Hayırlı sabahlar cumamız mübarek olsun altın kızlarım...faiz birin altına inmiş kredi çekenlere ve çekmek isteyenler adına çok sevindim...inşallah faydalanırsınız...siz bankalara koşturup uğraşıyorsunuzya inan ben burda aynı heyecanı yaşıyorum...Allahim hiç kimseyi darda koymasın

Ben memurum eşim özel sektörde keşke ikimizde özelde olsaydık gözümü kırpmazdım eşim teklif etti
Eşim özelde ondan bende tedirginim dün konuşurken bende söyledim bebek olunca masrafları olucak kiraya verdiğimiz para ona desek harcamaları azaltmalıyız kayınvalidemde aramıştı dün faizler düştü diye bugün bebek görmeye gidicez konuşcam o zamanda umarım artık kendi kendilerine geçinirler bikaç aydır birikim yapıyorum ama o tapu masrafı vs ilk ödemeleri karşılaşamaz aileden borç buluruz altınlarım ne kadar onu hesaplatıp ona göre rota çizelim bendeki paraya hiç dokunmayalım olmadı.onun maaşı ile ben geçinirim eşimde kendimizi sıkmazsak bişey olmaz diyor ödemeler için vadeyi uzatabiliriz.ara ödeme işini her banka yapmıyomuş galiba ilk baştan mı konuşmak gerek bunları

Azami diyor daha az vadede alabilirsin siz ne kadarlık bakıyorsunuz

Azami diyor daha az vadede alabilirsin siz ne kadarlık bakıyorsunuz
Azami mi ben hiç bilmiyorum bankacida söylemedi neyse gidince detaylı öğrenirim bugün belli olacaktı herşey ben krediyi 150 bin çekmek istiyorum ama bu faizler nekadar böyle devam eder onuda merak ediyorum çünkü bi arsa payımız var arsayı satışa çıkaracağız o şekilde ev alabiliriz

öğlen bankacım ile birlikteydik
ziraat bankası refinansman faiz oranı 1,39 olarak belirlenmiş
0,99 faiz oranı sadece yeni alınacak kredilerde geçerli olacakmış
mevcut kredisini başka bankadan ziraate taşımak isteyenler için ya da yapılandırma yapmak isteyenler için oran 1,39 yani.
benim için artık orandan dolayı bir avantaj olmayacak,
2020den itibaren her yıl ara ödeme yaparak borcu 2024 ortasına kadar yani toplamda 5 yıl oluyor, kapatmak üzerine plan yaptık.
yeni yıl için hedeflerime yenileri ekleniyor :)))

Siz yararlanamazsınız derlerse acaba ev eşlerden diğerine satış yapılsa yeni kredi düzenlerlermiki biraz uyanıklık olmuş olacak ama onlar yapmazsa biz her türlü bir yolunu bulmaya çalışırız :) sonuçta aradaki fark çok.tapu,exper masrafları yeniden ödenmiş olur ama faiz baya fark eder.tabi bankalar kabul edermi böyle birşeyi bilemedim

banka herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünür, tabiii ki olmaz böyle birşey :)
eşlerden birine olmaz, çünkü mevcut krediyi eşlerden hangisi çekerse çeksin diğerinin onayı isteniyor
mevcut borç kapatılmadan yeni krediyi aynı ev için onaylamazlar.
ama aileden birine satış gösterilebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…