- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #39.341
Sağol canım bu sabah kan verdim bakalım sonuçlara göre ilaç vericek sanırım iyice konusucam öğrenicem tedavi sürecini,Geçmiş olsun canım ilaç mı tesavi mi veriyor doktor.hormonların yüksek olması bebeğin saglıklı olduğunu gösteriyormuş ilk zaman onunla kese ne zaman görülür onu belirliyor 48 saatte bir %60-100 arası artış olmalıymış sonra kesemin boyutu ile bebeğin beslenme kesesi ile bebeği görüceği zamanın uygun zamanını diyor doktor benim bildiğim kadarıyla
Geçmiş olsunSağol canım bu sabah kan verdim bakalım sonuçlara göre ilaç vericek sanırım iyice konusucam öğrenicem tedavi sürecini,
Canim amı su bir gerçek saglik sorunlarının sebebi stres..canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah
moralini bozma herşey Allahtan tez zamanda sıkıntıların geçer inşallah
Teşekkür ederim hosgeldinizGeçmiş olsun
Aynen ya kuzu sanaGünaydın kızlar
Hayırlı sabahlar
Altın düşüşte güzel alım fırsatları veriyor. Gel gelelim para yok
Maalesef gördük maaş hariç herseye zam sinir oluyorumKizlar doğalgaza gelen zam mi gördünüz mu?
aynen katılıyorum stresCanim amı su bir gerçek saglik sorunlarının sebebi stres..
Insallah gececek
Hadi inşallahEvet uzun zamandır takip etmemistim düşmüş ama para yok...Aliriz arkadasim sakin ol
Bende net okuyamadım ama sanırım 3-5 Ağustos cnm
Tam ben yazıyordum baktım erkenci davranmışsın inş bu sefer bizde ev sahibi oluruz yapılandırna olabiliyor dimi sizindeSon dakika... Ziraat Bankası kredi faizlerini indirdi
Ziraat Bankası, kredi faiz oranlarını 1 Ağustos'tan geçerli olmak üzere indirdi. Konut kredisinde faiz oranı 0.99'a, tüketici kredisinde ise yüzde 1.49'a...www.hurriyet.com.tr
karamelli_turta , T tatlu Alya86
Geçmiş olsun canım kaç çıktı şekerin stres bizi bu hale getiriyor tarçın,yaban mersinide dengeliyor şekeri bir dene istersenCanim ınsulin iğnesine baslayacagim sanirim.
Bunun dışında başka seyler de oldu...
Ve her ne olursa olsun sadece çocuğum geldi gözümün önüne...
Sen nasilsin
ben ziraatten çekmiştim zatenTam ben yazıyordum baktım erkenci davranmışsın inş bu sefer bizde ev sahibi oluruz yapılandırna olabiliyor dimi sizinde
Tam bir ay önce kredi cekmistik 1,55 tenSon dakika... Ziraat Bankası kredi faizlerini indirdi
Ziraat Bankası, kredi faiz oranlarını 1 Ağustos'tan geçerli olmak üzere indirdi. Konut kredisinde faiz oranı 0.99'a, tüketici kredisinde ise yüzde 1.49'a...www.hurriyet.com.tr
karamelli_turta , T tatlu Alya86
Bende kaç aydır bekliyodum ama kızlarlada konuşulmuştu 1.2 diyoduk hatta eşime artık hiç bişey demiyceksin bu sefer alıcaz diyodum rabbim duydu beni bebiş haberi bu haber çifte mutluluk yaşıyorum kredi çekenlerede inş bir kolaylık sağlarlarTam bir ay önce kredi cekmistik 1,55 tenKim derdi ki bir ay sonra faizler böyle düşecek..İşte her an her şey olabiliyormus sahiden.
Biz halkbanktan cekmistik.Onlarda da faiz bu oranlara indirilirse bize de faydası olur mu acaba merak ediyorumYoksa bir ay bana bir yıl pişmanlık gibi olucak
Belki bir düzenleme olur kıdmet artık canım hiç belli olmaz onada bir düzenleme gelirben ziraatten çekmiştim zaten
bankacı ile görüştüm daha detaylar belli değil dedi
mevcut kredim olduğu için benimki refinansman olacak, bunun faiz oranı normal krediden daha fazla oluyor+ cazası var 4.500 TL civarı. şu anki duruma göre hesap yaparlarsa refinanasman kredi oranı benim çektiğimden daha yüksek oluyor.
özetle bana faydası olmayacak
ama turtişim için tam bir fırsat olacak bukaramelli_turta
ve ev almak isteyenler için tabi
niyeti olanlar değerlendirmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?