- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #32.221
Canim ben bu urunu hic bilmiyorum beyazlatma temizlemesi iyiyse stoga atabilirimEki Görüntüle 2249465
tek tek paketli halde 16.45tanesi hala normalde,
son 2paket kalmıstı yani 4tanesini 32.90a almıs oldum
diğer markalarınkilerde de ındırım vardı kızlar
Anladim canim yaaa her sey oyle pahaliki bazrn bu tarz ihtiyac seyleri bile karsilamkata zorlanabiliyiruzbi denicem bakalım canım ya ramazandan korkuyorum ben gece yemek ye yat akşam geç saatte yine yemek
bide canım tatlı falan isterse diye ama yapmam lazım verdiklerimi almamam lazım işin sonu bebek olcaksa ağzımı tutmam gerek :)
indirimde yapmazlar hastane ya normalde aylık 384e geliyor ama 3 aylığı 720 yapmışlar
bana uyar perşembe günleri tartılıyorum ben :)aaa tum zayıflama derdinde olan kizlar burada o zaman hafta da 1 gun kilo bildirimi yapalim grupta ne kadar verdik diye ne dersiniz
malesef zayiflama gruplarina ayak uyduramiyorum artik. Surekli bildirim yaomak vs takibi zor oluyor
aynen canım sağlık aslında bahanesi olmaz gitmem lazım farkındayımda bakıcam bakalım nasipseAnladim canim yaaa her sey oyle pahaliki bazrn bu tarz ihtiyac seyleri bile karsilamkata zorlanabiliyiruz
hey maşallahhhhKızlar kuyumcuya gittim
çeyrek 400,
22 ayar gram altın 231,
Ata 1.640
Ata altin alış 1.590
Makas aralığı 50 tl
Yapalım canım.aaa tum zayıflama derdinde olan kizlar burada o zaman hafta da 1 gun kilo bildirimi yapalim grupta ne kadar verdik diye ne dersiniz
malesef zayiflama gruplarina ayak uyduramiyorum artik. Surekli bildirim yaomak vs takibi zor oluyor
56.5 ile hamıle kaldım 24 hafta bıtıyo 7.5kılo aldm canım 5.aya ıyı geldm de 1.5aydır boyle olduevet canım öyleymiş hiç faydası yokmuş öyle şeylerin
kaç kilo aldın sen bugüne kadar kaçla hamile kalmıştın
ara ara olur öyle canın çekiyo sonuçta napıcan
olsun canım iyisin yine çok az fazla almışsın o kadar :) doğuma kadar 70 olsanda bişicik olmaz :)56.5 ile hamıle kaldım 24 hafta bıtıyo 7.5kılo aldm canım 5.aya ıyı geldm de 1.5aydır boyle oldu
Inşallah yavrusu ve eşiyle kavuşurlar canım..benim doğum günüm uğur getirsin onlara :)kızlar haftaya cuma kardeşimin eşinin mahkemesi var dua edin eşine ve yavrusuna kavuşsun
o gün doğum gününmü canım ayy dua et turtişim inşallah ya uğurlu gelsinInşallah yavrusu ve eşiyle kavuşurlar canım..benim doğum günüm uğur getirsin onlara :)
ben de kullanmadm hıc canım colgate optıc whıte alıyoduk uygundu bu ıyıdır dıye dusundm acıkcası bıraz baktım ustuneCanim ben bu urunu hic bilmiyorum beyazlatma temizlemesi iyiyse stoga atabilirim
Bu arada ben de cok fazla karbonhidrat tuketiyorum bu ara. Pasta borek kurabiye biskuvi...
Ama en guzeli senin icin ceviz findik kuru meyveler canim hem faydali
Ne kadar cok makas araligi yaniii diyelim ki 20 ata altin var ihtiyacina bozacaksin 1000 tl eder... cok ucmus fiyatlarrKızlar kuyumcuya gittim
çeyrek 400,
22 ayar gram altın 231,
Ata 1.640
Ata altin alış 1.590
Makas aralığı 50 tl
oo o zaman sende yaparsın yine bence :)
ben diyetisyene gidiyorum benim için çok daha iyi oluyor çünkü kontrole ihtiyacım var kendim bi yapıyorum bi bozuyorum yılan hikayesine dönüyo :)
Çok güzel olmuş persembeleri tartılma fikri :)İnşallah :) ya bence sağlığına yaptığın yatırım en büyük yatırım. Eğer diyetisyen gerekiyorsa bence birikimini kullan.
aaa tum zayıflama derdinde olan kizlar burada o zaman hafta da 1 gun kilo bildirimi yapalim grupta ne kadar verdik diye ne dersiniz
Yakında çeyreği 1000 liradan anca alacağız herhalde. Altın yükseldikçe makas aralığı da yükseliyor. Elimizdeki nasıl degerlecek onu da bilmiyorum. Makasla düşüyor değeri.Kızlar kuyumcuya gittim
çeyrek 400,
22 ayar gram altın 231,
Ata 1.640
Ata altin alış 1.590
Makas aralığı 50 tl
Dua edeceğim onlar için, inşallah..o gün doğum gününmü canım ayy dua et turtişim inşallah ya uğurlu gelsin
Bence süper fikir.sekerim00
karamelli_turta cnm tamam oyleyse persembe sabahi tartilalim en azinda aldik mi verdik mi 1 haftada onu takip ederiz
Bende surekli bildirim menu yapamiyorum turticimm oralara uyum saglayamadimm
Bu fiyatlar uçuk çıkartır insanlara.Ne kadar cok makas araligi yaniii diyelim ki 20 ata altin var ihtiyacina bozacaksin 1000 tl eder... cok ucmus fiyatlarr
Maalesef cnm.Yakında çeyreği 1000 liradan anca alacağız herhalde. Altın yükseldikçe makas aralığı da yükseliyor. Elimizdeki nasıl degerlecek onu da bilmiyorum. Makasla düşüyor değeri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?