Canim emin ol cogu evlilik boyle ya da benzer minimum beklenti maksimum mutluluk sanirim

Bebek mutluluk getirsin insallah
Bizim ailesinin maddi beklentisi dışında kavgamız olmuyor eşimle dediğin doğru ben çok romantik yaklaşıyorum galiba aile kavramına duyduğumuzdan beri daha ilgili bugün konumuz isimlererkek isimleri söylüyor kızımız olucak çin takvimine göre diyorum bak ya nelere inanıyor diyor

Semizotunu nasıl koyuyosun.Ben buzluğa bişey koymuycam kavanozlayayım diyorum biber,domates ve patlıcanla başlarım.Çok sıcak şu aralar aslında fiyatlarda iyi

Deneyince yorumunu yazar mısın?

Doğum günü kutlu olsun anneciğinin sosyete pazarı vardı burda ona bile gidemedim bildiğin yanıyorum sürekli duşun altındayım
Tabiki yazarim cnm.
Sağol canım,
Garnier ürünlerinden ben genelde memnunum, yeni çıkan maskeleri den aldım, peeling kalmamisti.
Bir sise de rollon kırdım markette, sakarim maalesef
İndirimler gerçek indirimdi
Olur öyle şeyler.
Kâğıt maske iki tane aldim, peeling tüp zaten bakalım memnun kalacak miyim.
Nazar çıkmış oldu.rolon vs kullansam sakıncalı olur mu sizce kimyasal kullanmıyım diyorum midem bulandıkça ateş basıyor terliyorum.peelingte almak istiyorum
Onu istersen druna sor cnm ben kullanmıştım

Günaydın kızlar
S sitare-- önce sınavı kazan, staj yeri göstermek sorun olmaz canım.
Alya86 neredeysen biz de gelelim, çok sıcak
T tatlu ellerine sağlık canım.
Semizotu buzlukta nasıl oluyor, yemeklik mi?
Dün ben de birer poşet dolmalık kabak ve biber koydum.
Bugün biraz daha domates yapacağım.
Sarımsak, kırmızı biber, yemeklik doğranmış biber de koymak gerek.

Neden kavga ettiniz
Eve geliyor yemek yedikten sonra tv karşısında elinde de telefon bnmle bir kelime konuşmuyor ben bisey desem dinlemiyor , saat 11i geçmiş daha yeni yanıma geliyor sıkılma diye geldim uykum yokdu diyor bide . Kızınca da sen kızıyosun diye yaklaşmak istemiyorum diyor kızmasam hatasını anlamıyor döner yatar ben gerçekten inanılmaz pişmanım evlendiğimde bu olmamalı evlilik

Her erkek aynı bu konuda tv,oyun kendini kaybediyor.Eşimde tüm tartışma programlarını izliyor artık sıkılıp ben kapatıyorum yürüyüşe çıkalım diyince üşeniyor resmen.Kendini üzme bu konuda çalışınca ev işi konusu çıkıyor gene sana bakıyor çoğu şey.Boşuna dememişler yuvayı dişi kuş yaparerkek kuşta hep yatar

Gelin kızlar bursadayım ben beklerim her zaman

Ailesiyle ayrı uğraşıyorum kendisiyle ayrı uğraşıyorum daha yeni evlendim biraz ilgi istiyorum sevgi istiyorum akşam gelsin hayatta bi yere çıkmaz izinli olduğu günde bise uydurur çıkmaz gerçekten kendimi hiç iyi hissetmiyorum ben bunun içinmi evlendim yani

Sen söyle şuraya gidelim mi ben çok merak ediyorum.Bizimde plan yapmaz geçen yıl doğum günümde arkadaşına iftara gittik.Sen yönlendir biraz iş hayatın olunca o daha çok ilgilencek seninle.Ailesinde oturup paylaiım yapılmıyordur gün içinde olanları falan anlatmazdı sonra alıştı o da.Bakıyorum düğün,ölüm hariç kayınvalidem kayınpederim tek takılıyor.Bizdede tam tersiydi her yere birlikte gidilirdi.Hersey evde konuşulurdu.Ailesini iyi tanımak gerekiyormuş

Diyorum sıcak diyor gitmek istediğim yer için bahaneler buluyor orası kalabalıktır diyor gidilmez diyor havalar soguyuncada yağmuru bahane edersin dedim nisanliyken çok geziyorduk hatta ben çok farklı bi insanım değişikliği severim şimdi burdayım 5 dk sonra aklıma eser başka yere giderim diyordu ve sonuç olarak şuan evden çıkmıyor sanki senelerdir evliymisiz gibi benimle konuşmuyor bile

Beni işe bırakıyordu 1 saat yol gidip dönüp işe gidiyordu 8-10 saat dag yürüyüşü yapıyorduk şimdi parka gidiyoruz ben yürüyorum o oturup bana bakıyor sevgililikte erkekler enerjilerini bitiriyorlar galiba sen de ben çıkmak istiyorum tek gönderir mi

Dün annemlere gittik sık sık gidemiyorum çalışma temposu malûm.
Akşam düğüne davetliydik ona uğradık.
Sonrasi kardeşler ve kuzenlerle toplandik, harika bir geceydi sabah 3.30 ta döndük eve.
Keşke daha sık görüşebilsek..

Seneye birlikte tatil yapalım dedi erkek kuzenim bizimle. Neden olmasın, eşimle de anlasiyorlar.
Ablamlarla bu yaz yapacağımiz tatili iptal edince biraz mahcup olduk ama durumlar vaziyetler..
Ablam diyor bir anda kesip attin tatil planini, biz destek olurduk.
Öyle değil işte, ondan da borç istesek onu da geri ödemesi var.
Isteyecek olsaydım ev kredisine başvurmadan önce ister, daha az kredi çekerdim. O daha önemliydi.
Ama onlarin da hedefinde ev alma var bu yüzden isteyemedim ondan.
Tatile borçla gitmek istemiyorum ben.
Varsa gidersin, yoksa olunca gitmelisin.
Değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…