Iyi aksamlar kizlar Simdi eve girdik denize gitmistik. Cok iyi geldi ben yaz sonuna kadar ara ara gidecegim
Evden hazirlik yaptim visne kaynattim dondurdum tam denk geldi
Frizbi dudagima geldi icten kanatti ama patlamadi
Dun sehpanin cami kaydi dizimi minicik kesti
Rabbim beni koruyor resmen diyorum

Canım benim bu konuyu kafana takma bence, akışına bırak.
Ben nasil olur nasıl derim diye kara kara düşünürken
Ben kayinvalidemi ilk kez nisanda gördüm, konuşurken opiyim anne diye ağzımdan cikiverdi.

İnşallah bendede aynısı olur ya
Güle güle kullan canım
Sağol cnm
Benimde çok bozuluyorlardı diyemedim evlenene kadar bir anda denilemiyor söylersin bana hala saçma geliyor işte büyükler önemsiyor
Banada saçma geliyor. Ama pek de çarem yokmuş gibi görünüyor.
Neticede herkesin bir tane anne babası var. Ne bu ısrar anlamıyorum

Yarın sınavım var benim için çok önemli çünkü üniversiteden mezun olamam eğer geçemezsem son derslerimi vermek için giriyorum bu sabah eşim ise giderken beni de anneme bırakmasını istedim ders çalışmak için bıraktı sağolsun gelincede aldı getirdi görümcem 1 haftadır burda çocuklarıyla kaynanamda kalıyor akşam uğradı eşim orada doldurup eve göndermişler haber vermemişim de çok merak etmişler de bilmem ne yine sinirlendim onlar yüzünden Allah yanlarına bırakmasın daha 2 bekar var misli misli çıksın inşallah hepsinden özelliklede felçli kaynanama hakkımı helal etmiyorum bn onu düşünüyorum ilgili davranıyorum bikez kızım dememiştir bana anca eleştirsin çok üzgünüm başım tuttu sinirden

Kışlık hazırlıklara başladım
  • 4 kg biber, 4 kg patlıcanı kurutmak için ipe dizdim
  • 1 kilo taze fasulyeyi kurutmak için tepsiye yerleştirdim
  • 2’şer kilo patlıcan, biber ve kabağı kızartıp karışık olarak derin dondurucuya attım. (Yoğurtlama falan yapmak için iyi oluyor)
  • 2 kilo kabağı mücver için rendeleyip dondurdum
  • 1,5 kilo bamya, 2 kiloda taze fasulye attım buzluğa.
Önümüzdeki hafta biraz daha bir şeyler almam lazım. Domatesi konserve yaptığım için ağustos sonunu bekleyeceğim

Hiç beddua etme cnm. Sadece Allah’a havale et.
Allah kimsenin yaptığını yanına bırakmaz zaten
Rabbim onlarada Hidayet versin inşallah

Sen sınavlarına odaklan hiçbir şeyi takma kafana

Hiç beddua etme cnm. Sadece Allah’a havale et.
Allah kimsenin yaptığını yanına bırakmaz zaten
Rabbim onlarada Hidayet versin inşallah

Sen sınavlarına odaklan hiçbir şeyi takma kafana
Çok zoruma gidiyor daraldım bunaldim artık burda nefes alamıyorum icimden bisey gelmiyor 1,5 ay ya daha ne oldu ki bu kadar düşmanca davranacak bende insanım köle sanıyorlar böyle yaparak beni ezeceklerini sañiyorlar

Çok zoruma gidiyor daraldım bunaldim artık burda nefes alamıyorum icimden bisey gelmiyor 1,5 ay ya daha ne oldu ki bu kadar düşmanca davranacak bende insanım köle sanıyorlar böyle yaparak beni ezeceklerini sañiyorlar
Sende haklısın tabiki ama onları görmezden gelmeye çalış.
Eşinlede aranı iyi tutmaya çalış.
Böyle bir durumda ne denir bilemiyorum.
Dediğim gibi Rabbim onlara hidayet sanada dayanma gücü versin inşallah

İnşallah bendede aynısı olur ya

Sağol cnm

Banada saçma geliyor. Ama pek de çarem yokmuş gibi görünüyor.
Neticede herkesin bir tane anne babası var. Ne bu ısrar anlamıyorum
Kayınpederim çok tatlıdır gecen hafta diyoki sen bizim kızımızsın içinde kalmasın ne istiyosan söyle elimden geldiğince yaparım artık bizim ailemizdensin canım ya mısır seviyorum diye saklıyor emekli adam zaten ne istiycem demesi bile onure ediyor beni

Maşallah yine döktürmüşsün ellerine sağlık. Allah sevdiklerinizle sağlıklı bereketli yemeği nasip etsin.

