- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #39.381
Çok teşekkür ederim amin
Ay canim tam rakam hatirlamiyorum...su an kendimi normal gibi düşünüp sağlıklı beslenme ve egzersize adadimGeçmiş olsun canım kaç çıktı şekerin stres bizi bu hale getiriyor tarçın,yaban mersinide dengeliyor şekeri bir dene istersen
Hayırlısı diyelim cnm tesekkurler sen nasil oldunTatlu gecmis olsun kendine dikkat et nolur
Ev faizlerine cok sevindim insallah isinize yarar
Hayırlısı diyelim cnm tesekkurler sen nasil oldun
Ay canim aman zararlı olan ne ise yeme. Ama kist biraz fazla büyük sanki sifa bul insallahIyiyim ama bu hafta kotuyum
Karaciger 18 cm cikti, o kafama takiliyor
Kucuk bir kist var
Cumartesi tekrar doktora gidicem
Sekerli birsey yersem kotuyum sonucta yuksek cikiyor bazen dusuk cikiyor bilmiyorum ne olacakl
Ay canim aman zararlı olan ne ise yeme. Ama kist biraz fazla büyük sanki sifa bul insallah
Canım hayirlisi hakkımızda.Sagolun kızlar, hepimizin sonu maalesef
Turtis sen iyice araştır, ben bnakacidan haber bekliyorum Eylül'deki toplantıda bir faiz indirimi daha olursa bir ihtimal o zaman faydası olur
Takipteyim ama olacağını sanmıyorum.
Gerçi gündüz de dediğim gibi üzülmüyorum evi su ana göre epey uyguna aldım.
Bulunduğumuz bolgede satılık evler çok var, bu saatte bile emlakçılar vızır vızır geziyor.
Piyasa hareketlenecek.
Tatlum çok geçmiş olsun canımÇok teşekkür ederim amin
Biz kredi cekerken hep şunu dusunduk; ikimizde özel sektördeyiz. Birimiz işten çıkarsa diğeri krediyi ödeyip evi gecindirebilmeli. Nitekim yaşadık daTüm akşamdır ev bakıyoruz 350000-400000 arası bakıyoruz 5.5-7 yıl arasıda vade düşünüyoruz toplam 10000tl falan giriyor 5800 ödersek sizce geçinebilir miyiz eşimde sıkalım diyor vadeyi 6 yıl falan yapalım çocuk küççükken bitsin istiyorum ocakta maaşlarımızda artar.en kötü bebekle geçinemezsek nireysel emekliliğimi bozdururum.eşime güvenmelimiyim şimdi peşinat içinde eldende buluruz fiyor ek bişey ödeyemem diyorum maaşiım gidecek zaten hatta fazlası bile.akıl verin bana
180 ay vadeli çekin, ara ödeme yaparak istediğiniz sürede kapatınKızlar ben bugün kredi icin vakıfbank a gittim yarın tam olarak belli olacakmis fakat vadesi 180 ay yani 15 yıl olarak veriyorlarmış..
Eve geldim haberlerdede aynı şeyi söyledi 15 yıl çok fazla ya 200 bin krediyi toplamda 430 bin olarak ödüyorsun aylık ödemesi 2385 gibi bir rakama geliyor
Yarın tekrar gideceğim ins 10 yıl içinde bu faiz oranı gecerlidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?