Kizlar nasilsiniz
Ben yogunum bu hafta nasil gecti anlamadim
Teftis donemi geliyor. Isler yogun olur. Bugun dosya taramaya basladim
Ya kurumda cok komigiz, yeniler ve eskiler olarak ayriliyoruz. Eskiler saglam olanlar ve hainler olarak ayriliyor. Hainler iki tarafada kotuluk yapiyor isleride kotu gidiyor.
Saglam olanlar hem yeniye yardimci hem islerin pesinde kosuyor.
Yenilerde tek cesit, yatmaya gelmis coktan pisman olmus ve ilk buyuk zorlukta kacacak tipler. Birde her firsatta laf sokmaya calisan tipler. Ah yazsak roman olur, 3 ayda eski baskani anladilar ovguler yagdiriyorlar bize neler diyorlar
Ne kdr safmisim 4 ay once uzuluyordum simdi ne kdr degistim diyorum
Ay cok dedikodu yaptim
Olan sagligima oldu kendimi yedim
Asil film teftiste baslayacak, cok egleneceguk su cok guzel valla bak sizde gelsenize
Bamya bulduk 10 liradan soyledik toplayip getiriyor tazecik

Hayırlısı diyelim cnm tesekkurler sen nasil oldun

Iyiyim ama bu hafta kotuyum
Karaciger 18 cm cikti, o kafama takiliyor
Kucuk bir kist var
Cumartesi tekrar doktora gidicem
Sekerli birsey yersem kotuyum sonucta yuksek cikiyor bazen dusuk cikiyor bilmiyorum ne olacakl

Iyiyim ama bu hafta kotuyum
Karaciger 18 cm cikti, o kafama takiliyor
Kucuk bir kist var
Cumartesi tekrar doktora gidicem
Sekerli birsey yersem kotuyum sonucta yuksek cikiyor bazen dusuk cikiyor bilmiyorum ne olacakl
Ay canim aman zararlı olan ne ise yeme. Ama kist biraz fazla büyük sanki sifa bul insallah

Ay canim aman zararlı olan ne ise yeme. Ama kist biraz fazla büyük sanki sifa bul insallah

Yok yok kist 5 mm
Karaciger 13 14 cm olmaliymis benimki 18 cm cikti.
Yok yiyemiyorum
Canim istemiyor
Ama meyveye uzuluyorum. Meyvesiz duramam ben simdi mecbur

Sagolun kızlar, hepimizin sonu maalesef
Turtis sen iyice araştır, ben bnakacidan haber bekliyorum Eylül'deki toplantıda bir faiz indirimi daha olursa bir ihtimal o zaman faydası olur
Takipteyim ama olacağını sanmıyorum.
Gerçi gündüz de dediğim gibi üzülmüyorum evi su ana göre epey uyguna aldım.
Bulunduğumuz bolgede satılık evler çok var, bu saatte bile emlakçılar vızır vızır geziyor.
Piyasa hareketlenecek.

İki gündür evde pek birşey yapamamıştım, haftasonu misafirlerim gelebilir.
Sehirdisindan cenazeye gelip donmeyenler var, biraz ortalığı topladım.
Mutfağın camını sildim, iki posta çamaşır attım.
Banyoyu da ciflersem bugünlük tamamdır.

Canım hayirlisi hakkımızda.
Pazartesi ilk isim bankalara koşmak.
Bana uyarsa eylülü beklemem.
Bankacı ile görüştükten sonra bana da yazar mısın.
Takip etmekte fayda var.
Sen her türlü kârdasın cnm.
Evinin sahibi oldun herşeyden öte.
Bu sizin için en büyük yatırım.
Faizler düşse de fiyatlar yükselecek şimdi de.

Tüm akşamdır ev bakıyoruz 350000-400000 arası bakıyoruz 5.5-7 yıl arasıda vade düşünüyoruz toplam 10000tl falan giriyor 5800 ödersek sizce geçinebilir miyiz eşimde sıkalım diyor vadeyi 6 yıl falan yapalım çocuk küççükken bitsin istiyorum ocakta maaşlarımızda artar.en kötü bebekle geçinemezsek nireysel emekliliğimi bozdururum.eşime güvenmelimiyim şimdi peşinat içinde eldende buluruz fiyor ek bişey ödeyemem diyorum maaşiım gidecek zaten hatta fazlası bile.akıl verin bana

Biz kredi cekerken hep şunu dusunduk; ikimizde özel sektördeyiz. Birimiz işten çıkarsa diğeri krediyi ödeyip evi gecindirebilmeli. Nitekim yaşadık da eşim işsiz kaldı, sağlık sorunu oldu, ben tek maasimla ev kredisi, ihtiyaç kredisi, ev geçimi çok şükür sağladım.
Eğer ikinizde memursaniz biraz sıkın, ilk yıl zorlanır sonrasında düzene girersiniz ama değilseniz her ihtimali göz önünde bulundurun.
Bebek gelecek mesela onun giderlerini de hesaba katın.
en önemlisi de eşinin ailesine yardım durumu ve mevcut borçları için sağlam bir konuşma yapıp ona göre karar vermek daha mantıklı.
Bir de şu alternatifi degerlendirebilirsin; 10 yıllık çekin krediyi, ama ödemeyi 5.800 TL yapiyor gibi krediden artan tutarı birikim yapın,ara ödeme yaparak yine 5-6 yilda bitirin borcu.
bu şekilde yaparak ekstra bir gider olduğunda yeni bir kaynak arayacagina mevcut durumunda idare eder sonraki ay yerine koyarsın.

Kızlar ben bugün kredi icin vakıfbank a gittim yarın tam olarak belli olacakmis fakat vadesi 180 ay yani 15 yıl olarak veriyorlarmış..

Eve geldim haberlerdede aynı şeyi söyledi 15 yıl çok fazla ya 200 bin krediyi toplamda 430 bin olarak ödüyorsun aylık ödemesi 2385 gibi bir rakama geliyor

Yarın tekrar gideceğim ins 10 yıl içinde bu faiz oranı gecerlidir

180 ay vadeli çekin, ara ödeme yaparak istediğiniz sürede kapatın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…