- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #39.621
Devlet hastanesi yapmadı bana, kendi doktorum kan değerleri sıkıntılı diyince yönlendirdiği diyetisyen yaptıKizlar hastanelerde diyetisyenlerde yağ kas ölçüm cihazları var ya onlarla olcum yapildi mi size hic
sekerim00
K kahvemsi mutluluk
ben diyetisyene özele gidiyodum yapıyoduk her haftaKizlar hastanelerde diyetisyenlerde yağ kas ölçüm cihazları var ya onlarla olcum yapildi mi size hic
sekerim00
K kahvemsi mutluluk
Evet ya sorma hiç hoş değil,Çok içli dışlı olmayı seviyorlar neyse artık kapanı kapatır gidersin akşamda zaten ancak işini yaparsın g0mr0k memuru gibi ne zaman geldin gittin ne ya hiç sevmem
benimde çok ütüm var giyecek kıyafetim kalmadı resmenÇamaşırlari hallettim, ütü yaptim şükür bitti.
Aylik bütçemi hazirladim.
Ayyy ben de ütü yapmayı sevmiyorum ama bir başlasan devamı gelir diye seni teşvik edeyimbenimde çok ütüm var giyecek kıyafetim kalmadı resmen
ama kim yapacak hiç halim yok
Yeni ay yeni bütçeler....Çamaşırlari hallettim, ütü yaptim şükür bitti.
Ilk her şey farkli gelir yavaş yavaş alışırsın kolay geldiBurada herşey çok karışıkne çalışacağım masayi gosterdiler ne yapacagim isi birsuru kiz dolasiuor ortada cikacak dedikleri muhasebede calisan kiz geri gelmis benide isyerlerine gorusmeye gidince yanlarinda goturduler cok sacma yani anlamadim
aynen tatlum ya akşam bi deniyimAyyy ben de ütü yapmayı sevmiyorum ama bir başlasan devamı gelir diye seni teşvik edeyim
Ütü ve aylık bütçe en zor olanı bence.Bu arada ziraat bankasından arkadaşımla görüştüm 2.el evlerede kredi çıkacakmış.özelde çalışanlardan memur kefil istiyorlarmışÇamaşırlari hallettim, ütü yaptim şükür bitti.
Nasıl geçiyor ilk gün
Alo kacaydi cnm fiyatKızlar migrostan geldim.
2 âdet 7 kglik alo toz,
1 adet 7,5 kg omorenkliler için toz,
4 bana,3 eşime deo,
2 kağıt maske,
Garnier 3u 1 arada yüz temizleyici,
Hepsi yüzde 50 indirimli aldım.
220 tl ödedik.
Kışlık deterjanim deodorantlarim tamam :))
Bizde ilk başlıyan çevreyi gözlemlesin ilk heyecanını atsın tanışsın çalışanlarla diye üzerine gidilmez yavaş yavaş iş verilmeye başlarBurada herşey çok karışıkne çalışacağım masayi gosterdiler ne yapacagim isi birsuru kiz dolasiuor ortada cikacak dedikleri muhasebede calisan kiz geri gelmis benide isyerlerine gorusmeye gidince yanlarinda goturduler cok sacma yani anlamadim
[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?