kızlar kardeşlerime anneler günü hediyesi ne alabilirim sizce
pahalı olmıcak çok bütçem yok ilk anneler gününde sevindirmek istiyorum onları küçük bişeyde olsa :)

Onlarin sevdigi neler var mesela annem english home soft oda kokusuna ve madame coconun bir kolonyasina bayilir
Sevdikleri el kremi cantalarina ayna corap cicek seviyorlarsa menekse kaktus olabilir

O kdr sevindim anlatamam
Hayirli ugurlu olsun
Ev aldigimiz gun aklima geldi

Canım Allah içinize sindirsin. Gül e güle oturursunuz inşallah.
Çok sevindim Rabbim ödeme kolaylığı versin.

Çok sevindim, gözünüz aydın canım.
Rabbim sağlıkla oturmayı kısmet etsin

canım perdesıdır tasınmasıdır vs en az 6-7bini bulucak. bıde evımın yeri merkezılıgı falan arayıpta bulamayacagm gbı.şu da var bırazda ınada bındırdım terbıyesız ınsanlar yuzunden sevdıgım evımden gıdıcem bari ev alınca gıdım dıyorum bizden önce ev sahıbımız oturuyomus mustakıl ev yaptrmıs dusun adam apartmana tövbe etmıs

İnşallah en kısa sürede güzel bir ev nasip olsun canım

Pazara gittim, domates, salatalık biraz meyveye 50 TL verdim , pişirilecek hiçbir şey yok.
Markete uğradım kahvaltılık aldım, 120 de oraya gitti. Tek lüks aldığım azıcık pastırma.
İki poşet bile yok aldıklarım 170 TL gitti.
Balkonda domates yetiştirip, inek beslemeyi düşünüyorum

Biz de domates, kabak, sarımsak, maydanoz, nane diktik bu sene. İnsan kendi yetiştirince ayrı bir seviyor. Üstelik hep taze hem de bahçeden bedava. Tavsiye ederim

Allah güle güle oturmayı nasip etsin...ödeme kolaylığı versin...çok sevindim karamellim

Sevindim canım
Hayırlı olsun

gözün aydın canım yaa valla aklımdan gecıyodun gıttılermı acaba dıye mesajını gözden kacırmısım bugun ben Allah gule gule oturmayı nasıp etsın hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…