- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #39.041
Canim pozitif çıktıysa hamilesin:)Bakalım çok kaptırmıycam bu sefer kendimi öbüründe depresyona girdim resmen eşim çok kızdı haklıydı belkide bu sefer rabbim neyi hayırlı görmüşse beklemiyorduk inş saglıklı bir gebelik olur
3 ay gecsin rahatlarım artık eşim daha gelmedi acaba ne tepki vericekCanim pozitif çıktıysa hamilesin:)
Inş cnm
Neden hâlâ uğramadı bende merak ediyorum.kızlarkronikuykucu dan hala ses yok
son görülmeside doğum yapacağı günNeden hâlâ uğramadı bende merak ediyorum.
Yarin 10 gün olacakson görülmeside doğum yapacağı gün
Sınavım güzel geçti diplomayı alıyorum inşallah kızlar çok umutluyumsınavın nasıl geçti canım
Canım benim çok sevindim Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤Kızlar hamileyim bugün test yaptım dua edin bu bebişim için ilki düşüktü benim aslında eşime hala kızgınım parasal konularda ama bebeğim olmasını herseyden çok istiyorum bu hayatta
Amin canım inş nasıl geçti sınavlarınCanım benim çok sevindim Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤
Güzel geçti inşallah diplomayı alıyorumAmin canım inş nasıl geçti sınavların
Tebrik ederim darısı öbür sınavlara bende tek derse kalmıştım bildiğin erimiştim sıkıntıdan şimdi düşünüyorum çalıştım ne olucaksa olcak ne kadar üzmüşüm kendimiGüzel geçti inşallah diplomayı alıyorum
Canim çok sevindim iyi geçmesineSınavım güzel geçti diplomayı alıyorum inşallah kızlar çok umutluyum
Geçebildin mi peki ? Hangi bölümdüTebrik ederim darısı öbür sınavlara bende tek derse kalmıştım bildiğin erimiştim sıkıntıdan şimdi düşünüyorum çalıştım ne olucaksa olcak ne kadar üzmüşüm kendimi
Çok teşekkür ederim bende çok mutlu oldum, çok gergindim biraz olsun umut oldu bnm icinCanim çok sevindim iyi geçmesine
Geçtim çok şükür uluslararası ilişkiler bitirdim çok oldu benim açık öğretimdende dış ticaret okumuştum onunla başladım aslında özel zor geldi devlette çalışıyorum uzman olarakGeçebildin mi peki ? Hangi bölümdü
İncr bence evdeki normal poşetler bitince zorunluluktan aldımMarket alışverişi yaptik geneli kahvaltılik.
Malûm ay sonu,stoklara giremedim.
Stokluk sadece 2 paket peçete ve bir paket çöp torbası aldim.
Şok un çöp poşetlerini kullanan varmi kızlar?
Ilk kez aldım da.
Maaşlardan sonra alacaklarim var stok için,
Kağıt havlu,
Toz deterjan,
Diş macunu,
Bulaşık makinesi tableti,
Sıvıyağ,
Dalin şampuan (çocuklar hala bunu kullanıyor:))
Ped,
Bunlardan ikişer üçer alabilirim.
Malûm okul masrafları ile doğalgaz yaklaşıyor.
Çok güzel valla memur mu oldun yaniGeçtim çok şükür uluslararası ilişkiler bitirdim çok oldu benim açık öğretimdende dış ticaret okumuştum onunla başladım aslında özel zor geldi devlette çalışıyorum uzman olarak
Stoga attim ama madem önce onu kullanirim.İncr bence evdeki normal poşetler bitince zorunluluktan aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?