- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #39.441
Amin canım inşallah.Ay bende sandım ki ara ödeme üç kez :))
Sıkıntılarinizi atlatır da refaha kavuşursunuz inş canım.
Benim tek planim olur genelde :))
Iki üç plan yapmak da harikaymış :)
Selâm kızlar,
Nihayet fazla mesailer bitti.
Bordrom gelmiş, tüm yorgunlugum geçti
Allah bereket versin.
Hemen bütçe yapmaliyim, yeni hesaplar yeni planlar:)
memurum canım ben cok sukur ıs sıkıntım yok ama işte ne bılım bızım kurumda bıle maas sıkıntı olabılırmıs bütcemiz ayrı bı kurum cunku baska yerede kullanılabılıyor yani.kronikuykucu cnm senin sabit bir işin var mı aslinda onemli olan bir de bu.
Şu durumda bir gerçek ki bu zamanda borçsuz kredisiz cok zor. Sen eşini bilirsin canim
Ellerine sağlık cnm:))Banyoyu duvardan yerlere komple camasirsuyu ve cifle ovdum, bir ferahlama geldi:))
Makinadaki çamaşırları da asarsam bugün biter bana
Hızımi alamayıp mutfakta makinaları çekip arkalarını da cifledim, ohhhh misssEllerine sağlık cnm:))
Valla helal olsun masallah diyorum ohh mis gibi oldu deseneHızımi alamayıp mutfakta makinaları çekip arkalarını da cifledim, ohhhh misss
Kafamda birşeyler olduğunda temizlik yapmak çok rahatlatıyor beni, normal değil biliyorum ama ne yapayım :))
Sağol tatlımValla helal olsun masallah diyorum ohh mis gibi oldu desene
Binada tamirat tadilat işleri devam ediyor her yer toz içindeBen geçen hafta full temizlik yaptim bu hafta mola..
Bayram sonrası bir detay daha yaparim sonra okullar baslar
Sonuçlar çıktı mı doktor ne dediSağol canım bu sabah kan verdim bakalım sonuçlara göre ilaç vericek sanırım iyice konusucam öğrenicem tedavi sürecini,
Tabi tadilat vs.olunca ekstra bir kirlilik oluşuyorBinada tamirat tadilat işleri devam ediyor her yer toz içinde
Haftasonu misafir de olabilir
Yapayım ufaktan, herseyi aynı anda yapınca boynum tutuluyor maalesef
Kocam da mutfka dolaplarini silmiş bugün :)
Koca yaz ne çabuk geçti de okullar açılıyor
Canimm cok tesekkurler ben de az once stoklara baktim biraz eklemekte fayda var.Günaydın kızlar,
Migros deterjanlarda yüzde 25 indirim başlamış bugün.
Alo ve ariel stoklayacagim.
Deodorantlarda da yüzde 50 indirim var onu da stoklarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?