Ay bende sandım ki ara ödeme üç kez :))
Sıkıntılarinizi atlatır da refaha kavuşursunuz inş canım.
Benim tek planim olur genelde :))
Iki üç plan yapmak da harikaymış :)
Amin canım inşallah.
Bugün bir tane ekonomisti dinledim diyorki bu oranlardan herkesi faydalandirmayacaklar, ikinci el evlere kredi çıkartmayacaklar, söylemeyecek ama belirli projelere verecekler krediyi, yapılandırma yapamayacağım diye kredi çekenler üzülmesin, bunları ilk kaynaktan doğruların diyor.

kronikuykucu cnm senin sabit bir işin var mı aslinda onemli olan bir de bu.
Şu durumda bir gerçek ki bu zamanda borçsuz kredisiz cok zor. Sen eşini bilirsin canim
memurum canım ben cok sukur ıs sıkıntım yok ama işte ne bılım bızım kurumda bıle maas sıkıntı olabılırmıs bütcemiz ayrı bı kurum cunku baska yerede kullanılabılıyor yani.
aslında cok ama cok ısterım ama nasıp bu ısler ınsAllah olur su mubarek gunlerde hayırlı olsun hepımız ıcın

Ben geçen hafta full temizlik yaptim bu hafta mola..
Bayram sonrası bir detay daha yaparim sonra okullar baslar
Binada tamirat tadilat işleri devam ediyor her yer toz içinde
Haftasonu misafir de olabilir
Yapayım ufaktan, herseyi aynı anda yapınca boynum tutuluyor maalesef
Kocam da mutfka dolaplarini silmiş bugün :)
Koca yaz ne çabuk geçti de okullar açılıyor

Tabi tadilat vs.olunca ekstra bir kirlilik oluşuyor

Ben de anlamadım bu kez ne zaman ağustos oldu...

T tatlu canım bendede insülin direnci vardı ama çok yüksek değildi bi ilaçla halledebildik çok şükür sen naptın

karamelli_turta bayram yaklaşıyor ya maaşımdan az az harcıyorum hani para kalsın bayramda rahat edelim diye
bu haftaya kadar baya az harcadım. geçen gün arkadaşımla buluştuk eşli. yemek yedik, doğum yapacak arkadaşıma hediye aldım,arabaya gaz derken bir haftalık para bigünde uçtu hani tamam mecbur giderler bunlar ama ben ister istemez sinir oluyorum böyle olunca

Günaydın kızlar,

Migros deterjanlarda yüzde 25 indirim başlamış bugün.
Alo ve ariel stoklayacagim.
Deodorantlarda da yüzde 50 indirim var onu da stoklarim.
Canimm cok tesekkurler ben de az once stoklara baktim biraz eklemekte fayda var.
Ee tabiki bir taraftan kullanıyoruz harcanıyor

@selerim00 ınsulin direncin var ama.ben ilk etapta kesinlikle ilaç vermiyorum diyerek vermedi ilaç.
1 ay spor ve diyet sonra duruma bağlı baslatirim dedi..
Ya bu ilaç recetesiz alınmıyor mu
Çevremdeki herkes hep ilaçla başlamış.

Senin ınsulin direncin kaçtı başladığında musait olunca bakar mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…