Hayirdir canim cok gecmis olsun

Cok guzel anlatmissin tesekkur ederim simdi daha iyi anladim park yatagi daha cok dusunecegim simdi :) bide pahali olmasalar ne guzel olcak :))

kronikuykucu
Gözünaydın hayirli olsun bebeğin cok sukur hayatınıza katıldı... Cok sevindim kolay gelsin
cok tesekkur ederım tatlucum sana da gecmıs olsn dıyetle sekerinde duzene gırer Allahın ıznıyle dısardan soylemek kolay ama nolur stres yapma hıc bıseye hastalıklarımızın baslıca nedenı bu

Geçmiş olsun tatlum...çok üzüldüm...Allah şıfanı versin
Hayırlı sabahlar altın kızlar

Ben diğerinde 5inci haftada görmüştüm keseyi boş gebelik oldu kalbini hiç duyamadım embriyo oluşamadı 10.haftaya kadar bekledi doktorumuz.maş sen büyütmüşsün çocukları

Sagol canım çok alıştırmayın kucaga diycem herkes şimdi sevme peşinde oldugundan kimse seni dinlemez.

Geçmiş olsun canım ilaç mı tesavi mi veriyor doktor.hormonların yüksek olması bebeğin saglıklı olduğunu gösteriyormuş ilk zaman onunla kese ne zaman görülür onu belirliyor 48 saatte bir %60-100 arası artış olmalıymış sonra kesemin boyutu ile bebeğin beslenme kesesi ile bebeği görüceği zamanın uygun zamanını diyor doktor benim bildiğim kadarıyla

Gözün aydın cnm.
Rabbim sağlıklı sıhhatli, anneli babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

cok tesekkur ederım tatlucum sana da gecmıs olsn dıyetle sekerinde duzene gırer Allahın ıznıyle dısardan soylemek kolay ama nolur stres yapma hıc bıseye hastalıklarımızın baslıca nedenı bu
Kesinlikle kendi değerimizi bilmek gerekli...Taze anne sen de kendini ve bebeğini dusun bol bol kokla kuzucugukuzucugu

Canim ınsulin iğnesine baslayacagim sanirim.
Bunun dışında başka seyler de oldu...
Ve her ne olursa olsun sadece çocuğum geldi gözümün önüne...

Sen nasilsin
canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah
moralini bozma herşey Allahtan tez zamanda sıkıntıların geçer inşallah

dün hayatın ne kadar boş şeyler ile uğraşarak geçtiğini bir kez daha anladım
çok sevdiğim bir akrabamızı kaybettik, vasiyet bırakmış arkamdan kimse ağlamasın, mezarımda en sevdiğim türkü söylensin diye
amansız hastalık ile yıllarca mücadele etti, hep neşeli hep pozitif görünürdü.
mektup yazmış geride kalanlara
çok tuhaf şeyler hissettim
sağlık olduktan sonra herşey halledilir,
gençken kendimizi sıkıp stresten hastalık sahibi oluyoruz, en rahat geçireceğimiz yıllarımızı da hastalıkla mücadele için harcıyoruz.
hayatın her anı dolu dolu yaşamamız gerektiğini, mutlak sonun her an kapımızı çalabileceğini böyle günlerde hep hatırlıyoruz, neden sonra hayat mücadelesi içinde kaybolup unutuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…