Kahvemsim harika bir haber bu.
Refinansman orani ne kadar oluyor acaba?
Pazartesi banka ile görüşmek lazım.
Üçte bir faiz oranim düşer bu kadardan

Sagol canım çok alıştırmayın kucaga diycem herkes şimdi sevme peşinde oldugundan kimse seni dinlemez.
valla canım on günde alıstı bıle elımızden geldıgı kadar dıkkat ettık ama cok kucuk aglamasına kıyamıyoruz e oyle oluncada uyanıkken hep kucakta.
sallamadık hıc bakalım umarım bunu basarırız
Gözün aydın cnm.
Rabbim sağlıklı sıhhatli, anneli babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
amin canımm Allah razı olsun darısı basına
Kesinlikle kendi değerimizi bilmek gerekli...Taze anne sen de kendini ve bebeğini dusun bol bol kokla kuzucugukuzucugu
kesınlıkle canım en onemlı sey saglık bu on gunde o kadar ıyı anladımki agrın nerdeyse canın orda normal zamanda onemsız seyler bıle cok onemli oluyor daha kanepeye yaslanıp oturmadım dusun sabah dıyorum normal zamanda dıkkatımı cekmez

kahvemsimmm yenii okudum mesajını geçmişi okuyamadım
başınız sağolsun geride kalanlara sabır versin rabbim
maalesef hayat telaşesinden anı yaşamayı unutuyoruz
içinde bulunduğumuz zamanın kıymetini bilmiyoruz
nefes alışımız bile o kadar kıymetliki aslında hayat bizi kör ediyo hiç bişey göremiyoruz

Belki bir düzenleme olur kıdmet artık canım hiç belli olmaz onada bir düzenleme gelir
açık söylemek gerekirse düzenleme olup olmaması çok da önemli değil canım,
ben evimi aldığım dönem çok iyi bir fiyata aldım,
şu an faizler benim aldığımdan daha düşük ama evim en az 100 bin TL daha fazla eder,
o fark ve oturduğum süreyi de göz önünde bulundurunca ben her durumda karlıyım

Şimdi görüştüm valifbankla.
Onlara henüz yazili açıklama gelmemiş, en geç yarın sabah gelir dedi.
Oran yeni kredi çekeceklere
Benim oran biraz daha yüksek olabilirmiş, bu arada ziraat ile de görüşün dedi.
Anca pazartesi artık.
Haftaya 4 12 yim çünkü.

Evin fiyatından kazanmışsın sende o da çok mantıklı durumlarımızı biliyodunuz biz çok ortak bütce yapamadık bebek haberinden sonra değişiyor gibi çok ilgili.bu arada başınız sagolsun geride kalanlara sabırlar mekanı cennet olsun

uykucum bebeğin kucağa alıştı diye sakın dert etme onun kucağa ihtiyacı var zaten
ister istemez hepsi alışıyo o ayrı bi mesele zatende
bi kitap aldım ben bebeğin 12 aylık gelişimi hatice kübra tongarın bebek kendi ağzından annesine kitap yazmış gibi düşün 12 aylık gelişimini.
ilk ayında diyoki annecim beni kucağa alıştırma diyenlere sakın aldırma ben senin kucağında huzur buluyorum mutlu oluyorum sakinleşiyorum diyo :)

kronikuykucu
Hoş geldin canım, iyi olmanıza sevindim
tesekkur ederım canım Allah razı olsun
ben de mutluyum ama zor olacak sonrası dıye streslıyım canım ben ıse gıdınce annem bakıcak ya 60yasında sımdıden kolları agrıyor Rabbım kolaylıgını versın ınsAllah sevgısı dunyaya deger

Bu firsati iyi degerlendirmeliyim.
Sen biliyorsun cnm ne kadar stres yaptığımı borç yüzünden.
Inş azalacak borcumuz, pazartesi ziraat ve vakıfbank ile görüşmeye gideceğim kısmetse.
Umarim hepimize yarari olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…