- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #39.301
Hormonun fazla olması ne anlama geliyor, eşinin sana iyi davranması çok güzel maşallah diyeyim allah daim etsin, ben bugün hastaneye gittim kas romatizması dedi doktor eşim eve gelince bi kere sormadı ne yaptın diye ben boşuna kızmıyorum gerçekten annem babam kardeşim kaç defa hepsi ayrı ayrı aradılar yanında konuşuyorum bi kere sormadı çok alındımDeme öyle ya sitare sen evdesin ya bunaldın kursa falan mı yazılsan iş bulana kadar kafan rahatlar.bugün kan tahlili sonuçlarımı aldım beta hormonum haftama göre fazla.müdürümüz değişiyordu öğle yemeği dışardaydık.akşam eşimle pazara gittik tüm kokular güzel geliyor bir sürü meyve aldık.normalde yerinden kalkmayan eşim akşama sana meyve salatası yapıcam demeler sofrayı topladı normalde yapılması gereken işleri bile yapınca bile mutlu oluyorum doktordanda gün aldık rabbim inş saglıklıcakla kucagımıza aldırsın
Hoşgeldiniz, gözünüz aydın Allah hayirla büyütmeyi nasip etsin bebeğinizisagol canım benım Allah razı olsun
suanda normal cok sukur canım dogar dogmaz tentene temasla emzirtti doktorumuzkronikuykucu süt durumlari normal mi, benim gec ve az az başlamıştıda gelmeye .Bende etkili olan birkaç içecek yiyecek tavsiye edebilirim.
aminn tesekkur ederım Allah razı olsunHoşgeldiniz, gözünüz aydın Allah hayirla büyütmeyi nasip etsin bebeğinizi
senin de hayırlı olsun canım hamıleymıssın sanırım Allahım hayırlısıyla kucagına almak nasıp etsınMaşallah bol bol bebişinede kendinede oku.Rabbimin nasıl güzel bir lütfu annelik o kadar fedakarlığa bir gülücük yeterli geliyır
Ooy kiyamam minnos :)suanda normal cok sukur canım dogar dogmaz tentene temasla emzirtti doktorumuz
ama hastanedeyken memeyı tutturmakta gucluk cektık doktorum bı yarım gun daha kaldırttı hastanede ebeler ılgılenıp ogretsın dıye
sımdı ıyıyız cok sukur
bugun asırı mızmız ama yaa 13 gunluge göre çok çok fazla uyanık kalıyor malesef kucaga da alıstı
uyanıkken ama hıc yatakta durmuyo canım hep kucak bız neysede annem bakarken nası olacak kadında 60yasında kucakta hep nası tutacak Rabbım kolaylık versın ınsAllah bi görsen oyle tatlıki teyzesi Rabbim herkesın evladını bagıslasınO
Ooy kiyamam minnos :)
Kompostolar çok içmiştim ve boza hiç sevmediğim için bitter çikolata ile tuketiyordum inanılmaz arttirmisti sütümüzü.
Ve bebek heruyudugunda uyku.
Bol bol su tabi o tartışılmaz.
Alissin cnm 9 ay alışık senin kokuna, ariyor kokunu.
Geçmiş olsun canım, tedavisi nedir.Hormonun fazla olması ne anlama geliyor, eşinin sana iyi davranması çok güzel maşallah diyeyim allah daim etsin, ben bugün hastaneye gittim kas romatizması dedi doktor eşim eve gelince bi kere sormadı ne yaptın diye ben boşuna kızmıyorum gerçekten annem babam kardeşim kaç defa hepsi ayrı ayrı aradılar yanında konuşuyorum bi kere sormadı çok alındım
O zamanlari şimdi düşünme cnm, keyfini çıkarın:)uyanıkken ama hıc yatakta durmuyo canım hep kucak bız neysede annem bakarken nası olacak kadında 60yasında kucakta hep nası tutacak Rabbım kolaylık versın ınsAllah bi görsen oyle tatlıki teyzesi Rabbim herkesın evladını bagıslasın
cok sukur teyzesi cıkarken gercı 100gram verdı hemen şişliklerdenO zamanlari şimdi düşünme cnm, keyfini çıkarın:)
Maşallah kilosu da yüksek doğmuş tosuncuk :)
Olsun canım normal o kadari.cok sukur teyzesi cıkarken gercı 100gram verdı hemen şişliklerden
Yarın kan vericem sabahtan sonuca göre ilaç vericek sanirimGeçmiş olsun canım, tedavisi nedir.
Canım merhaba ben de oda yapmamıştım, ahşap güzel bir yatak almıştım heveslenip, oda Yapmıyorum en azından yatağı güzel olsun diye cibinlikli falan ama keşke park yatak alsaydım daha kullanışlı diye derim hep. Park yatak alabilirsin bence, sonra büyüyünce oda yaparsın
Canım sepet beşik ya da 0 6 aylık olanlardan alırsan tekrar masraf yapman gerekecek, sen masraf yapma park yatak al sonrA güzelce odasını yaparsın, geriden geliyorum belki karar vermişsindir bile
sekerim00 canım ben mesajları okuyamadm ama besık bakıyosun sanırım biz e bebekten aldık ahsap besık aynı zmanda aynı anne yanı oluyor, ıstersen sallanıyor, odadan odaya tasınabılıyor tekerleklı, biz gunduz odasına goturuyoruz gece bizim yatagın yanında mesela cok memnunuz 3kademeli oldugu için asagı da ındırebılıyosun yatak kısmını. yani sımdılık memnunuz dur bakım foto bulup atayım sana
Günaydın canlar, canım park yatak hafif her yere katlayıp götürebilirsin tatile memlekete. Oda değişikliği çok kolay yapabilirsin. Kullanmadığın zaman katlayıp kaldır az yer kaplar. Altını çekip temizlemek kolay. Çocuk ilerde yandan fermuarlı Kısımları olanlardan girip çıkıp oynayabilir, yani oyun alanı oluyor. En alt kademede düşme çıkma ihtimali Yok. Bizimki ahşap asansörlü mekanizması var ama oğluş büyüdüğü için kendi yatağından bizimkine geçiyor, bitişik kullanıyoruz. Daha küçükken çıkmaya çalıştığı için korkuyorduk biz uyurken ya da yanında yokken düşer diye. Ben de park yatak satıcısı gibi oldumSu anne yani olan olan yataga gore ayarlanan besik varya dun aksam bakmaya gittik e bebege cok begendim cok guzel park yataklarda vardi alabilecegim modelin en ucuzu bin tlydi oda cok fazla geldi dusundugum gibi olursa bir bir bucuk yasinda oda yapip ayirmayi dusunuyorum o yuzden anne yanida hos geliyor park yatagin hala kullanilabilir tarafini anlayamadim herkes cok memnun ya :)
Model cok guzelmis canim gule gule kullanin :) bunlara bakmistim biraz tuzlu geldi bana acikcasi odasina montesseri yatak yaptirmayi dusunuyorum o yuzden besik cok pahali olmasin diyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?