- 20 Kasım 2017
- 1.831
- 3.107
- 133
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #38.001
Kim bu kadın acaba bende bi bakayimBu kadin 1 martta yazmıştı koç burcu için iş değişikliği.
Hatirlarsaniz geçici bölüm değişikliği yapılmıştı bana.
Aramiza hoşgeldinizIyi aksamlar herkesebirikimleriniz bol olsun. Ben de hobi olarak birikim yapiyorum hem altin hem tl olarak. Azar azar biriktiriyorum bazi aylar altin almadigim sadece tl koydugum oluyor ya da tam tersi :) simdi minigim de geliyor ona odaklanmis durumdayim. Arada muhabbetlerinize katilmak isterim
Aramiza hoşgeldiniz
Uzaktan izlemeyin, bizde sizi izleyelim minis de sağlıkla gelsin :)
Çok güzel olmuş bu model, güle güle kullanin şekerim :)Kizlar vestiyer geldi kuruldu bu modeli secmistim
Canim kk ni bundan sonra hiç kullanmayacaksan komple öde. Ve kapatabilirsin.
Birikimine dokunmak istemezsen de kart borcunu yavaş yavaş öde ve tâbi yeni borç ekleme ona.
Kizlar aslinda kenardaki paraya hic dokunasim yok istiyorumki onu yok sayalim cok ihtiyacimiz olcagi zamanlar olur o zaman kullaniriz ama kartta benim canimi skiyor iste galiba kendimizi skip taksitle odemeye devam edicez karti cunki bebek icin yine kullanmamiz gerekebilircanım bu kart kapatma mevzusu benım de hep kafama takılır ama nıhayetınde soyle dusunuyorum yakın zamanda bız mesela kapasakta yine kullanıriz kesn o yuzden kapatmıyorum
1-eger kartı kullanmıcaz daha dıyosan kapat borcu
2-karta yatırmazsak para arada harcanıp gıdecek dıyosan da kapat
ama kenara zor durum parası olarak dursun kartı taksıtle oderım dıyosan ben bunu tercıh et derım
Sagol beybimm cok buyuk valla boyda yok napcaz bilmemÇok güzel olmuş bu model, güle güle kullanin şekerim :)
ck guzel canım gule gule kullanınKizlar vestiyer geldi kuruldu bu modeli secmistim
Sagol canimmck guzel canım gule gule kullanın
Ya bende vazgectimm birikimimi karta yedirmek istemiyorum :) kp gonderdigiyle birazini oderiz geri kalanida 4 5 ayda kapatiriz artiksekerim00 kk ni zibilyon kere ödeyip sifirlamis biri olarak söylüyorum birikimini karta yatırma.
Mümkün mertebe kullanma ve taksitlerini bitirmeye calis.
Acil ve büyük ödemeler olunca mecburen kullanılıyor, ama kenarda para olması her zaman güven veriyor. Örnek benim son yaşadığım sağlık durumu.
Vestiyerini de çok beğendim, güle güle kullan.
İçine neler neler sigar onun :)
Benimki de buna benziyor, orta kapağı aynalı.
Resmen üçüncü odam gibi, Allah ne verdiyse alıyor :))
Duvara monte degil mi, hiiiiic birşey olmaz :)Ya bende vazgectimm birikimimi karta yedirmek istemiyorum :) kp gonderdigiyle birazini oderiz geri kalanida 4 5 ayda kapatiriz artik
Sagol canim begenmene sevindim valla bende neler sigar diye dusunup duruyorum :) ama cok yuklenipte dolabi gocertmiyim diyorum
Hayırlı olsun güle güle kullanın.Kizlar vestiyer geldi kuruldu bu modeli secmistim
Ablacigim ben epeydir kullanmıyordum, ev alınca bazi şeyleri taksit yaptık ödemesi rahat olsun diye.Ne çekiyorsunuz be kızlarım bu kredikartlardan ben sıcak parayı seviyorum varsa harcıyorum yoksa köşeme çekiliyorumbir tane kredikartım var bilet ve int den kullanmak için inşallah
Allah ödeme kolaylığı versin. Rabbim biran önce feraha çıkarsın.Ablacigim ben epeydir kullanmıyordum, ev alınca bazi şeyleri taksit yaptık ödemesi rahat olsun diye.
Son aylarda da sağlık harcamalarinı oradan yaptık,aldı yürüdü.
Benim ekstreyi görsen internetten stok alışverişi disinda hep xxx hastanesi ve eczane bir tane başka birşey yoktur.
Amin, cümlemiziAllah ödeme kolaylığı versin. Rabbim biran önce feraha çıkarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?