Sağol canım bu sabah kan verdim bakalım sonuçlara göre ilaç vericek sanırım iyice konusucam öğrenicem tedavi sürecini,

Canim ınsulin iğnesine baslayacagim sanirim.
Bunun dışında başka seyler de oldu...
Ve her ne olursa olsun sadece çocuğum geldi gözümün önüne...

Sen nasilsin
Geçmiş olsun canım kaç çıktı şekerin stres bizi bu hale getiriyor tarçın,yaban mersinide dengeliyor şekeri bir dene istersen

Tam ben yazıyordum baktım erkenci davranmışsın inş bu sefer bizde ev sahibi oluruz yapılandırna olabiliyor dimi sizinde
ben ziraatten çekmiştim zaten
bankacı ile görüştüm daha detaylar belli değil dedi
mevcut kredim olduğu için benimki refinansman olacak, bunun faiz oranı normal krediden daha fazla oluyor+ cazası var 4.500 TL civarı. şu anki duruma göre hesap yaparlarsa refinanasman kredi oranı benim çektiğimden daha yüksek oluyor.
özetle bana faydası olmayacak
ama turtişim için tam bir fırsat olacak bu karamelli_turta
ve ev almak isteyenler için tabi
niyeti olanlar değerlendirmeli

Tam bir ay önce kredi cekmistik 1,55 ten Kim derdi ki bir ay sonra faizler böyle düşecek..İşte her an her şey olabiliyormus sahiden.
Biz halkbanktan cekmistik.Onlarda da faiz bu oranlara indirilirse bize de faydası olur mu acaba merak ediyorum Yoksa bir ay bana bir yıl pişmanlık gibi olucak

Bende kaç aydır bekliyodum ama kızlarlada konuşulmuştu 1.2 diyoduk hatta eşime artık hiç bişey demiyceksin bu sefer alıcaz diyodum rabbim duydu beni bebiş haberi bu haber çifte mutluluk yaşıyorum kredi çekenlerede inş bir kolaylık sağlarlar

Belki bir düzenleme olur kıdmet artık canım hiç belli olmaz onada bir düzenleme gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…