- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #39.601
Güle güle kullan canım.Migros indiriminden biz bayagı yararlandık çamaşır deterjanı aldık 3 tane,deodorant,maske,komili zeytinyağı 79.9 5 kilo,ıslak mendil,parfüm,diş macunu vs derken bizi 1 yıl götürür.yumuşatıcı alırım sadece.fairy bulaşık makinesi 90lı kapsüller 79du.biz çok almıştık o da uygun geldi bana.
Teşekkür ederim.Eşim bu sefer inaılmaz mutlu deodorant vs çok ucuz diyeÇok zamansiz uyumuşum gece nasil uyuyacağım bakalım
Eve gelince ben de uyudum, şimdi de uykumu almış vaziyette uyandımÇok zamansiz uyumuşum gece nasil uyuyacağım bakalım
Eşim bana hak verirse ailesinin tepesine binerim herkese saygısızlık yaparım diye düşünüyor bence benim arkamda durursa ailesi ona sırt çevirir diye düşünüyor ama dün eve geldiğinde mac izlemedi beraber film izledik konuştuk demekki kızmak Iyi geliyor adama :))Biz hiç tanışmıyoduk bir anda oldu görücü usulu tanıştırıldık.İlk resmini görünce hiç beğenmemiştim tanışmaya gittim genede nasip işte.Romantizm bitiyor her evlilikte böyle erkekler düz mantık sen yönlendiriyosun değişcek zamanla hersey.Sen kimse için canını sıkma.Eşin duygularını belli edemiyordur belkide.
İlk iş gunun ve kariyerin hayirli olsunGünaydın canlarım ben ise geldimçok mutluyum
Hayırlı olsun ilk günün hep böyle mutlu gidersin inş işineGünaydın canlarım ben ise geldimçok mutluyum
Allah kolaylık versinGünaydın kızlar, bu hafta 4 gün çalışacağım ama çok yoğun olacak.
Zaman çabucak ve işler yolunda geçsin
Bence ailesinde sohbet edilmemiş alışmamış,birazda karakterleri bizim gibi konuşkan değil.sevindim hersey düzeliyor bak boşuna canını sıkmışsınEşim bana hak verirse ailesinin tepesine binerim herkese saygısızlık yaparım diye düşünüyor bence benim arkamda durursa ailesi ona sırt çevirir diye düşünüyor ama dün eve geldiğinde mac izlemedi beraber film izledik konuştuk demekki kızmak Iyi geliyor adama :))
Teşekkür ederimİlk iş gunun ve kariyerin hayirli olsun
Inşallah teşekkür ederimHayırlı olsun ilk günün hep böyle mutlu gidersin inş işine
Cumartesi günü bütün gün evdeydim ve çok hastaydım akşam ekmek almaya çıkınca kaynanamı kapıda gördüm aa sen evdemiydin hiç ses gelmedi bizde annene gittin sandik dedi bende evdeydim cam kapı açık baksaydınız dedim dün de gerçekten annemlere gittim aksam saat 10.30 da görümcem kapıya geldi bisey yapmış ondan getirmiş biz bugün geldik de sitare evde yoktu diye de özellikle belirtti içimden dedim ki oh olsun yarın ise gidiyorum hiçbirinizin yüzünü görmeyeceğim eşimde dediki yarın ise başlıyor zaten merak etmeyin evde olmayacak dedi kardeşine, evde olsam kapımı çalmazlar evde yokken de takip ediyolar heralde biz geldik yoktudemek içinBence ailesinde sohbet edilmemiş alışmamış,birazda karakterleri bizim gibi konuşkan değil.sevindim hersey düzeliyor bak boşuna canını sıkmışsın
Çok içli dışlı olmayı seviyorlar neyse artık kapanı kapatır gidersin akşamda zaten ancak işini yaparsın g0mr0k memuru gibi ne zaman geldin gittin ne ya hiç sevmemCumartesi günü bütün gün evdeydim ve çok hastaydım akşam ekmek almaya çıkınca kaynanamı kapıda gördüm aa sen evdemiydin hiç ses gelmedi bizde annene gittin sandik dedi bende evdeydim cam kapı açık baksaydınız dedim dün de gerçekten annemlere gittim aksam saat 10.30 da görümcem kapıya geldi bisey yapmış ondan getirmiş biz bugün geldik de sitare evde yoktu diye de özellikle belirtti içimden dedim ki oh olsun yarın ise gidiyorum hiçbirinizin yüzünü görmeyeceğim eşimde dediki yarın ise başlıyor zaten merak etmeyin evde olmayacak dedi kardeşine, evde olsam kapımı çalmazlar evde yokken de takip ediyolar heralde biz geldik yoktudemek için
Canim bayram tatili vesonrrasi ev temizligi alışveriş derken zaman geçer...
Canim ben bu dediklerine bakayim kap alayim en güzeli haftada 2 gün yemek yapsam tamamdir tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?