- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #39.581
Bakalım bugün çıkarsak alalim.. migros şifremi hatırlasam fena olmayacak ama o da belli miktar alışveriş ister degil miDeterjan indirim günleri yarin son cnm
Money karti yeterli cnmBakalım bugün çıkarsak alalim.. migros şifremi hatırlasam fena olmayacak ama o da belli miktar alışveriş ister degil mi
Bende öyle düşünüyorum konuşuyorum birsüre sonra yine aynıÖnemse mutlaka, nasıl alışırsa öyle devam eder düzeniniz.
Gittik migros nasil kurul var ve bitmiş deterjanlar benim alacagim bir şey yoktuMoney karti yeterli cnm
Eylülde 2 dolucak bizim çok çabuk oldu hersey tanıştık 3 az sonra isteme oldu herkes diyor çok değişti eşim için kuzeni ilgili biri oldu diyor evle ilk evlendik bizi yemeğe çagırıyorlar o kadınıda çok severim 26 yıllık evli ahşap oymalı koltukları var eşim ay ne güzel modeli koltuk kılıflarını yaptırsanız dedi herkes gülmeye başladı.Dediğim gibi ben küçük şeyleri önemsemiyorum annesimin biraz tesirinde kalmasa severek evlendik umarım değişcek o da.Kayınpederimi anlatıyor bugün normalde emekli insan azıcık kazancı var ama çıkalım dışarı açmısından başlar neye ihtiyacın varsa alalım der sagolsun beni onure ediyor.Kıyıpta bişey demiyorum zaten.Eşim sana öyle cömert anneme öyle değil diyor annesi bildiğin kiminle yarışsam derdinde napsın adamcagız bütçesi neye yetiyorsa onu alıyor.Yani kaynanam onuda kıskanıyormuşNe kadar oldu evleneli sizinAlya86
2 hafta saklanınca bişey olmuyor canım.Boş zamanın olunca biber dolma veya yapıp koyabilirsin çıkarıp pişirirsin.bakliyatları önceden haşlayınca 10dkda yemek hazır.köfte hazırlayıp koyabilirsin.çocukların ne tarz seyler seviyor.börek,pogaca yap pişir çıkınca tazecik kahvaltı içinKizlar okul açılınca koşturmaca başlar bizde kavanoza sulu yemek ve çorba yapip kapatsam kac gun dolapta saklanır
Ya da daha uzun süre saklayabileceğim bir şey var mi
Konuşuyoruz ben suratım asık diyince zıtlaşıyoruz inat alttan alarak sürekli söylemekte beni hasta ediuorBende öyle düşünüyorum konuşuyorum birsüre sonra yine aynı
Bizimde anı oldu uzaktan tanışıyorduk aynı mahallede oturuyoruz 2.5 ay sonra isteme oldu tanıştıktan 7 ay sonra da evlendikEylülde 2 dolucak bizim çok çabuk oldu hersey tanıştık 3 az sonra isteme oldu herkes diyor çok değişti eşim için kuzeni ilgili biri oldu diyor evle ilk evlendik bizi yemeğe çagırıyorlar o kadınıda çok severim 26 yıllık evli ahşap oymalı koltukları var eşim ay ne güzel modeli koltuk kılıflarını yaptırsanız dedi herkes gülmeye başladı.Dediğim gibi ben küçük şeyleri önemsemiyorum annesimin biraz tesirinde kalmasa severek evlendik umarım değişcek o da.Kayınpederimi anlatıyor bugün normalde emekli insan azıcık kazancı var ama çıkalım dışarı açmısından başlar neye ihtiyacın varsa alalım der sagolsun beni onure ediyor.Kıyıpta bişey demiyorum zaten.Eşim sana öyle cömert anneme öyle değil diyor annesi bildiğin kiminle yarışsam derdinde napsın adamcagız bütçesi neye yetiyorsa onu alıyor.Yani kaynanam onuda kıskanıyormuş