Ne güzel şanslısın.
Benim kp bana kizim demez pek duymadım.
Hatta dün 25 tl doğalgaz faturası gelmiş onu söylüyor bana, çıkarıp verdim. Ayip gelir bana 5 10 lira hesabı anne babayla. Kendi evlatlariyla da öyle ama yalniz bana değil.
Kv ondan daha iyidir, sorunumuz yok.
Ikisi ile de arama mesafe koydum.
Ne kadar çok görüşme o kadar problem olacağını düşünerek.
Dediğim gibi selâm ve hoşçakalın sözlükleri benim kullandığım. Çok içli disliolup herşeyime karismalarina izin vermemek için.
Başta yaptım bende o hataları ama akıllandım.

Ben orta yolu bulmaya çalışıyorum ama boşuna yapıyorum esimede dedim dün çok sinirlendim biri geliyo bisey diyor ona sesimi çıkartmıyorum diğeri geliyo bisey diyor ona sus buna sus beni ezeceklerinj mi sanıyolar dedim ben uğraşamam hepsine laf yetistiremem sen aradaki dengeyi sağlayacaksın ama sesini çıkarmıyorsun sende onların yanında sacmasapan davranıyorsun bana senden de yüz buluyolar sana değer vermedikleri için bana böyleler dedim bende insanım bi gün bende patlarım böyle şeyler yaşamak için evlenmedim dedim bnm dışarı çıkmamı sorun ediyolar merak ettik demelerine inanma dedim herkesin ailesi farklı evlilik böyle diyor farklı dengeleri var diyor ne dengesi dedim ya ben onları düşünüyorum evimde bisey yapıp götürüyorum yakınlaşmak için daha tadına bakmadan eleştirmeye başlıyorlar eline sağlık demek çokmu zor dedim bilerek yapıyorlar herşeyi bnm ailem sana böyle yapmıyor ama karışmıyorlar dedim gözü iltahap kaptı bnm teyzem bile kaç kere aradı sordu senin annen hiç sordu mu ablaların sordu mu dedim sesini çıkartamadı bana karışamazlar haberde vermiyorum biyere gderken köle değilim dedim iş bulucam calısıcam bunlarla basedemem dedim Alya86

Aile büyükleriyle ayni apartmanda çok zor.
Anlıyorum seni çünkü ayni şeyleri yaşadım.
Önce sohbeti kes onlarla.
Sonra yaptiklarindan illâ göndermek istersen eşinden yolla. Sinavini geçersin inş bu arada bir an önce işe başlayıp onları kafandan atsan iyi olur.
Çok takiyorsun canım yapma.

İnşallah benimde öyle olur.
Herkese karşı iyi olayım herkes de bana karşı iyi olsun istiyorum.
Sadece onlar biraz fazla içli dışlı, ben onlara göre biraz daha mesafeliyim, bu biraz problem olacak gibi hatta epeyi problem olacak gibi görünüyor.
Aile apartmanı onlarda da var. Asıl problem düğün zamanı çıkacak gibi görünüyor

Maşallah yine döktürmüşsün ellerine sağlık. Allah sevdiklerinizle sağlıklı bereketli yemeği nasip etsin.
Amin cnm çok teşekkür ederim

Ama onların yüzünden dün akşam biraz aşağı indi hemen doldurmuşlar merak ettik diye halbuki yalan ben kaç gün aşağı inmesem yukarı çıkıp bakmadılar bile . Artık hiç gitmem bisey de göndermem umarım iş bulurum bi bulsam zaten sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…