Bizde ilk başlıyan çevreyi gözlemlesin ilk heyecanını atsın tanışsın çalışanlarla diye üzerine gidilmez yavaş yavaş iş verilmeye başlar
Beni ise alırken çıkacak dediği kız bugün ise geri geldi ben ona şaşırdım ve patron arkasından konuşuyor yüzüne bisey demiyor garip biyer ama ben maaşıma bakıcam evde durmaktan ıyidir

Ziraat bankasından öğrendiklerimi eşime anlattım.maksimum 300000tl çeksek diye başladık.kaç ay çekebiliriz eşim dedi kredi kartlarımı kapatıcam artık kaç tane varsa 2 tane kalcakmış ama ona yüksek limit verilmiyordu.vadeyi düşündük sonra bebeğimiz için şu kadar ev için bu kadar diye bütçe yaptık.En önemlisi eşim birikim yapıp kredi öderken ara ödeme yapalım dedi

Inşallah alırsınız Allah gönlünüze göre versin , erkekler paralarını söylemeyi paylaşmayı sevmiyorlar nedense bnmkinde para var banada ver diyorum senin kartın var kullan diyo borç çok oluncada kızıyor dengesiz

Akşam mangal yaptik.
Evimize coook yakın bir piknik alanı var, komşumuz bir çift ile oraya gittik.
Bütün masrafı eşim yapmış, hayrimiz olsun dedim diyor :)) eli çok açık maşallah Allah daha çok versin tabi de hesap kitap sıfır.
Ben de bir kisim ödemeleri yaptım bugün, sağlık için yine bir miktar ödeme yapmamiz gerek.
Yarın kalan odemeleri de yapıp tatil harçlığı ve diğer maaşa kadar harçlık ayiracagim.
Kalan olursa TL acil durum için kalsın.
Bugün 40 USD ve 1 gram aldım.
Bayram ikramiyesi vardı eşimin bir daha yatirmislar, hesaplasiriz diğer bayram demişler.
Bu para epey rahatlattı beni.
Eşimin telefonu bozuldu bu arada. Tamir olmayacagini söyledi telefoncular
Yarın bir araştırıp kendime alayım benimkini ona vereyim diyorum.

Pazara gittim aksam üzeri. Burdaki pazar daha pahalıydı.
Mısır ve sarımsak aldim dondurucuya koymak icin. Yarın hazırlar koyarım sabahtan.
Kış hazırlıkları başladı ya fiyatlar daha bir arttı sanki
Sarımsak iki haftadır aklımda var ama hiç denk gelmedi, yarın şirketin oradaki pazarda bulursam ben de almalıyım.

Selam kızlar
karamelli_turta kredini başka bankaya tasiyabilirsin
Taşımak istedigin banka ile görüş özel sartlari varsa bilgi verirler.
Ama sıfırdan başlayacak tüm işlemler, eksper sigortalar falan.
Görüssem mi acaba.
Ya olmadik şartlar isterse.
Kabataslak hesapladik aylik ödediğim miktarin 5te 1 i düşüyor.
Bayramdan sonra mi görüssem

Görüssem mi acaba.
Ya olmadik şartlar isterse.
Kabataslak hesapladik aylik ödediğim miktarin 5te 1 i düşüyor.
Bayramdan sonra mi görüssem
Görüş tabi ne kaybedersin ki
Hic zaman kaybetme ilk firsatta git konuş, en azindan fikir edinirsin.
Ona göre kararını verirsin canım

Karmasik geçti ama pes etmeyi düşünmüyorum,
Boş boş oturdum nerede çalışacağım bile bello değil daha , iki yere de iş bağlamak için görüşmeye gittiklerinde benide goturduler
Sen hiç pes etme zamanla herseye alışılıyor çalışmak güzel inş hep
Bu aralar çok dikkatli maddi anlamda kendi teklif etti böyle bir planımız olsun diye.Zaten iki kişi maaşını birleştirirse bereketlenirir.Baştan beri diyodum bugün tapu vs masrafı var diyor biriktirdim ben biraz dedim ne kirli çıkısın diyorBebeğimiz sag salim doğsunda dünyada en çok istediğim o.Bizim daha markalı giyinmeyi seviyor ana maaşı daha düşük bana göre onun ikilemide var.Aileside tutumlu değil alışmamış.Çok zorlandım geçti inş.Kızlarında dediği gibi vadeyi uzun tutup ara ödene yapmak mantıklı geldi.Bişey çıkarsa kimden istiycem

Daha önce söyledim mi bilmiyorum ama ev alırken mutlaka biraz paranı kenarda bırak.
Biz bunu yapmadik ve ilk zamanlar çok sıkıntısını çeltik, yeni evdi eksiği bitmek bilmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…