Isın önünü kesiyor işte para filan istersiniz diye hiç hoş değil böyle demesi maddi durumları nasıl

Selam kizlar,
Sabah anneme gittim, doğum günüydü pasta kestik.
Dönerken avmye uğradım.
Eşime ve kendime soor ayakkabı aldım, babam bayram harçlığı verdi.
Migros indiriminden maske, deodorant falan aldım.
Pazara da gittim, dolaba koymak için kabak, biber aldım biraz.
Çok yoruldum, hava çok sıcak

Isın önünü kesiyor işte para filan istersiniz diye hiç hoş değil böyle demesi maddi durumları nasıl
İlk nişanlanınca ev alcaklardı şimdi durmadan para istiyorlar.Ben kimseden bişey istemiyorum şükür 2 maaş giriyor.Alırız el ele verip o her ay bişey bahane edip para alıyor eşimden bunu diyebiliyor ilginç biri.Tek duam eşim görsün fedakarlıklarımı ben herseye yeterim

Eşin para veriyormu peki ? Onların maaşı evi vs yokmu çok ayıp böyle yapması eşler malesef göremiyor bazen bende kayinvalidemi alttan alttan doldurdum para istemesinler diye çok borcumuz var kredimiz var anca yetiyor dedim laf arasında yoksa eşim borç olduğunu söylemez isterlerse verir biliyorum

Doğum günü kutlu olsun annenin cnm.
Güle güle kullan aldıklarını, indirimorani bence iyi.
Ihtiyacı olan alabilir.
Garnier in siyah nokta karşıtı peelinginden aldim, memnun kalir miyim bilmem. Bir de iki çeşit maskesini.

Annenizin mutlu yillari olsun , ben sadece barbunya koydum şuan dolaba

Her seferinde söylüyorum kadın değişmiyor kirada evi var gel gelelim ağlıyor sürekli yok yok herkese hediye altın yapılıyor yoksa nasıl takıyon inş vermez artık eşimde kredi çekelim elinde para kalmasın o zaman ne yapıcak bakalım

Deneyince yorumunu yazar mısın?
Doğum günü kutlu olsun anneciğinin sosyete pazarı vardı burda ona bile gidemedim bildiğin yanıyorum sürekli duşun altındayım

Sağol canım,
Garnier ürünlerinden ben genelde memnunum, yeni çıkan maskeleri den aldım, peeling kalmamisti.
Bir sise de rollon kırdım markette, sakarim maalesef
İndirimler gerçek indirimdi

Sağol canım,
Garnier ürünlerinden ben genelde memnunum, yeni çıkan maskeleri den aldım, peeling kalmamisti.
Bir sise de rollon kırdım markette, sakarim maalesef
İndirimler gerçek indirimdi
Nazar çıkmış oldu.rolon vs kullansam sakıncalı olur mu sizce kimyasal kullanmıyım diyorum midem bulandıkça ateş basıyor terliyorum.peelingte almak istiyorum

O zaman veremez oh olsun insan bu kadar düşüncesiz olmamali

Kizlar kizlarr girip yazamadım
Pazara gittik aylar sonra alışveriş yaptik
Kızlık domates yaptik kavanozlaydık
Fasulye maydanoz semizotu koydum birazda
Ilerleyen günlerde 1 kez daha pazar yapip kalan kısımları doldururuz

Meğer marketler ne kadar pahalıymış onu gordum

Bi aksilik olmazsa yarin da bikac marketten eksik temzilik ve kişisel bakım ürünleri alirim

Nişanlıyken vs bilsem böyle olcagını tövbe evlenmezdim ama yuva yıkmak kolay sabrediyorum değişiyor inş bugün sigarayı bırakcam diyor bebek değiştiriyor o bize uğur getircek inanıyorum
Canim emin ol cogu evlilik boyle ya da benzer minimum beklenti maksimum mutluluk sanirim

Bebek mutluluk getirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…