- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #38.961
Bende aynı durumdayım, birsuru başvuru yaptım bir yerden geri dönüş oldu sekreterlik ısı ikinci gorusmeyede çağırdılar ama sonuç yokIs denince kotu oluyorum malwsef... kac aydir issizim. Bir turlu is bulamiyorum iş sitelerine o kadsr girerim, carsilara cikarim surekli ama bir turlu is bulamiyorum. Yok...
Evet. Hal ve hareketlere bakarak yapabilir yapamaz diyr dusunuyorlar. Ve getcekten şu donemde tecrube ariyorlar. Yani eleman yetisyirerek vakit kaybetmek istemiyorlar. Iste direk satis ya da is yapacak eleman ariyorlar. Bilmiyorim valla.Bende aynı durumdayım, birsuru başvuru yaptım bir yerden geri dönüş oldu sekreterlik ısı ikinci gorusmeyede çağırdılar ama sonuç yok
Normalini hiç kullanmadım. Çok ağır bir koku bırakıyor bulaşıklarda dediler. Bırakıyor mu sen kullandınmıçok pahalı geldi bana bizim burda 69 kuruşa bile var platinium değil ama normali
Şuan çok yüksek fiyatlar yaBen çılgın kasım indiriminde 109 TL'ye almışım hepsiburadadan.
ama şu an piyasası nasıl hiç fikrim yok
Amin cnm çok teşekkür ederim. Bizim burada yerel market olayı yok. O yüzden fiyatlar çok pahalısempatik_kiz hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin çok mutlu olursun inşallah.
Dün bende netten baktım deterjan fiyatlarına herşey çok pahalı geldi buradaki yerel markete sorup kıyaslayarak öyle alırım diye düşünüyorum.
Ben muhasebe biliyorum kadın sen bizim işimize yararsın destek alırız dedi ama haber yok hala görüşme yapıyorlarmış,Evet. Hal ve hareketlere bakarak yapabilir yapamaz diyr dusunuyorlar. Ve getcekten şu donemde tecrube ariyorlar. Yani eleman yetisyirerek vakit kaybetmek istemiyorlar. Iste direk satis ya da is yapacak eleman ariyorlar. Bilmiyorim valla.
valla ben sürekli limonlusundan kullanıyorum fiyatı uygun diyeNormalini hiç kullanmadım. Çok ağır bir koku bırakıyor bulaşıklarda dediler. Bırakıyor mu sen kullandınmı
Şuan çok yüksek fiyatlar ya
Amin cnm çok teşekkür ederim. Bizim burada yerel market olayı yok. O yüzden fiyatlar çok pahalı
Kimsenin zoruyla istemediğin bisey yapma şimdiden yüz verirsen sonra astarini istiyorlar malesefKızlar az önce nişanlımın anne babasını aradım. Hayırlı cumalar demek için Cuma’dan Cuma’ya aramam gerekirmiş.
Nişandan sonra ilk defa aradım. Yani ilk defa bir konuşma oldu.
Yalnız müstakbel kayınpederim amca dememe bozuldu.
Artık aileyiz baba demen gerekir dedi.
Babamı çok küçük yaşta kaybettiğim için bu durum benim için biraz zor, dedim.
Bu seferde zor geliyorsa söyleme dedi. Dahada bozuldu.
Sonrada damadımda babasını senin gibi küçükken kaybetmiş. Bak baba baba diye peşimden dolanıyor. Artık bir aileyiz diye yineledi.
Sonrada eşini telefona verirken ...... anneni veriyorum dedi. Ama ben hiçbir şey demedim
Kendimi çok kötü hissettim.
Henüz bu şekilde seslenmeye hazır hissetmiyorum. Eğer amca teyze demeye devam edersem onlarda kırılmaya devam edecek hatta kapris yapacaklar gibi görünüyor.
Ama onların istediği şekildede ben tuhaf oluyorum.
Anneme yada benim aileme kalsa zaten söylemem gerekirmiş.
Kimse bu durumun benim için ne kadar zor olduğunu anlamıyor.
Sizce ben mi çok abartıyorum. Ne yapacağımı şaşırdım şuan
Evet bir yanım kimse için kendinden ödün verme diyor, diğer yanımda yaşlı başlı insanları üzme diyorKimsenin zoruyla istemediğin bisey yapma şimdiden yüz verirsen sonra astarini istiyorlar malesef
Kızlar az önce nişanlımın anne babasını aradım. Hayırlı cumalar demek için Cuma’dan Cuma’ya aramam gerekirmiş.
Sonrada damadımda babasını senin gibi küçükken kaybetmiş. Bak baba baba diye peşimden dolanıyor. Artık bir aileyiz diye yineledi.
