- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #39.321
Hayirdir canim cok gecmis olsunGünaydın kizlar
karamelli_turta kuzum merak etmişsin..
Kismetse geldim burdayım...
Çok olumsuzluklar hastalıklar dertler geldi gecti...
Arada sadece kulüpte konularla ilgili bilgi var mı diye baktim...
Ne güzel dedin yeni ay yeni umutlar...
O yuzden gecen son günleri hiç hatirlamadan guzel ağustos olsun diliyorum
Cok guzel anlatmissin tesekkur ederim simdi daha iyi anladim park yatagi daha cok dusunecegim simdi :) bide pahali olmasalar ne guzel olcak :))Günaydın canlar, canım park yatak hafif her yere katlayıp götürebilirsin tatile memlekete. Oda değişikliği çok kolay yapabilirsin. Kullanmadığın zaman katlayıp kaldır az yer kaplar. Altını çekip temizlemek kolay. Çocuk ilerde yandan fermuarlı Kısımları olanlardan girip çıkıp oynayabilir, yani oyun alanı oluyor. En alt kademede düşme çıkma ihtimali Yok. Bizimki ahşap asansörlü mekanizması var ama oğluş büyüdüğü için kendi yatağından bizimkine geçiyor, bitişik kullanıyoruz. Daha küçükken çıkmaya çalıştığı için korkuyorduk biz uyurken ya da yanında yokken düşer diye. Ben de park yatak satıcısı gibi oldumpişman olan biri olarak naçizane tavsiyem
cok tesekkur ederım tatlucum sana da gecmıs olsn dıyetle sekerinde duzene gırer Allahın ıznıyle dısardan soylemek kolay ama nolur stres yapma hıc bıseye hastalıklarımızın baslıca nedenı bukronikuykucu
Gözünaydın hayirli olsun bebeğin cok sukur hayatınıza katıldı... Cok sevindim kolay gelsin
Geçmiş olsun tatlum...çok üzüldüm...Allah şıfanı versinBugün mecburi diyete başlıyorum...Çünkü hem şeker hem kolestrol çıktı...Cok tahliller vs.yapildi... bir cok hekimden gectim. Insulin iğnesine başlamak uzereyim
Olumlu düşünüp guzel olayları çağırıyorum dunyama...
Ben diğerinde 5inci haftada görmüştüm keseyi boş gebelik oldu kalbini hiç duyamadım embriyo oluşamadı 10.haftaya kadar bekledi doktorumuz.maş sen büyütmüşsün çocuklarıBüyük oğlumda göremedik keseyi o gün
Kese henüz oluşmamış.
Ama kan degerimin iyi olduğunu söylemişti dr.
1 hafta sonra gel keseyi göreceğiz demişti ve görmüştük. Vaginal bakmıştı.
7 yil geçti üzerinden kucuk oglumun ama 6. Hafta civari olabilir kese gördüğümüz haftasi.
Kalp atisi 9 muydu sanki.
Sagol canım çok alıştırmayın kucaga diycem herkes şimdi sevme peşinde oldugundan kimse seni dinlemez.senin de hayırlı olsun canım hamıleymıssın sanırım Allahım hayırlısıyla kucagına almak nasıp etsın
karamelli_turta canım artırmak ıcın tavsıyelerini alırım ama, bol bol su ıcıyorum süt artırıcı paketli urun falan almadım
Geçmiş olsun canım ilaç mı tesavi mi veriyor doktor.hormonların yüksek olması bebeğin saglıklı olduğunu gösteriyormuş ilk zaman onunla kese ne zaman görülür onu belirliyor 48 saatte bir %60-100 arası artış olmalıymış sonra kesemin boyutu ile bebeğin beslenme kesesi ile bebeği görüceği zamanın uygun zamanını diyor doktor benim bildiğim kadarıylaHormonun fazla olması ne anlama geliyor, eşinin sana iyi davranması çok güzel maşallah diyeyim allah daim etsin, ben bugün hastaneye gittim kas romatizması dedi doktor eşim eve gelince bi kere sormadı ne yaptın diye ben boşuna kızmıyorum gerçekten annem babam kardeşim kaç defa hepsi ayrı ayrı aradılar yanında konuşuyorum bi kere sormadı çok alındım
Gözün aydın cnm.merhaba güzel arkdaslarım bildirimlere hiç bakmadan direkt mesaj yazayım ddim bebıs aglarsa cıkabılırım her an siteden dıye
biz iyiyiz cok sükür 19temmuz 19:23te bebeğim dogdu cok sukur, normal dogum oldu sarılıgı yuzsekti biraz saatli emzirmeyle aştık cok sukur bugun 13gün oldu bıle şükürler olsun
sizleri cok ozledık teyzeleri
Rabbim hepınıze nasıp etsın
Canim ınsulin iğnesine baslayacagim sanirim.Hayirdir canim cok gecmis olsun
Kesinlikle kendi değerimizi bilmek gerekli...Taze anne sen de kendini ve bebeğini dusun bol bol kokla kuzucugukuzucugucok tesekkur ederım tatlucum sana da gecmıs olsn dıyetle sekerinde duzene gırer Allahın ıznıyle dısardan soylemek kolay ama nolur stres yapma hıc bıseye hastalıklarımızın baslıca nedenı bu
Çok teşekkür ederim ne güzel şey gecmis olsun diyen guzel insanların olmasiGeçmiş olsun tatlum...çok üzüldüm...Allah şıfanı versin
Hayırlı sabahlar altın kızlar
Parası olan için altın düşüyor bildiğin zarar ettim ben alınca düşüyor resmen ya
Evet uzun zamandır takip etmemistim düşmüş ama para yok...Aliriz arkadasim sakin olGünaydın kızlar
Hayırlı sabahlar
Altın düşüşte güzel alım fırsatları veriyor. Gel gelelim para yok
canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallahCanim ınsulin iğnesine baslayacagim sanirim.
Bunun dışında başka seyler de oldu...
Ve her ne olursa olsun sadece çocuğum geldi gözümün önüne...
Sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?