Zamanla herşey değişip yerine oturur eminim ama bana şuan çok zor geliyor, çok ilgisiz sevgisiz niye evlendim ki diyorum o zaman bunca sıkıntıya neden girdim kimin için beni umursamayan birine değermi diyorumKonuşuyoruz ben suratım asık diyince zıtlaşıyoruz inat alttan alarak sürekli söylemekte beni hasta ediuorçamaşır yıkadık 3 saattir sepette onun eşyaları umrumda değil kırışmış mı açılır mı ütüde sepette kurudu artık alışıyon sende rahatlığa.yaglı güres izliyor paşam.Uyuyakalmışım sıkıldı kalkasana diye gidip geliyor o tv izlesin bende onu.neyse çıkıp gezelim sonra ev ilanlarına bakalım
Teşekkürler bu tarz seyler yapiyorum da özellikle çorba ve sulu yemek pişirip bikac gun yetsin istiyorum.2 hafta saklanınca bişey olmuyor canım.Boş zamanın olunca biber dolma veya yapıp koyabilirsin çıkarıp pişirirsin.bakliyatları önceden haşlayınca 10dkda yemek hazır.köfte hazırlayıp koyabilirsin.çocukların ne tarz seyler seviyor.börek,pogaca yap pişir çıkınca tazecik kahvaltı için
Biz hiç tanışmıyoduk bir anda oldu görücü usulu tanıştırıldık.İlk resmini görünce hiç beğenmemiştim tanışmaya gittim genede nasip işte.Romantizm bitiyor her evlilikte böyle erkekler düz mantık sen yönlendiriyosun değişcek zamanla hersey.Sen kimse için canını sıkma.Eşin duygularını belli edemiyordur belkide.Bizimde anı oldu uzaktan tanışıyorduk aynı mahallede oturuyoruz 2.5 ay sonra isteme oldu tanıştıktan 7 ay sonra da evlendik
Karacadada indirimler var 99tlye 3 parça aldık güzel kumaşlarıda ihtiyacı olan varsa alsın.Kadınlardada %70 indirim ceket 120tlye denk geliyor kalem etekler 40-105 tl arası.pantolonlar 50-70 ben bişey alamadım eşime yaradıKızlar avmye indik, dün aldığım ayakkabıları degistirdik :)
Buradaki avmye özel kampanya yapmışlar 3 al 2 öde. Eşime 2 tane aldık benimki bedavaya gedli.
Babamın verdiği bayram harçlığı ayakkabılara gitti :)
Özdilekten hediye çekim vardı, üstüne ekleyip gelinimize nevresim takımı, havlulu mutfak önlüğü, 2 tane mutfak havlusu aldım. Bayramdan sonra bana geldiklerinde vereceğim.
Yemeği de dışarıda yedik.
Migrosa da uğradık ama hiçbir şey kalmamis, resmen talan etmişler indirimli ürünleri.
Masraflı bir akşamdı başla diyecek bir şeyim yok
Hayırlı olsun çok seviyorum böyle kampanyaları hem ihtiyaç gideriliyor hem iki kişi yararlanıyorsun.gelin şanslı valla senin gibi yakını var güle güle kullansınKızlar avmye indik, dün aldığım ayakkabıları degistirdik :)
Buradaki avmye özel kampanya yapmışlar 3 al 2 öde. Eşime 2 tane aldık benimki bedavaya gedli.
Babamın verdiği bayram harçlığı ayakkabılara gitti :)
Özdilekten hediye çekim vardı, üstüne ekleyip gelinimize nevresim takımı, havlulu mutfak önlüğü, 2 tane mutfak havlusu aldım. Bayramdan sonra bana geldiklerinde vereceğim.
Yemeği de dışarıda yedik.
Migrosa da uğradık ama hiçbir şey kalmamis, resmen talan etmişler indirimli ürünleri.
Masraflı bir akşamdı başla diyecek bir şeyim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?