- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #39.641
33 tl idiAlo kacaydi cnm fiyat
Yok diye söyledi arkadaşım bankanla konuş bence en iyi onlar bilgi verirKizlar,
Ev kredimi başka bankaya taşıma şansım varmi şu anda?
Arkadaşım öyle birşeyler dedi de.
Bilgisi olan var mı?
Karmasik geçti ama pes etmeyi düşünmüyorum,Nasıl geçiyor ilk gün
Beni ise alırken çıkacak dediği kız bugün ise geri geldi ben ona şaşırdım ve patron arkasından konuşuyor yüzüne bisey demiyor garip biyer ama ben maaşıma bakıcam evde durmaktan ıyidirBizde ilk başlıyan çevreyi gözlemlesin ilk heyecanını atsın tanışsın çalışanlarla diye üzerine gidilmez yavaş yavaş iş verilmeye başlar
Ben devletteyim burda bile öyle arkadan konuşuyolar yüzüne canım cicimBeni ise alırken çıkacak dediği kız bugün ise geri geldi ben ona şaşırdım ve patron arkasından konuşuyor yüzüne bisey demiyor garip biyer ama ben maaşıma bakıcam evde durmaktan ıyidir
Haklisin , bakalım düzelir umarım şuan ortada ne yapacağını bilmez şekilde duruyorum :))Ben devletteyim burda bile öyle arkadan konuşuyolar yüzüne canım cicim
Inşallah alırsınız Allah gönlünüze göre versin , erkekler paralarını söylemeyi paylaşmayı sevmiyorlar nedense bnmkinde para var banada ver diyorum senin kartın var kullan diyo borç çok oluncada kızıyor dengesizZiraat bankasından öğrendiklerimi eşime anlattım.maksimum 300000tl çeksek diye başladık.kaç ay çekebiliriz eşim dedi kredi kartlarımı kapatıcam artık kaç tane varsa 2 tane kalcakmış ama ona yüksek limit verilmiyordu.vadeyi düşündük sonra bebeğimiz için şu kadar ev için bu kadar diye bütçe yaptık.En önemlisi eşim birikim yapıp kredi öderken ara ödeme yapalım dedi
Kış hazırlıkları başladı ya fiyatlar daha bir arttı sankiPazara gittim aksam üzeri. Burdaki pazar daha pahalıydı.
Mısır ve sarımsak aldim dondurucuya koymak icin. Yarın hazırlar koyarım sabahtan.
Görüssem mi acaba.Selam kızlar
karamelli_turta kredini başka bankaya tasiyabilirsin
Taşımak istedigin banka ile görüş özel sartlari varsa bilgi verirler.
Ama sıfırdan başlayacak tüm işlemler, eksper sigortalar falan.
Görüş tabi ne kaybedersin kiGörüssem mi acaba.
Ya olmadik şartlar isterse.
Kabataslak hesapladik aylik ödediğim miktarin 5te 1 i düşüyor.
Bayramdan sonra mi görüssem
Sağol turtisim.K kahvemsi mutluluk elektronik işte bozuluyor maalesef keşke bozulmasalar.
Alimlarin bereketli olsun canım.
Sen hiç pes etme zamanla herseye alışılıyor çalışmak güzel inş hepKarmasik geçti ama pes etmeyi düşünmüyorum,
Boş boş oturdum nerede çalışacağım bile bello değil daha , iki yere de iş bağlamak için görüşmeye gittiklerinde benide goturduler
Bu aralar çok dikkatli maddi anlamda kendi teklif etti böyle bir planımız olsun diye.Zaten iki kişi maaşını birleştirirse bereketlenirir.Baştan beri diyodum bugün tapu vs masrafı var diyor biriktirdim ben biraz dedim ne kirli çıkısın diyorInşallah alırsınız Allah gönlünüze göre versin , erkekler paralarını söylemeyi paylaşmayı sevmiyorlar nedense bnmkinde para var banada ver diyorum senin kartın var kullan diyo borç çok oluncada kızıyor dengesiz
Daha önce söyledim mi bilmiyorum ama ev alırken mutlaka biraz paranı kenarda bırak.Sen hiç pes etme zamanla herseye alışılıyor çalışmak güzel inş hep
Bu aralar çok dikkatli maddi anlamda kendi teklif etti böyle bir planımız olsun diye.Zaten iki kişi maaşını birleştirirse bereketlenirir.Baştan beri diyodum bugün tapu vs masrafı var diyor biriktirdim ben biraz dedim ne kirli çıkısın diyorBebeğimiz sag salim doğsunda dünyada en çok istediğim o.Bizim daha markalı giyinmeyi seviyor ana maaşı daha düşük bana göre onun ikilemide var.Aileside tutumlu değil alışmamış.Çok zorlandım geçti inş.Kızlarında dediği gibi vadeyi uzun tutup ara ödene yapmak mantıklı geldi.Bişey çıkarsa kimden istiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?