Canım benim bu konuyu kafana takma bence, akışına bırak.
Ben nasil olur nasıl derim diye kara kara düşünürken
Ben kayinvalidemi ilk kez nisanda gördüm, konuşurken opiyim anne diye ağzımdan cikiverdi.

Biz de bankacılar ile konuştuk on güne kadar netleşir dediler, bakalım nasıl olacak
Canım merhaba, sence bu faiz oranlarının düşmesi ne kadar süre geçerli olur, yani 1-2aylık bir şey mi yine, belki bi fikrin vardır diye sormak istedim

aynen canım ama benim için pek faydası olmayacak gibi konuşuyorlar.
1,15ten çekmiştim refinansmanda onun altına inilmesini beklemiyoruz ama yine de takip edelim diyorlar
Belli de olmaz canım.
1,20 seviyesine kadar yazan var.
Ne kadar düşer acaba.
Düşse de borcumuz hafiflese keşke

Aile yanı çok zor her an gözleri üstünde bizde ilk evlendik kiraya çıktık kayınvalidemin oturduğu apartmanda bir dairesi daha var eltim oturuyordu boşanınca çıkma kararı aldı siz gelin dedi istemedim eşimde destekledi bizde yapı olarak farklıyız çok içli dışlı olmak istemiyorum uzaktan daha iyi.sen kararlarını isteklerini söyle düzelicek hersey kimseyle iyi olmak zorunda değiliz saygım sonsuz ama herkesin istedikleri var orta nokta buluncak çalışma hayatına başlayınca geçicek hersey yorgunluktan sızıyorum resöen bu hafta eşimle bile atışmıyorum

aynen canım ama benim için pek faydası olmayacak gibi konuşuyorlar.
1,15ten çekmiştim refinansmanda onun altına inilmesini beklemiyoruz ama yine de takip edelim diyorlar
İnş bizede rastgelir bu oranlar yıl sonuna kadar 0.98 bekliyolarmış ne kadar doğru olur bilmiyorum mayıs içinde demişlerdi.bende bugün kendi kafamdan bilezikletim ne kadar eder diye hesaplıyorum çocuklarıma ne bırakırım nileziklerden onu hesapladım işin komik tarafı hamile bile değilim

Ayy alya bu ne güzel bir duyum haber :))
Ben 2 ay önce 1,45 ten kullandım

Ben uzaktayım tüm büyük misafirlere çagırıyor ayaklarım şişene kadar hizmet ediyorum haftasonum berbat oluyor o kendi yapmaya alışkınmış gelinlere bişeycik demem dedi yapmıyorum artık eskisi gibi insan yapılanı takdir eder pasta böreği yapıp götürme falan bitti tarif istiyomuşum ben üniversiteyi dışarda okudum ondan öncede biliyodum makarna yapamayan gelin alcaktıki görecektioğlu bile çok lezzetli diyor kayınvalideminde lezzetlidir ama laf etcek konu arıyolar hiçbir zaman anne degiller oğullarını paylaşamıyorlar

Benimde çok bozuluyorlardı diyemedim evlenene kadar bir anda denilemiyor söylersin bana hala saçma geliyor işte büyükler önemsiyor

Canım merhaba, sence bu faiz oranlarının düşmesi ne kadar süre geçerli olur, yani 1-2aylık bir şey mi yine, belki bi fikrin vardır diye sormak istedim
tabiki ytd diyerek başayayım :)
Geçerli olur değil de ne kadar süre geçerli olabilir.
Şu an düşen faiz politik faiz, banka faizleri politik faiz ve piyasa risk oranı uzerinden hesaplanır.
Bu risk oranı enflasyon, döviz kurları, piyasadaki para akışı, beklentiler ve reel duruma göre belirleniyor.
Ülkemizin risk puanı da yüksek malumunuz.
Onun için bu faiz oranlarının çok uzun süre geçerli olacağını ya da bankalarin çok fazla faiz indirip kolay kolay kredi verebileceğini düşünmüyorum ben.

Bu durumda refinansman faiz orani geçerli bizim için. düşen faiz orani beni ne kadar etkiler acaba bekleyip göreceğiz..

Son düzenleme:
Bir hafta en geç on güne belli olur.
Benim icin umit yok, umarım sana faydası olur.
Temmuz ağustos Eylül ve ekim ile birlikte toplam 700 baz puan düşebilir diye yorumlar yapiliyor cnm.
Yüzdeye orana vurduğunda ne kadara denk gelir bilmem.
Umarım hepimize yarar bu durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…