- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #33.921
Canimmm cok cokkk sevindim hayirli olsun sağlıkla mutlulukla oturun.. Hayallerine kavuştunnKızlar evimizi bulduk, kaporayi verdik haftaiçi kredi başvurusu vs.,öteki hafta da kismetse tapu işlemleri.
Rabbime şükürler olsun.
Inşallah hayirli olur rabbimödeme kolaylığı verir.
3+1,ıskanli,otoparkli, 6 katli her katta tek daire, 120mk,giriş üstü yani 1.kat sayilir,sifir.
Herşeyin hayırlısı tabi ama maddi olarak öyle büyük beklentileri olan biri hiç olmadım ben.K kahvemsi mutluluk bahsedilen evin güzellikleri cezbedici. Ama olmayacaksa cok düşünmemek lazim..Sağlığınız yerinde olsun ilerde olur kimbilir
Inşallah canım sağolasın..Canimmm cok cokkk sevindim hayirli olsun sağlıkla mutlulukla oturun.. Hayallerine kavuştunn
Yerleşince bir kahve keyfi yapiyorum diyeceğin gunu bekliyorum
Canım kenarda da biraz para bırakmayı unutmaInşallah canım sağolasın..
Bu hafta kredi başvurusu vs, öteki haftaiçi işler yolunda giderse tapu alinir inş.
Eksik listesi yapayım ben diyorum değiştirilecek, yapılacaklar için de bütçe lazım :)
Ne kadar nakit biraksam canım 10 bin kadar yeter sanırımCanım kenarda da biraz para bırakmayı unutma
Evet canım yeter benceNe kadar nakit biraksam canım 10 bin kadar yeter sanırım
Ben zayiflayabilirsem yazlık pek birşey almasam da olur,K kahvemsi mutluluk ben kendimi cok sık kiyafet alan biri degilim.. biraz kilo verince alirim diye düşündüm.
Oğluma alayim dedim.30 tl tişört 2 ay giyecek sonra olmayacak ve Çocuk bu bikac tane yetmez...
Markete gittim geldim kizlar yudum 5lt yağ 42 tl idi.Ne olacak boyle
Bende 30 a almıştım 3 ay olmamıştır.. maske aldim gratis ten 11 'di bende cok iyi hatirliyorum önceden 5 tl idi...
Stoklarimdaki tenekeyi 30 TL ye aldım birkaç ay önce, yüzde kırk artmış fiyati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?