Sonrada eşini telefona verirken ...... anneni veriyorum dedi. Ama ben hiçbir şey demedim
Henüz bu şekilde seslenmeye hazır hissetmiyorum. Eğer amca teyze demeye devam edersem onlarda kırılmaya devam edecek hatta kapris yapacaklar gibi görünüyor.
bu konu hassas bir durum ve senin için için daha da hassas.Kızlar az önce nişanlımın anne babasını aradım. Hayırlı cumalar demek için Cuma’dan Cuma’ya aramam gerekirmiş.
Nışanlın annene ne diyor...teyzemi annemi...bide ilk adımı atmışsınız ailesiniz artık...teyze amca biraz ters geldi bana...ilerde evlenince bu sefer daha çok zorlanırsın amca dediğine baba demek için...inan bana herkes için zor oluyor hatta bide baban varsa onun yanında kayınpederine baba demek dahada zor yani bana öyleydi sanki babama ihanet etmişim gibiKızlar az önce nişanlımın anne babasını aradım. Hayırlı cumalar demek için Cuma’dan Cuma’ya aramam gerekirmiş.
O yaşlı başlı dediğin insanlar işlerine gelince seni öyle bir üzerler ki , hemen bozuldu diyosun bakEvet bir yanım kimse için kendinden ödün verme diyor, diğer yanımda yaşlı başlı insanları üzme diyor
Canim hayirli olsun
Ben babamla yillardir gorusmuyorum ve gorusmemde mumkun degil
Ama kayinpederime baba derken hic zorlanmadim cunku cok samimi oldu babalik yapti bir gun kirmadi ve benden bsy beklemedi
Arar sorar ilgilenir hediye alir yiyecek alir
Sen bence bir adim at konuyu uzatma
Iliskiniz bastan yara almasin
Zamanla sekillenir simdi ellerinde bsy olmasin kendinden odun vermek degilde isini kolaylastirmak icin yapmaya calis
Bizim nisan zamani cok farkliydi kayinvalidem kotu hastalik gecirdi bizim heyecanla atlatti
Sen rahat enerjik ol hic biseyi gorev edinme ve kendini uzme
En guzel gunlerin tadini cikar
bu konu hassas bir durum ve senin için için daha da hassas.
anlayışlı olmaları gerekir diye düşünüyorum.
Nışanlın annene ne diyor...teyzemi annemi...bide ilk adımı atmışsınız ailesiniz artık...teyze amca biraz ters geldi bana...ilerde evlenince bu sefer daha çok zorlanırsın amca dediğine baba demek için...inan bana herkes için zor oluyor hatta bide baban varsa onun yanında kayınpederine baba demek dahada zor yani bana öyleydi sanki babama ihanet etmişim gibi
Hayırlı olsun öncelikle.sempatik_kiz
Bence o eve gelin olmaya, kızları olarak kabul görmeye bir adım atmışsınız. "amca" kelimesi hangi aşamada olursa olsun kayınpederin için yada "teyze" kelimesi kayınvalide için uygun değil.
Evlendikten sonrası için "amca"dan babaya çevirmek de zor.
Ben olsam "baba" derdim. Çok sevdiğimden mi? tabii ki hayır, henüz tanımadığın kişileri sevemezsin ama nişanlımın hatırı için kırmam kimseyi.
Mesafem ilk günlerden itibaren nettir. Herkes duracağı yeri bilmeli, (mesela telefonda uzatmasına müsade etmezdim, ilk etapta zor oluyor ama alışacağım, tabii ki babamsınız filan derdim, konu kapanırdı.) ben de duracağım yeri bilirim.
Nişanlımdan/eşimden de aynısını beklerim. Ne kırayım, ne de kırılayım.
Bu tür ufak tefek şeyler için kırgınlık sokma derim arana. Aile çok önemli.
Ailemde konuşamaz eşimle ilgili, ailesi de konuşamaz benimle ilgili kötü şeyler.
Kırgınlık oluşturacak durumda müsaade edecek bir hale düşürmediğimizden kendimizi.
Ara, sor yaşlı insanlar neticede. Onlar da en az senin kadar heyecanlıdır, "gelin" den tatlı söz güler yüz beklerler.
O yaşlı başlı dediğin insanlar işlerine gelince seni öyle bir üzerler ki , hemen bozuldu diyosun bak
sempatik_kiz
Konu hassas ama Kp nin bak damadim da zorlandi ama alıştı vs derken kötü niyetli birşey demek istediğini düşünmüyorum.
Senin ana baba kelimesini daha kolay soyleyebilmen için dediğini düşünüyorum.
Ben eşimle sozlendikten sonra da zorlanmistim, öyle hitap etmen uygun dediler, evet başkasına anne baba demek zor geliyor ama denedim.
Yavaş yavaş denersin sende belki cnm.
Biz de bankacılar ile konuştuk on güne kadar netleşir dediler, bakalım nasıl olacakK kahvemsi mutluluk cnm sabah bankayi aradim.
Indirim ve yapılandırma oranlari henüz belli değilmis belki pazartesi belli olur dedi belki de 1 haftaya on güne.
1,20 ye kadar düşecek diye okuyorum bende heyecanla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?