyken gulen surat gordum:)
kosarak kocami banyodan cikardim, hamileyim diye...once cok sevindik ama sonra hipotrioidi dusununce yikildim...sonra sirkette en yakin arkadasima (kendisi de yilllarca ugrastiktan sonra hastalaniyor ve vazgeciyor tam vazgectigi anda hamile kaliyor, bilmeden birsuru antibiyotik iciyor. enterasan bir hikayesi var onunda anlatiriim...) agladim...durum bu diye...hemen beni aldi bir kadin dogum doktoruna goturdu...Arda Lembet adi doktorumuzun, riskli gebeliklerde uzman, benim gibi trioid hastasi, kanser hastasi, tansiyon hastasi kadinlara yardimci oluyor... Arda bey uzun uzun anlatti, rahatlatti bizi...
Bu arada az cok tanidiniz artik, manyaklastim yine....yuzlerce makale okudum (yerli yabanci) doktor doktor gezdim, bilen bilmeyen doktorlara danistim...tedavi edilen trioid problemleri bebege zararli olmuyor diye dusunmeye basladim...insallah oyledir gercekten...ben bu minnosu 2 sene bekledim, tam hersey bitti derken bu ufaklik kendiliginden bana geldi...bu guclu bir bebek annesi hastaliklarla bogusurken geldi ona cunku. Umarim beni birakmaz ve saglikli minik olur...
Bu haberi sizlerle paylasmak istedim, sizlerde benim ailemsiniz cunku:) ama kitabi cevirmeye devam edecegiz...bana yararli oldu diye dusunuyorum.
Geshenk, buz bebekler tuttunacak insallah. Seninle birlikte parka goturecegiz bebekleri...
Sevgili arkadaslarim, insallah bu ilk bebek haberinin ardindan bir suru bebek haberi aliriz bu sayfada...hepinize tek tek sariliyorum ve sevgiyle kucakliyorum...hala inanamiyorum ve hala agliyorum:)
Sevgiler,
Yildiz
Kizlar, Sali Carsamba seminerdeydim, o yüzden giremedim.
Geschenk canim dilerim hersey güzel olur.
Feri, Umut, Mirakel, Cara dilerim sizlerde iyisiniz.
Kizlar .....Bu gün,yarin regl günüm dua edin benim icinde..regl olmiyim...tuvalere gidip bakmaktan bacaklarim agirdi..Hic belirti yok aslinda....offffffffff offfffffffffffffffffffff...............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?