Evet haklısınız ben o kısmı düşünmemiştim :) insanlaro yormasalarsa yapsaşar ne güzel olurdu.benim borcum yok evimde var ama ne zorluklar yaşandığını biliyorum.bende evimi aldığımda krediler çok yüksekti,sonradan düştü yapılandırmıştım.Umarım borcu olan herkese bir kolaylık çıkar,herkes ev sahibi olur

amin inşallah

1,39 yine de yüksek sanki ;(
1,45ten çektim ben zaten ne kadar faydasi olacakki yani.
Ben 1,20 falan beklerdim.

Ama senin hedefler süper...
Çok sevdim planini.

1,39 yine de yüksek sanki ;(
1,45ten çektim ben zaten ne kadar faydasi olacakki yani.
Ben 1,20 falan beklerdim.

Ama senin hedefler süper...
Çok sevdim planini.
Piyasayı canlandırmak amaçlı faiz indirimi yapıldığı için mevcut kredisi devam edenlere çok fazla avantaj sunulmaz diyor bankacı.
senin için de yüksek evet, bu durumda yapılandırma yapmaktansa ara ödeme yapman daha mı mantıklı acaba
yapılandırmanın devlet bankalarında sınırı var, 3 kere yapılıyor ve
36 aydan fazla vadede anaparanın %2si ceza ödüyorsun.

bankacı epey gaz verdi bana, ben bir hesap kitap işine gireyim bakalım hedefler, hayatlar neler neler :))

Günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun..
Tam 15 kişinin işine son verildi 2 günde.
benım de esımın maas gunu dundu pazartesi yatırıcakmıs bı sıkıntı olmazsa param yok demıs patronu obur calısana. Allahım hayırlı ısler versınde bu gıbı durumların devamı gelmesın yaa daha kötü gunlerin habercısı olmasın ınsAllah

Onda da sıkıntı çıkabilir evi geri vermezse birde hukukta butlan davaları var şikayet olursa bununla ilgili

Canim ziraat devlet bankasi olduğu için 3 ara odeme hakkın mı var şimdi yani.
Ben olsam senin gibi yaparim ne kadar çabuk odenirsep kadar az faiz ödenir ve borç azalir :)
ben hesap yapıyorum yarın bişey oluyo benim planlar güm o yüzden hesap yapmayı çok sevmiyorum ama yinede yapıyorum K kahvemsi mutluluk

Kızlar ben oldum olası planliyimdir, herşeyimi çoğu zaman plânlamışımdır. param haric :))
Sadece parami yönetmeyi hiç beceremiyordum
Geç oldu ama öğrendim şu an fena sayilmam
sekerim00 Sende yaparsin pes etme:))

Mesainin en sevdiğim yanı parasi :)))
bayramdan sonra ben de ara ara kalabilirim işler çok.

Canım ara ödemede sınır yok,yapılandırma 3 kere.
Diyelim faiz düştü bundan 3 kere faydalaniyorsun.
Ama ara ödeme istediğin kadar yaparsın.
Aslında ara ödeme yapmak bana mantıklı gelmiyor, o parayı yatırım yapsam odedigim faizden daha çok getirisi oluyor.
Ama eşimle bankacinin dediklerini konuştuk ara ödemelerle erken bitirelim borcu diyor o da.
Sağlık durumu ile ilgili sıkıntılarını hayırlısıyla atlatirsak 2020 de ara ödeme yapabiliriz.
Bakalım var kafamda birşeyler biraz düşünüp tasinayim.
Ben her konuda herzaman plan yaparım.
Hatta çoğu zaman iki üç planım olur.
Ben yapım gereği garanticiyim, tutsa da tutmasa da ben iyi kötü birşeyler için alternatif dusunmeliyim :)

Yok ya o olmaz zaten faizden kaçayım derken evden tümden olunur Allah korusun.Allah herkrse ödeme kolaylığı versin.
Amin canım
Kızlar bulunmaz firsat bu faiz indirimi.
T tatlu
kronikuykucu
Alya86
Veee isteyen herkes.
Kızlar bulunmaz firsat bu faiz indirimi.
T tatlu
kronikuykucu
Alya86
Veee isteyen herkes.
Bu ay ev aldık haberlerini veririz inş hepimiz

Ay bende sandım ki ara ödeme üç kez :))
Sıkıntılarinizi atlatır da refaha kavuşursunuz inş canım.
Benim tek planim olur genelde :))
Iki üç plan yapmak da harikaymış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…