- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #38.981
Canım benim bu konuyu kafana takma bence, akışına bırak.Teşekkür ederim kızlar
Fikirleriniz gerçekten önemliydi benim için.
O benim anneme anne demeyi istiyor. Hatta annemde bunu istiyor. Ama ikiside benim tepkimden çekiniyorlar.
Aslında belkide çok basit bir konu. Ama ben içimde büyütüyorum muhtemelen.
Bir daha ki konuşmada onlarada kendimi ifade ederek konuşsam her iki tarafıda incitmeden, yormadan yavaş yavaş alışabilirim umarım
Sabirla bekliyoruz dimi cnmBiz de bankacılar ile konuştuk on güne kadar netleşir dediler, bakalım nasıl olacak
Canım merhaba, sence bu faiz oranlarının düşmesi ne kadar süre geçerli olur, yani 1-2aylık bir şey mi yine, belki bi fikrin vardır diye sormak istedimBiz de bankacılar ile konuştuk on güne kadar netleşir dediler, bakalım nasıl olacak
Bende merak ediyorum bu sorunun cevabını.Canım merhaba, sence bu faiz oranlarının düşmesi ne kadar süre geçerli olur, yani 1-2aylık bir şey mi yine, belki bi fikrin vardır diye sormak istedim
aynen canım ama benim için pek faydası olmayacak gibi konuşuyorlar.Sabirla bekliyoruz dimi cnm
Belli de olmaz canım.aynen canım ama benim için pek faydası olmayacak gibi konuşuyorlar.
1,15ten çekmiştim refinansmanda onun altına inilmesini beklemiyoruz ama yine de takip edelim diyorlar
Aile yanı çok zor her an gözleri üstünde bizde ilk evlendik kiraya çıktık kayınvalidemin oturduğu apartmanda bir dairesi daha var eltim oturuyordu boşanınca çıkma kararı aldı siz gelin dedi istemedim eşimde destekledi bizde yapı olarak farklıyız çok içli dışlı olmak istemiyorum uzaktan daha iyi.sen kararlarını isteklerini söyle düzelicek hersey kimseyle iyi olmak zorunda değiliz saygım sonsuz ama herkesin istedikleri var orta nokta buluncak çalışma hayatına başlayınca geçicek hersey yorgunluktan sızıyorum resöen bu hafta eşimle bile atışmıyorumTeşekkür ederim. Onun zorlandığı hicbir konu yok aslında gayet keyfi yerinde kendiside söylüyor sadece bi kat uste taşındı ailesinin yanında bi sıkıntısı yok hiç asıl alışamayan benim ailesinin içine girmeye çalışıyorum ne yapsam eleştiri alıyorum
İnş bizede rastgelir bu oranlar yıl sonuna kadar 0.98 bekliyolarmış ne kadar doğru olur bilmiyorum mayıs içinde demişlerdi.bende bugün kendi kafamdan bilezikletim ne kadar eder diye hesaplıyorum çocuklarıma ne bırakırım nileziklerden onu hesapladım işin komik tarafı hamile bile değilimaynen canım ama benim için pek faydası olmayacak gibi konuşuyorlar.
1,15ten çekmiştim refinansmanda onun altına inilmesini beklemiyoruz ama yine de takip edelim diyorlar
Ayy alya bu ne güzel bir duyum haber :))İnş bizede rastgelir bu oranlar yıl sonuna kadar 0.98 bekliyolarmış ne kadar doğru olur bilmiyorum mayıs içinde demişlerdi.bende bugün kendi kafamdan bilezikletim ne kadar eder diye hesaplıyorum çocuklarıma ne bırakırım nileziklerden onu hesapladım işin komik tarafı hamile bile değilim
Ben uzaktayım tüm büyük misafirlere çagırıyor ayaklarım şişene kadar hizmet ediyorum haftasonum berbat oluyor o kendi yapmaya alışkınmış gelinlere bişeycik demem dedi yapmıyorum artık eskisi gibi insan yapılanı takdir eder pasta böreği yapıp götürme falan bitti tarif istiyomuşum ben üniversiteyi dışarda okudum ondan öncede biliyodum makarna yapamayan gelin alcaktıki görecektiHiçbir şey yapmaya çalışma sadece kendi gönlüne bak.
