- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #39.561
Önemsemeyimmi ne yapayım ki anlasin bi ara böyle yapıyor ben kizinca duzeliyo sonra yine aynı, bide soruyorum yani biseymi var canını sıkan diye yok
Sakin ol erkekler evcimen nedense tatil planlarız ben,evde bişey olur ben planlarım.Geçen gün kızdım nasıl bir paylaşımdır bu herseyi ben düşünüyorum trip attı benim sevilcek bileyim yoksa niye istedin beni dedim adamı kendime benzettim.Tek başıma veya arkadaşımla gitmeyi sevmiyorum karışmazda artık plan yapıp gidiyoruz diyorum ev işine çok yardımcı değil onuda aşarız umarım.Birde kahve var cuma günü diye anlaşmıştık şimdi cumarteside oldu ben bastan gidebilirsin demişim kayunpedere şikayet ettim bakalımo halleder çok tatlı ya babası prensesim diye seviyor
Ablam bir de diyorki bak ara ödeme bile yapmışsıniz demekki durumlar fena değil.karamelli_turta damdan düşenin halini damdan düşen anlar diye boşuna dememişler :)))
Gönül neler ister ama mantikli davaranmak gerek.
Hayatım boyunca borç yapıp tatile hiç çıkmadım çıkmam da. Bu bayramda ekstra para gelmezse oturudum evimde, bana kalsa yine otururdum da gelmeyeceğini düşündüğümüz para geldi eşime moral olsun diye birkaç gün çok ekonomik tatil yapacağız.
5-6 bin TL verip bütün yıl taksit odeyeceksem ne anladım o tatilden.
Böyle durumlarda en çok da en yakinlarimiz anlamıyor maalesef.
Babam her ay kira parasından tüm kardeşlerime veriyor, dün annem diyorki beache gidecek kız kardeşin senin de paran var birlikte gidin.
Ben babamın verdiklerini biriktiriyorum dedim.
Acil bir ihtiyacım olursa ona kullanırım dedim.
Tatile gidene kadar borcu bitmeli, şimdi gideyim bir hafta egleneyim 9 ay taksidini odeyeyim. Eee sonra tatil için çalışıyoruz :)Ablam bir de diyorki bak ara ödeme bile yapmışsıniz demekki durumlar fena değil.
Ablam dedim bak 3,500u tatil iadesi, 1 500u elimizde nakit kalan para kalani az birikimimiz.
Yok anlatamiyorum, o hâlâ anlamiyor.
Ben tatil rezervasyonlarini hep taksitle aldım şimdiye kadar, çoğu da zamani gelene kadar ödemesi bitti ama bir ödeme varken ben bütçemizi biliyorum bir ödemeye daha girmek istemiyorum.
Annen de seni zengin saniyor, benim ablam gibi :))
Aynen canım.Tatile gidene kadar borcu bitmeli, şimdi gideyim bir hafta egleneyim 9 ay taksidini odeyeyim. Eee sonra tatil için çalışıyoruz :)
İki bayramdır tatile gidiyoruz, kardeşimin nişan taksidini falan önden aldik ya annem de ister istemez para var diye düşünüyor. Babamda arada kiradan takviye yapıyor ama bu sadece bana değil üç kardesede ayni tutarda veriyor. Cüzi bir miktar ama sağolsun tabi vermese vermez.
Kendine harca bunu diyorlar.
Bilmiyorlar ki ne paraları sağlık için harcıyoruz.
Üç kurusu denklestirecegim diye uykularim kaçıyor.
Ama gerçek oyle degil, detayları bilmeyince annen de olsa ablan da olsa farklı düşünmesini engelleyemiyorsunAynen canım.
Sen tatil planlari, taki yapabildin diye böyle görünüyor:)
Gereksiz yere yeni borç bencede gereksiz.
Maydanoz falan koydum cnm cok rahat oluyorSoğan domates yağ ile kavurup koyuyorum gayet güzel oluyır tadı.dereotu,maydsnoz,naneyide ayıklayıp küçük parçalar halinde koyuyorum buzluyken ufalıyorum rahat oluyor yemeklerde
Bizde dün yaptik yarin biraz daha yapacağızDomateslerin hepsini eşim soydu :))
Attım ocağa, sos yapacağım bunları da.
Haftaici de iki üç kg doğrar koyarım
Yeter sanırım
Deterjan indirim günleri yarin son cnmKizlar migros indirimi ne zamana kadar sanki bugun gidemeyeceğiz gibi
Yakın ama evden çıkmak istemiyoruz
Benzer durum biz kv kp var bize karşıAma gerçek oyle degil, detayları bilmeyince annen de olsa ablan da olsa farklı düşünmesini engelleyemiyorsun
Oh misss afiyetle yiyin cnmDomateslerin hepsini eşim soydu :))
Attım ocağa, sos yapacağım bunları da.
Haftaici de iki üç kg doğrar koyarım
Yeter sanırım
Anneme açık açık anlattim artik demiyor birşey.Ama gerçek oyle degil, detayları bilmeyince annen de olsa ablan da olsa farklı düşünmesini engelleyemiyorsun
Yiyiyoruz de cnm.Benzer durum biz kv kp var bize karşı
Parayı ne yapıyormuşuz
Kendi babadan kalma eve sahip kiracısı da car ayrıca 1 maas 2 emekli parası giriyor eve ama bizi anlamıyor
Biz de 2 çalışan bir cocuk kres ve liradayız... Ben sınır oluyorum
Eşimin sağlık sorunları ilk başladığı zamanlar ciddi para harcadık, işten ayrıldı.Anneme açık açık anlattim artik demiyor birşey.
Eşimin hâlâ devam eden kredilerinden,eve ne kadar para girdiği ve çıktığından. O günden beri birşey demiyor.
Yoksa o da dedi iki maaşınız var geliriniz iyi diye,rahat rahat ödersiniz ev taksidini dedi.
Karşıdan güllük gülistanlık görünüyor öyle olsa hemen evin eşyalarını alip taşınabilirdik.
Ben maddi manevi sıkıntıları aileme hiç yansitmadigim için bilmiyorlardi.
Yiyiyoruz de cnm.
Anca yetiyor de.
Herkes akıl vermeye ne merakli. :))
Çok şükür canım,sağlık olsun gerisi olur.Eşimin sağlık sorunları ilk başladığı zamanlar ciddi para harcadık, işten ayrıldı.
Kıt kanaat ay sonu geliyordu.
O dönem bizimle evlenen herkes ev aldi, annem siz ne yapıyorsunuz parayı dedi.
Benim mantigima ters ev almak, yiyip içip gezmek daha keyifli demiştim :)))
Kadın terliği kafama attı :)))
Şimdi geriye dönüp bakınca iyiki derdimi kendime sakladım diyorum,çok şükür öyle böyle geçiniyoruz, eve de soktuk başımızı.
Rabbim sağlık versin herşey olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?