- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #39.461
canım benimki çok az yüksekti 3. bişeydi yanlış hatırlamıyosam@selerim00 ınsulin direncin var ama.ben ilk etapta kesinlikle ilaç vermiyorum diyerek vermedi ilaç.
1 ay spor ve diyet sonra duruma bağlı baslatirim dedi..
Ya bu ilaç recetesiz alınmıyor mu
Çevremdeki herkes hep ilaçla başlamış.
Senin ınsulin direncin kaçtı başladığında musait olunca bakar mısın
B12 eksikliği ve kansizlik cıktı tahlillerde ağrılarım için kas romatizması dedi doktor onun için ilaç verdiSonuçlar çıktı mı doktor ne dedi
Geçmiş olsun canım öbürleri bendede var kas romatizması ilaçla dinee inş.B12 eksikliği ve kansizlik cıktı tahlillerde ağrılarım için kas romatizması dedi doktor onun için ilaç verdi
Gözün aydın çok sevindim artık nasıl mutlu olucaksın inan banaKızlar ben iş buldum pazartesi günü başlıyorum
Inşallah biraz rahatlasam gerginligimde geçecekGeçmiş olsun canım öbürleri bendede var kas romatizması ilaçla dinee inş.
Teşekkür ederim, dün görüştüm ise aldı beni patron inşallah güzel olur herseyGözün aydın çok sevindim artık nasıl mutlu olucaksın inan bana
çok sevindim canım gözün aydınTeşekkür ederim, dün görüştüm ise aldı beni patron inşallah güzel olur hersey
Teşekkür ederim evet muhasebeçok sevindim canım gözün aydın
ne işi muhasebemi
Ya çok güzel hem sınava çalışırken şevkte gelir pratik olur eşin me tepki verdi iş bulmanaTeşekkür ederim evet muhasebe
Sakin ol canım kuzenimdede haşemato var depresyon gibi yapıyormuş insanı birden 15-20 kilo alıp mutsuzun dibinde oluyomuş ilaçla toparladı ikizlerde beş dk durmuyor kilolar aktı gitti.Kizlar doktora gittim gastroentrolojiye sevketti
Diyet verdi
Hasimatodan bahsetti
1.5 ay sonra gel dedi
Oturup aglayasim binanin catisina cikasim geldi.
Madem diyete baglayacaktik niye gidiyorum doktorlara damarim kalmadi kanim kalmadi
Sakin ol canım kuzenimdede haşemato var depresyon gibi yapıyormuş insanı birden 15-20 kilo alıp mutsuzun dibinde oluyomuş ilaçla toparladı ikizlerde beş dk durmuyor kilolar aktı gitti.
Aynen canım.Canimm cok tesekkurler ben de az once stoklara baktim biraz eklemekte fayda var.
Ee tabiki bir taraftan kullanıyoruz harcanıyor
Hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına.Kızlar ben iş buldum pazartesi günü başlıyorum
Canim benimki 18.5 ve ilaç vermedi bunu anlamiyorumcanım benimki çok az yüksekti 3. bişeydi yanlış hatırlamıyosam
Süper hayirli olsun isinTeşekkür ederim evet muhasebe
başka bi doktora dahamı gitsen acaba araştırıpCanim benimki 18.5 ve ilaç vermedi bunu anlamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?