Güle güle kullan canım.
Indirimleri güzeldi.
Bul. Makinesi tabletinide iyi fiyattan almışsın bende baktım âmâ indirim görmedim.

Çok zamansiz uyumuşum gece nasil uyuyacağım bakalım
Teşekkür ederim.Eşim bu sefer inaılmaz mutlu deodorant vs çok ucuz diyeSigarayı bırakcagını söyledi.Bende çok mutlu oldum.Ödül olarak yemeğe gidelim dedimBulaşık makinesi deterjanı daha önceden almıştım almadım ama iyiydi fiyatlar.Gitmeden bende uyudum şimdi uykum gelmiyor trtde film var yeni başladı onu izliyorum.

Eşim bana hak verirse ailesinin tepesine binerim herkese saygısızlık yaparım diye düşünüyor bence benim arkamda durursa ailesi ona sırt çevirir diye düşünüyor ama dün eve geldiğinde mac izlemedi beraber film izledik konuştuk demekki kızmak Iyi geliyor adama :))

Bence ailesinde sohbet edilmemiş alışmamış,birazda karakterleri bizim gibi konuşkan değil.sevindim hersey düzeliyor bak boşuna canını sıkmışsın

Bence ailesinde sohbet edilmemiş alışmamış,birazda karakterleri bizim gibi konuşkan değil.sevindim hersey düzeliyor bak boşuna canını sıkmışsın
Cumartesi günü bütün gün evdeydim ve çok hastaydım akşam ekmek almaya çıkınca kaynanamı kapıda gördüm aa sen evdemiydin hiç ses gelmedi bizde annene gittin sandik dedi bende evdeydim cam kapı açık baksaydınız dedim dün de gerçekten annemlere gittim aksam saat 10.30 da görümcem kapıya geldi bisey yapmış ondan getirmiş biz bugün geldik de sitare evde yoktu diye de özellikle belirtti içimden dedim ki oh olsun yarın ise gidiyorum hiçbirinizin yüzünü görmeyeceğim eşimde dediki yarın ise başlıyor zaten merak etmeyin evde olmayacak dedi kardeşine, evde olsam kapımı çalmazlar evde yokken de takip ediyolar heralde biz geldik yoktudemek için

Çok içli dışlı olmayı seviyorlar neyse artık kapanı kapatır gidersin akşamda zaten ancak işini yaparsın g0mr0k memuru gibi ne zaman geldin gittin ne ya hiç sevmem

T tatlu sanırım erken başlamış okul telâşın
Canim bayram tatili vesonrrasi ev temizligi alışveriş derken zaman geçer...
Bu yıl daha düzenli olmalıyım 1. Sınıf okutacağım oglum da büyük ihtimal özelde olmayacak... daha fazla sorumluluk ve plânlı yaşam demek

Sen nasılsın ne yapiyorsun

Canim ben bu dediklerine bakayim kap alayim en güzeli haftada 2 gün yemek yapsam tamamdir tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…