Daha önce söyledim mi bilmiyorum ama ev alırken mutlaka biraz paranı kenarda bırak.
Biz bunu yapmadik ve ilk zamanlar çok sıkıntısını çeltik, yeni evdi eksiği bitmek bilmedi.
Siz akıl verdiniz karamelli turtayla yoksa ben tamamen maaşımı vereyim diye düşünüyordum.Dediğin gibi eksik çıkıyor.Daha önce bahsetmiştim ya küçük ama bireysel emekliliğim var 30000tl yaklaştı olmadı onu bozdururum bankada kalır.Ben çocuğum olursa gelecekte rahat ederiz diye biriktiriyodum.Arkadaşım 2 ay önce aldı su borularını yanlış döşemişler evi su bastı.satan adama ulaşamadılar bir sürü sıkıntı çektiler

Bizim bina yeni, 16 aydır oturuyoruz.
Taşındığımiz günden beri her ay birşey çıkıyor, benim dairemde çok şükür büyük masraflar yok ya da olanı sigorta karşılıyor ama kurusu kurusuna hesap yapıp her ay birşey çıkınca hesap şasti.
En son binanın kirli su giderinde sızıntı varmış bahce katinda oturanlar çok sıkıntı çekti, muteahit olacak Allah'a havalelik şahısa ulaşılamıyor.
Elbirliği ile yaptırmak zorunda kaldık ve ciddi paralar ödedik.
Onun için sürekli söylüyorum biraz para ayırın inşallah böyle sorunlar yaşamazsınız ama olursa da hazırlıklı olun.
Artık yeni dönem müteahhitleri üç beş kuruş az olsun diye herseyde kaliteyi düşürüyor.

Günaydın ise geldim dediğin gibi düzelir zamanla biraz sabırlı olmak gerekli , eşin tutumluysa ne güzel hep böyle devam eder inşallah, benimki param yok diyorum üzerinde para olmasına rağmen vermiyor kartını kullan diyor çok zoruma gitti

Patron geldi şimdi bayramdan sonra başla diyor siz bana öyle demediniz ise alırken kız çıkmıyordu madem beni niye aldınız dedim şimdi iş yok para yok yarın öbürgün benden para istersen veremem diyor başıma gelene bakın ben ne kadar sanssizim ya kaç gündür isim var diye seviniyorum sinirimden aglayacam neredeyse

terbiyesizler
iyice konuş o zaman bayramdan sonra kesin mi netleştir

Öyle şey mi olurmuş tövbe tövbe.

Doğru söylüyorsun yeni evde sıkıntı olabiliyor.Nolur nolmaza biraz kenarda para kalması gerek ilk önce altın miktarımıza bakıp peşinat kısmının netleştirelim.Zaten arabanın parası vadelideydi sözde gram artmadığı gibi 10000tlde düşmüş.Neyse tamamen bitmeden alayım.Kendimi strese sokmuycam.Kredi taşımanın ne gibi bir faydası var.

terbiyesizler
iyice konuş o zaman bayramdan sonra kesin mi netleştir
Şirket kizin üzerineymiş de onu çıkaramazlarmış iş yokmuş bana maaş veremezmiş bilmem ne , böyle konuşmadık dedim şirket kızın üstüneyse iş yoksa yeni bisey değil bunlar almasaydınız dedim ayrıca kimsenin işinde gözüm olmaz ki kendi onu göndercem diye dalga geçiyor resmen pis herif

Görüştüm cnm, o da aktarma yapmıyormuş.
Sözde düştü faizler bize faydasi olan birşey olmadı.
En iyisi ara ödeme hedefimde devam edeyim.
Çünkü bankalar işini biliyor.
Ya zaten çok adaletsiz 1.65ten çekenler oldu konutta az rakam değil yazık oluyor.neyse ara ödemelerle kapatırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…