- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #39.481
Eşim bisey demedi ama çok istemiyor bence çalışmamı o salı günü izinli ben pazar izinli olucamYa çok güzel hem sınava çalışırken şevkte gelir pratik olur eşin me tepki verdi iş bulmana
3,4 5 ağustos son gün cnmMigros indirimi kaç gün geçerli
Aynen canım.
Alo son paketi açtım.
Çok memnun kaldim ondan 3 tane alabilirim.
Bir tane ariel alirim.
Deodorantlarim da az kaldi.
Hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına.
Teşekkür ederim inşallah güzel ve hayırlı olur bende biraz kendime gelirimSüper hayirli olsun isin
canım benım ya ınsAllah sonu güzel olacak hayırlısıyla saglıgına kavusacaksın bunu dusunKizlar doktora gittim gastroentrolojiye sevketti
Diyet verdi
Hasimatodan bahsetti
1.5 ay sonra gel dedi
Oturup aglayasim binanin catisina cikasim geldi.
Madem diyete baglayacaktik niye gidiyorum doktorlara damarim kalmadi kanim kalmadi
canım benım ya ınsAllah sonu güzel olacak hayırlısıyla saglıgına kavusacaksın bunu dusun
Haftasonu bizde bakalım kızkardeşim mesaj atmış mangoda pantalonlar 29.9a düşmüş bu arada3,4 5 ağustos son gün cnm
Alıştı tabi senin karşılamana bütün gün onun için hazırlanmana geçer ama sen mutlu oldukça o da olucakEşim bisey demedi ama çok istemiyor bence çalışmamı o salı günü izinli ben pazar izinli olucam
Benim için en önemlisi evden uzaklaşmak tabi para kazanacak olmam da çok önemli heryonden Iyi gelecek onunda alışması lazım artık, ben akşama kadar boşboş oturuyorum 7 de yemek yapmaya başlıyorum 8 de o geliyor yine aynısı olcak işten 7 gibi gelmiş olcam izin günüde idare etsin artikAlıştı tabi senin karşılamana bütün gün onun için hazırlanmana geçer ama sen mutlu oldukça o da olucak
Hayırlı olsun canım sevindim senin adına, umarım istediğin gibi olurKızlar ben iş buldum pazartesi günü başlıyorum
daha ıyıyım ck sukur canım ya hala tam oturamıyorum kanepeye rahat oturmayı unuttum ınanSaol canimm
Sen nasil oldun
Ben nasil basladim unuttum yahu
Tovbeler olsun yapalim derken iyice bozuldu
Çok teşekkür ederim inşallah hayırlı olur devamlı olur çok istiyorumHayırlı olsun canım sevindim senin adına, umarım istediğin gibi olur
daha ıyıyım ck sukur canım ya hala tam oturamıyorum kanepeye rahat oturmayı unuttum ınansen de ıyı olacaksın Allahın ıznıyle uzulme Allah dermansız dertvermesın
ay kardeşimde öyleydi ya kıyamamdaha ıyıyım ck sukur canım ya hala tam oturamıyorum kanepeye rahat oturmayı unuttum ınansen de ıyı olacaksın Allahın ıznıyle uzulme Allah dermansız dertvermesın
Aynı gün olsaydı birlikte vakit geçirirdiniz annemler geldi benimde annem tutturdu sen hamilesin yok diyorum kalp atışını duymadan söylemiycez dedik kadının içine doğuyor resmen.dün kayınvalidemlerle komşunun torunu olmuş görmeye gittik.başka bir komsusuda geldi bismillah arabadan indik kadın doktor önerileri,tedavi tavsiyeleri gıcık oldum oturduk herkes şu kadar yıl hamile kalamamış şöyle yapmış.Anlatan kadının 3 düşüğü var 10 yıl bebek tedavisi ile olmuş.Belki iyiliğe anlatıyor ama kayınvalideme üzülme olur onlarında dedi.Her seferinde diyorum olumlu olcam yaşlı kadın diyorum ayıp yaptığı oturup özelimi milletle paylaşıyor hiçbir sorunumuz yokken milletin lafını çekiyorum.Geldim eşime anlattım geriliyorum artık dedim cahillik etmişler diyor artık anasına söyler inş