- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #39.541
Klasik türk erkeği.Diyorum sıcak diyor gitmek istediğim yer için bahaneler buluyor orası kalabalıktır diyor gidilmez diyor havalar soguyuncada yağmuru bahane edersin dedim nisanliyken çok geziyorduk hatta ben çok farklı bi insanım değişikliği severim şimdi burdayım 5 dk sonra aklıma eser başka yere giderim diyordu ve sonuç olarak şuan evden çıkmıyor sanki senelerdir evliymisiz gibi benimle konuşmuyor bile
Çok hafif kavurup dilimlenmiş domates az yağ ve tuz 5 dk sürer.Sonra poşetleyip dondurucuya.Semizotunu nasıl koyuyosun.Ben buzluğa bişey koymuycam kavanozlayayım diyorum biber,domates ve patlıcanla başlarım.Çok sıcak şu aralar aslında fiyatlarda iyi
Kafan dagilir ama ev isine irtak olmazsa bu seferde onun gerginligi oluşur. Dert bitmez yani.Klasik türk erkeği.
Alana kadar fir dönüyorlar elde edince bir gevşeklik :))
Işe başlayınca kafan dağılır biraz.
Dimi ama tatlum.karamelli_turta sizin tatil iptali gerekçeli bir sebep
Kim istemez tatil yapmayı ama bu yıl boyle gerekti hepsi bu...
Ayrıca sevdiğin insanlarla vakit geçirmek cok eğlenceli... bizler evlenip farkli şehirlere gidince cok koptuk görüşmek buluşmak efsane olur
Burda yürüyüş yapacak yer yokki mahalle arası, zaten ise gider gelirim bundan sonra anca yemek yetiştiririm biseye vaktim kalmaz, ben deyince götürmez ama başkası cagirsa koşa koşa giderBeni işe bırakıyordu 1 saat yol gidip dönüp işe gidiyordu 8-10 saat dag yürüyüşü yapıyorduk şimdi parka gidiyoruz ben yürüyorum o oturup bana bakıyor sevgililikte erkekler enerjilerini bitiriyorlar galiba sen de ben çıkmak istiyorum tek gönderir mi
Abla benimle konuşmuyor adam böyle şey mi olur ya evlendiginin farkına varamadı daha ben akşama kadar evde seni bekliyorum insanım konuşacak kimse yok hicmi acimiyosun diyorum ben stres atıyorum tv izleyince diyor herkes çalışıyor bi bu degilki işine gelmiyor ben ne yapacagimKlasik türk erkeği.
Alana kadar fir dönüyorlar elde edince bir gevşeklik :))
Işe başlayınca kafan dağılır biraz.
Hiç denememiştim bende yapıp birazcık koyayım o zaman çok mutlu oluyorum değişik birsey öğrenincebkışın hersey ateş pahası kabakta hiç koymazdık biz kkden öğrendim iyi olduÇok hafif kavurup dilimlenmiş domates az yağ ve tuz 5 dk sürer.Sonra poşetleyip dondurucuya.
Bu haftandogal semizotu bulursam alıp fazla koyacagim
Canim empati kuramiyordur kredi borcu olunca anlar..Dimi ama tatlum.
Ama anlatip ifâdeedemiyorum kendimi yakin çevreme yani aileme.
Siz biliyorsunuz en çok isteyen bendim.
Ama durumlar böyle gerektirdi.
Ablam hâlâ iptalde benim yaptığımı doğru bulmuyor.
Bankaya borcu olan benim ama.
Beğenirsin benceHiç denememiştim bende yapıp birazcık koyayım o zaman çok mutlu oluyorum değişik birsey öğrenincebkışın hersey ateş pahası kabakta hiç koymazdık biz kkden öğrendim iyi oldu
Üzüldüm cnmBenim bir cok arkadaşımın tayini çıktı gitti bu yıl
Ve şu an bir boşluğa yalnızlığa düştüm.Nasil arkadaş edineceğim bakalim
Çünkü bana iyi geliyor birileriyle vakit geçirmek
Tatil iptalinden gelen 3.500 tl yi ara ödemeye ekledim geçen ay.Canim empati kuramiyordur kredi borcu olunca anlar..
Bir yandan borç ödemek bir yandan cocuk ev kolay değil cnm..
Sen tanıklamaya çalış..
Bak şu an bakıyorum tatil cok pahalı bir yandan dusunuyorum belki ev alırken 5 bin fazla versek daha beğeneceğim ev olur diye
..
Canim hayat bu ya ben pek bir kabullenmiş moddayim bu ara. Herkes bir değişik hayat görüşü bakış açısı yaşam tarzı...
Sen keyfine bak guzel tatillere gideceksiniz saglik olsun yeter ki
Hâlâ bekar sanıyorlar kendilerini.Abla benimle konuşmuyor adam böyle şey mi olur ya evlendiginin farkına varamadı daha ben akşama kadar evde seni bekliyorum insanım konuşacak kimse yok hicmi acimiyosun diyorum ben stres atıyorum tv izleyince diyor herkes çalışıyor bi bu degilki işine gelmiyor ben ne yapacagim
Soğan domates yağ ile kavurup koyuyorum gayet güzel oluyır tadı.dereotu,maydsnoz,naneyide ayıklayıp küçük parçalar halinde koyuyorum buzluyken ufalıyorum rahat oluyor yemeklerdeBeğenirsin bence
Kabağı nasil koyuyorsun benden başka yiyen yok ama olsun fikir olur bana değişiklik iyi oluyor cnm
Bende sevmiyorım birinden borç istemeyi ki tatil zorunlu bir konu değil ama teklif etmeleri bile güzelTatil iptalinden gelen 3.500 tl yi ara ödemeye ekledim geçen ay.
Bize deseydin verirdik diyor, diyecek olsam kredi başvurusu öncesi derdim az kredi çekerdim.
Yok ama anlamak istemiyor ablam.
Şu an her liranin önemi var bizim için, bir taraftan birikim yapabilmek istiyorum çünkü borcu azaltmak için.
Sağlık olsun tabi yine olur.
Kamp tatili yapabildik anca:)
Önemsemeyimmi ne yapayım ki anlasin bi ara böyle yapıyor ben kizinca duzeliyo sonra yine aynı, bide soruyorum yani biseymi var canını sıkan diye yok diyorHâlâ bekar sanıyorlar kendilerini.
Önemse mutlaka, nasıl alışırsa öyle devam eder düzeniniz.Önemsemeyimmi ne yapayım ki anlasin bi ara böyle yapıyor ben kizinca duzeliyo sonra yine aynı, bide soruyorum yani biseymi var canını sıkan diye yok diyor
Tatil için değil de,ev alma döneminde ev icin teklif etmelerini tercih ederdim.Bende sevmiyorım birinden borç istemeyi ki tatil zorunlu bir konu değil ama teklif etmeleri bile güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?