- 1 Ekim 2010
- 21.739
- 53.881
- 798
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #33.901
kızlar kardeşlerime anneler günü hediyesi ne alabilirim sizce
pahalı olmıcak çok bütçem yok ilk anneler gününde sevindirmek istiyorum onları küçük bişeyde olsa :)
Kızlar evimizi bulduk, kaporayi verdik haftaiçi kredi başvurusu vs.,öteki hafta da kismetse tapu işlemleri.
Rabbime şükürler olsun.
Inşallah hayirli olur rabbimödeme kolaylığı verir.
3+1,ıskanli,otoparkli, 6 katli her katta tek daire, 120mk,giriş üstü yani 1.kat sayilir,sifir.
Canım Allah içinize sindirsin. Gül e güle oturursunuz inşallah.Kızlar evimizi bulduk, kaporayi verdik haftaiçi kredi başvurusu vs.,öteki hafta da kismetse tapu işlemleri.
Rabbime şükürler olsun.
3+1,ıskanli,otoparkli, 6 katli her katta tek daire, 120mk,giriş üstü yani 1.kat sayilir,sifir.
Çok sevindim, gözünüz aydın canım.Kızlar evimizi bulduk, kaporayi verdik haftaiçi kredi başvurusu vs.,öteki hafta da kismetse tapu işlemleri.
Rabbime şükürler olsun.
canım perdesıdır tasınmasıdır vs en az 6-7bini bulucak. bıde evımın yeri merkezılıgı falan arayıpta bulamayacagm gbı.şu da var bırazda ınada bındırdım terbıyesız ınsanlar yuzunden sevdıgım evımden gıdıcem bari ev alınca gıdım dıyorum bizden önce ev sahıbımız oturuyomus mustakıl ev yaptrmıs dusun adam apartmana tövbe etmıs@sekerim00 umarım güzel bir zam alırsın canım,
Kardeşlerim de bana hep anneler gününde birşey alır, anne değilim gerek yok desem de emeğin var derler. Ben de anneme hediye dusunmeliyim :))
Kardeşlerinin ikisine de aynı şeyi al bence, birer tişört olabilir ya da takı
kronikuykucu nacizane fikrim madem kiracisin niye çıkmıyorsun, 300 TL az değil ama huzurun bedeli için de çok değil bana göre
İnşallah en kısa sürede güzel bir ev nasip olsun canımcanım perdesıdır tasınmasıdır vs en az 6-7bini bulucak. bıde evımın yeri merkezılıgı falan arayıpta bulamayacagm gbı.şu da var bırazda ınada bındırdım terbıyesız ınsanlar yuzunden sevdıgım evımden gıdıcem bari ev alınca gıdım dıyorum bizden önce ev sahıbımız oturuyomus mustakıl ev yaptrmıs dusun adam apartmana tövbe etmıs
ınsAllah canım amin, Allahım hepımızın gönlündeki hayırlı muratları versın bugunumuzu aratmasınİnşallah en kısa sürede güzel bir ev nasip olsun canım
Ooo çok iyi azimlisin gerisi de gider.25ti 10u gitti 15 kaldı
hatta 12 de gitmiş olabilir
Sağolasın canım.günaydın canım
aman uyu diyenleri bende anlamıyorum
şimdiki uykunun bebek doğduktan sonraki faydası ne acaba
Biz de domates, kabak, sarımsak, maydanoz, nane diktik bu sene. İnsan kendi yetiştirince ayrı bir seviyor. Üstelik hep taze hem de bahçeden bedava. Tavsiye ederimPazara gittim, domates, salatalık biraz meyveye 50 TL verdim, pişirilecek hiçbir şey yok.
Markete uğradım kahvaltılık aldım, 120 de oraya gitti. Tek lüks aldığım azıcık pastırma.
İki poşet bile yok aldıklarım 170 TL gitti.
Balkonda domates yetiştirip, inek beslemeyi düşünüyorum
Yerim olsa hiç düşünmeden gireceğim o işlere de yok işteBiz de domates, kabak, sarımsak, maydanoz, nane diktik bu sene. İnsan kendi yetiştirince ayrı bir seviyor. Üstelik hep taze hem de bahçeden bedava. Tavsiye ederim
İnşallah birgün diyelim o zamanYerim olsa hiç düşünmeden gireceğim o işlere de yok işte(
Allah güle güle oturmayı nasip etsin...ödeme kolaylığı versin...çok sevindim karamellimKızlar evimizi bulduk, kaporayi verdik haftaiçi kredi başvurusu vs.,öteki hafta da kismetse tapu işlemleri.
Rabbime şükürler olsun.
Sevindim canımKızlar evimizi bulduk, kaporayi verdik haftaiçi kredi başvurusu vs.,öteki hafta da kismetse tapu işlemleri.
Rabbime şükürler olsun.
gözün aydın canım yaa valla aklımdan gecıyodun gıttılermı acaba dıye mesajını gözden kacırmısım bugun ben Allah gule gule oturmayı nasıp etsın hayırlı olsunKızlar evimizi bulduk, kaporayi verdik haftaiçi kredi başvurusu vs.,öteki hafta da kismetse tapu işlemleri.
Rabbime şükürler olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?