- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
4 yıl sonraki fiyatla şuan ki fiyat bir olmaz. imkanın varsa kredi çek her ay altın fiyatı kadr krediyi ödersinMart gibi işe başlayacağım ve maaşımdsn her ay 10 grama yakın alıp kenara koymayı planlıyorum bu şekilde altın biriktirip ev alan var mı? şu an tayin dolayısıyla doğudayız 4 yıl içinde yüzer gramdan 400 gram altınım olacak altın önümüzdeki 3 4 yıl içinde kaç olur bu konuda bilgili olanlar varss yardımcı olabilirler mi? krediyi şu an için düşünmüyorum. altın geçen sene çok fazla yükseldi acaba bi süre sabit kalma ya da düşme durumu olur mu? yani YouTube'da videolara baktığımda biri diyor düşecek biri diyor 1000 lira olacak şöyle ciddi mantıklı yorumlar yapabilecek ekonomi bilgisi iyi olan biri var mı?
Uzun vadede birikim için en iyisi altın. Zarar etmez. Ev alcaginiz zaman beş altı ay takip eder en yüksek anında bozdurursunuz. İyi kâr edersiniz. Ama lütfen evde biriktrimeyin. Altın hesabı açın bankada.Mart gibi işe başlayacağım ve maaşımdsn her ay 10 grama yakın alıp kenara koymayı planlıyorum bu şekilde altın biriktirip ev alan var mı? şu an tayin dolayısıyla doğudayız 4 yıl içinde yüzer gramdan 400 gram altınım olacak altın önümüzdeki 3 4 yıl içinde kaç olur bu konuda bilgili olanlar varss yardımcı olabilirler mi? krediyi şu an için düşünmüyorum. altın geçen sene çok fazla yükseldi acaba bi süre sabit kalma ya da düşme durumu olur mu? yani YouTube'da videolara baktığımda biri diyor düşecek biri diyor 1000 lira olacak şöyle ciddi mantıklı yorumlar yapabilecek ekonomi bilgisi iyi olan biri var mı?
kredi ev peşinatını biriktirip şöyle 100 150 bin kalınca çekmek istiyorum4 yıl sonraki fiyatla şuan ki fiyat bir olmaz. imkanın varsa kredi çek her ay altın fiyatı kadr krediyi ödersin
Her ay 10 gram alacağınızı nasıl garantileyebiliyorsunuz ki? 3 ay sonra altın fiyatları 2’ye katlarsa alabilecek misiniz mesela 10 gram?Mart gibi işe başlayacağım ve maaşımdsn her ay 10 grama yakın alıp kenara koymayı planlıyorum bu şekilde altın biriktirip ev alan var mı? şu an tayin dolayısıyla doğudayız 4 yıl içinde yüzer gramdan 400 gram altınım olacak altın önümüzdeki 3 4 yıl içinde kaç olur bu konuda bilgili olanlar varss yardımcı olabilirler mi? krediyi şu an için düşünmüyorum. altın geçen sene çok fazla yükseldi acaba bi süre sabit kalma ya da düşme durumu olur mu? yani YouTube'da videolara baktığımda biri diyor düşecek biri diyor 1000 lira olacak şöyle ciddi mantıklı yorumlar yapabilecek ekonomi bilgisi iyi olan biri var mı?
Ben de ona şaşırdım biri bana da taktik versin. 1 ayda 10 gram altın nasıl alınırHer ay 10 gram alacağınızı nasıl garantileyebiliyorsunuz ki? 3 ay sonra altın fiyatları 2’ye katlarsa alabilecek misiniz mesela 10 gram?
Uzun vadede birikim için en iyisi altın. Zarar etmez. Ev alcaginiz zaman beş altı ay takip eder en yüksek anında bozdurursunuz. İyi kâr edersiniz. Ama lütfen evde biriktrimeyin. Altın hesabı açın bankada
işte bilemiyorum şu an 440 mesela en fazla 5 bin ayırsam daha fazla olursa tabii ki 10 alamam ama kredi çekince de faizi var bir de korkuyorum altının ne kadar yükseleceğini bilmediğim için bilsem ki 700 olacak 2024te hemen alayım ama ya mesela 500 olursa o zaman zararda bile olurum kredi çekersem off kredi hiç beklediğim için biraz korkuyorumHer ay 10 gram alacağınızı nasıl garantileyebiliyorsunuz ki? 3 ay sonra altın fiyatları 2’ye katlarsa alabilecek misiniz mesela 10 gram?
Yaptığınız hesabı anlamadım ama ayda 10 gr altın 4 yıl sonra yarım kilo altın yapar ve İstanbulda 2+1 ev alabilirsin güzel oturulacak bir yerden . Başka illeri bilemem ama . Ama çok zor 10 gr altın biriktirmek . Bir koli yumurta bile 24 TL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?