bebeği resmen gözüm görmedi.Gelirken çay içelim diyolar istemiyorum dedim.Birde sabah aradım o komşuyla gelmek istemiyorum çocugu yaramaz vs ağladı kadının çocuyla bir alakalı çok değişik kadın neden bana anlatıyorsun o zaman.Bugün annemler gelcekti yarın mapcaksın diyor hiç sesimi çıkarmadım olanlardan sonra çagırcaktım normalde rahat rahat oturdukBenim için en önemlisi evden uzaklaşmak tabi para kazanacak olmam da çok önemli heryonden Iyi gelecek onunda alışması lazım artık, ben akşama kadar boşboş oturuyorum 7 de yemek yapmaya başlıyorum 8 de o geliyor yine aynısı olcak işten 7 gibi gelmiş olcam izin günüde idare etsin artik
Yeterli bence kuzum çok sıcak zaten yenilmiyor bir sürü çeşit saymışıngörümcemler geldi ben çalışıyorum yemeği yine dışarda yicez
yarın sabah kahvaltı içinde alışveriş yapmam lazım
kızlar kahvaltı masam özenli olsun istiyorum
siyah zeytin, yeşil zeytin,koyun peyniri,kaşar,çeçil,topi peyniri, salam,reçel,tereyağ,bal,çikolata,domates,salatalık,sivri biber,
patates kızartması,domates soslu biber kızartması,sucuklu yumurta fırından simit poğaça
sizce başka neler ekleyebilirim kahvaltıya
Kayinvaliden kaç yaşında? Eski kafalar işte bende anneanneme bisey anlatayım bütün aile duyar dayımlar yengemler teyzem vs birine demeye gör bide üstüne senin özelini başkasına anlatması hiç hoş değil ben nazara göze inanırım sakın bebeğini söyleme bilmesinler ne kadar gizli tutarsan o kadar iyi Allah korusunAynı gün olsaydı birlikte vakit geçirirdiniz annemler geldi benimde annem tutturdu sen hamilesin yok diyorum kalp atışını duymadan söylemiycez dedik kadının içine doğuyor resmen.dün kayınvalidemlerle komşunun torunu olmuş görmeye gittik.başka bir komsusuda geldi bismillah arabadan indik kadın doktor önerileri,tedavi tavsiyeleri gıcık oldum oturduk herkes şu kadar yıl hamile kalamamış şöyle yapmış.Anlatan kadının 3 düşüğü var 10 yıl bebek tedavisi ile olmuş.Belki iyiliğe anlatıyor ama kayınvalideme üzülme olur onlarında dedi.Her seferinde diyorum olumlu olcam yaşlı kadın diyorum ayıp yaptığı oturup özelimi milletle paylaşıyor hiçbir sorunumuz yokken milletin lafını çekiyorum.Geldim eşime anlattım geriliyorum artık dedim cahillik etmişler diyor artık anasına söyler inş bebeği resmen gözüm görmedi.Gelirken çay içelim diyolar istemiyorum dedim.Birde sabah aradım o komşuyla gelmek istemiyorum çocugu yaramaz vs ağladı kadının çocuyla bir alakalı çok değişik kadın neden bana anlatıyorsun o zaman.Bugün annemler gelcekti yarın mapcaksın diyor hiç sesimi çıkarmadım olanlardan sonra çagırcaktım normalde rahat rahat oturduk
Kızlar migrostan geldim.
2 âdet 7 kglik alo toz,
1 adet 7,5 kg omorenkliler için toz,
4 bana,3 eşime deo,
2 kağıt maske,
Garnier 3u 1 arada yüz temizleyici,
Hepsi yüzde 50 indirimli aldım.
220 tl ödedik.
Kışlık deterjanim deodorantlarim tamam :))
60 yaşında benimle konuşmuyor böyle konuları zaten söylemiycem ağzında bişey kalmıyor dediğin gibi kamuya yayın yapıyorKayinvaliden kaç yaşında? Eski kafalar işte bende anneanneme bisey anlatayım bütün aile duyar dayımlar yengemler teyzem vs birine demeye gör bide üstüne senin özelini başkasına anlatması hiç hoş değil ben nazara göze inanırım sakın bebeğini söyleme bilmesinler ne kadar gizli tutarsan o kadar iyi Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?