Kayınpederle hiç bir zaman sorun yaşamadım benim sorunum kayınvalide kaynımın soruyla dolu bir yaşantısı var bıktım artık çocukların isteklerinden evlenmeden yapmış hala aynı eşim yok çocugum demeyi bilen yok 9 yasındaki çocuk mesaj atmış 400tlye kulaklık ihtiyacı varkış oyun konsolu için aşmıştır eminim eşte iş bitiyor kışın kayınpeder ameliyat oldu doğalgaz faturalarının çok geldiği zaman kayınvalidem bize 600tl gelmiş dedi kira alıyorlar 800 ondan odemiş vs anlattı neyse eşimin kredi kartı ile ödenmiş neden yalan söylüyorsunuz emekli maaşı var kira var kaynımın çocugunu özel derse gönderiyor eşim veriyor ama beni görünce çok seviyorum yüzüme bişey demez şen şakrak rabbime havale ediyorum eşim borçtan çıkmıyor nedeni bunlar artık yardımda etmiyorum enayi miyim ben aile olmayı kabullenemedi eşim en çok ona kızıyorum

günaydın kızlar
biz arefe günü memlekete gidicez
nasipse kurbanıda orda kesicez
kardeşimde bizle gelicek annem evine gitti kardeşim şu an yalnız kalıyo durumu biliyosunuz zaten

kayınpederim eşime sürekli kaynanamdan dert yanıyo bırakıp gidicem bunu ya sizin yanınıza ya köye gidicem diye
bayramdada köye gelecekmiş aynı memleketliyiz zaten annesi babası köyde onun ama
eşimde geçen bayramda ne konusu geçerken söyledi bilmiyorum bayrama yakın ankaraya gelirsin istersen burdan gideriz demiş

şimdide bana dün akşam diyor babam buraya gelebilir beraber gidebiliriz.babasi dun soylemis. sonra maça gittiler neyse biz ablam kardesim ben visne ayikliyoruz bisiler yapiyoruz.
kaynanam beni arıyo napiyon falan diye kayınpederin oraya gelir belki ordan gidersiniz onada dedim neden yolu uzatıyoki boşuna dedim kardeşim gelicek bizimle demedim bir kişi sonuçta derler diye.
x demis bayramda buraya gel beraber giderz demis diyo yani esim. Benim antenler yandi sinirlendim
Sonra esim geldi neyse sordum sen demissin babana gel diye dedim bayramda dedim dedi
Sakinim tabi.ee kardeşim var bebeği var bebek arabası valizler araba zaten küçük et için strafor götürcekmiş bide artı kardeşimin bebeği rahat etsin güvenli olsun diye arkadaşımdan puset isticem hatta kendisi dedi isteyelim diye
dedim baban nereye oturcak
tamam ben söylerim yarın ararım diyor
ee baştan söylesene adama o zaman simdi aksam benle konusup bugun boyle dediler bana dicek. bu erkeklerin dusuncesizlikleri oldurcek beni ya.
Zaten anlamiyorum kayinpederim tek basina oglunun evinde napar gitcek bi yer yok nasil vakit gecirir daha oncede geldi 1 hafta kaldi ben calisiyorum yoruluyorum simdi bide hamileyim eve gelip ona hizmet ediyorum hic dusunmuyolar ya.
Bazen boyle dusundugum icin kendimi kotu hissediyorum ama elimde degil napiyim.

Zaten gecende yine kaynanam ariyo kayinpederin bayramda koye gelcek et icin kova gonderiyorum size yardim etcek buraya kadar iyi guzel.
Paketlersiniz etleri dedelerin dondurucusuna atarsiniz giderken alirsiniz diyo. Birinci dedelerin köyü uzak biz bayramda bigun gideriz baska gitmeyiz oraya
Esim kurbanida oraya yakin bi yerde kescek bide o kadar
Ikinci ben dedim kurban kesmeye gitmicem adamlara birakirsak guzel yapmazlar koyarlar gecerler posete dedim
Esim etleri annemlerin evine getircek normalde
Benim midem kaldirmaz dedim niye kaldirmiyomus diyo
Bide dedim biz annemle yapicaktik herseyi dagitacaklarimizi ayircaz kendimize kalanida pakete koyup kitap gibi yapip biz eve gelene kadar annemin buzluguna atcaz dedim senin annenin dondurucusumu var nereye sigcak diyo bende cogunu dagitcaz zaten bisi kalmicak dedim.kadin muhalefet sinir etti beni o zamanda esim he deyip gecseydin diyor.biz bildigimizi yapariz bosver diyor.

Çok biliyolar bacım hepsi o kadar çok biliyorki biz ağaç kovugundan çıktık zaten onların evinde açtık ya gözümüzü herşeye bi akıl veriyorlar insanı tiksindiriyorlar

Ah şu damat tarafi.
Herşeye muhalefetler.
Eşin de benim eşim gibi yani söylediği çok komik geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…