Seveceklerse öyle de severler zaten.
Bizde altli üstlü oturuyoruz kv ile.
Ilk evlendiğim zamanlarda kv me gelen misafirleri bile ağırlamaya yardim ediyordum.
Fark ettim ki yapmasan da ayni görecekler :))
Boyle kabul ettim çektim elimi etegimi.
İnş canım ya iyiye gidiyor gibi bu ara olabilir belki kısa süreli yapıyorlarya böyle şeyleri takip edelim haberdar edelim birbirimiziAyy alya bu ne güzel bir duyum haber :))
Ben 2 ay önce 1,45 ten kullandım
Güle güle kullan canımGünaydın kızlar
Cuma’nın hayrı ve bereketi üzerimize olsun
@durkan hayırlı Cuma’lar cnm
karamelli_turta benim birikimede 3 bilezik, 1 çeyrek yazarmısın " nişanda gelenler :) "
Aynen canım.İnş canım ya iyiye gidiyor gibi bu ara olabilir belki kısa süreli yapıyorlarya böyle şeyleri takip edelim haberdar edelim birbirimizi
Benimde çok bozuluyorlardı diyemedim evlenene kadar bir anda denilemiyor söylersin bana hala saçma geliyor işte büyükler önemsiyorKızlar az önce nişanlımın anne babasını aradım. Hayırlı cumalar demek için Cuma’dan Cuma’ya aramam gerekirmiş.
Nişandan sonra ilk defa aradım. Yani ilk defa bir konuşma oldu.
Yalnız müstakbel kayınpederim amca dememe bozuldu.
Artık aileyiz baba demen gerekir dedi.
Babamı çok küçük yaşta kaybettiğim için bu durum benim için biraz zor, dedim.
Bu seferde zor geliyorsa söyleme dedi. Dahada bozuldu.
Sonrada damadımda babasını senin gibi küçükken kaybetmiş. Bak baba baba diye peşimden dolanıyor. Artık bir aileyiz diye yineledi.
Sonrada eşini telefona verirken ...... anneni veriyorum dedi. Ama ben hiçbir şey demedim
Kendimi çok kötü hissettim.
Henüz bu şekilde seslenmeye hazır hissetmiyorum. Eğer amca teyze demeye devam edersem onlarda kırılmaya devam edecek hatta kapris yapacaklar gibi görünüyor.
Ama onların istediği şekildede ben tuhaf oluyorum.
Anneme yada benim aileme kalsa zaten söylemem gerekirmiş.
Kimse bu durumun benim için ne kadar zor olduğunu anlamıyor.
Sizce ben mi çok abartıyorum. Ne yapacağımı şaşırdım şuan
tabiki ytd diyerek başayayım :)Canım merhaba, sence bu faiz oranlarının düşmesi ne kadar süre geçerli olur, yani 1-2aylık bir şey mi yine, belki bi fikrin vardır diye sormak istedim
Bu durumda refinansman faiz orani geçerli bizim için. düşen faiz orani beni ne kadar etkiler acaba bekleyip göreceğiz..Konut kredisinde düşen faizler yeni kredi çekenler için geçerli.
Yapılandırma için refinansman faiz oranları geçerli.
Bu oran da normal konut kredisi faiz oranından biraz daha yüksek.
Mesela ziraat 1,50 refinansman 1,60 gibi
karamelli_turta
Bir hafta en geç on güne belli olur.Bu durumda refinansman faiz orani geçerli bizim için. düşen faiz orani beni ne kadar etkiler acaba bekleyip göreceğiz..
Temmuz ağustos Eylül ve ekim ile birlikte toplam 700 baz puan düşebilir diye yorumlar yapiliyor cnm.Bir hafta en geç on güne belli olur.
Benim icin umit yok, umarım sana faydası olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?