- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #39.681
napıyorsun :)selam kızlar
piyasayı canlandırma amaçlı yapıldığı için mevcut kredileri ikinci plana atıyorlar, büyük adaletsizlik gerçektenYa zaten çok adaletsiz 1.65ten çekenler oldu konutta az rakam değil yazık oluyor.neyse ara ödemelerle kapatırsınız
Sordum cnm refinansman orani henüz onlara bildirilmemiş.piyasayı canlandırma amaçlı yapıldığı için mevcut kredileri ikinci plana atıyorlar, büyük adaletsizlik gerçekten
karamelli_turta refinansman için oran sordun mu
napıyım kahvemsimmmm çalışıyorumnapıyorsun :)
yapmak istemiyorlarSordum cnm refinansman orani henüz onlara bildirilmemiş.
Piyasayı calandırmak adına yapılıyor ama ihtiyac kredilerinde bu uygulanabiliyor bu konuda da uygulanmalı bence refinansman oranı yüksek ya 1.39 dedi arkadaşımpiyasayı canlandırma amaçlı yapıldığı için mevcut kredileri ikinci plana atıyorlar, büyük adaletsizlik gerçekten
karamelli_turta refinansman için oran sordun mu
Burda kısın baktığımız bir yer vardı 259000tl şimdi 289000 faizler dahada yükselse 300000li rakamlar olur.bence daha fazla düşmez 0.60larda olan kredi 4-5 yıl önceydikonut faizlerinide daha düşecek diyolarmış bide
Ya zaten çok adaletsiz 1.65ten çekenler oldu konutta az rakam değil yazık oluyor.neyse ara ödemelerle kapatırsınız
yapmak istemiyorlar
Onlar kılıfını uyduruyor kızlar.Piyasayı calandırmak adına yapılıyor ama ihtiyac kredilerinde bu uygulanabiliyor bu konuda da uygulanmalı bence refinansman oranı yüksek ya 1.39 dedi arkadaşım
0.60 olmaz belki ama düşmeyeceğide kesin diyemeyizBurda kısın baktığımız bir yer vardı 259000tl şimdi 289000 faizler dahada yükselse 300000li rakamlar olur.bence daha fazla düşmez 0.60larda olan kredi 4-5 yıl önceydi
Hoşgeldin canım naber,napıyım kahvemsimmmm çalışıyorum
evin taksidini ödemeye gittim geldim halkbanka
dask ve konut sigortası zamanı gelmiş aidat parası onlara gitti yine
2 aydır bu ekstra ödemeler yüzünden aidat ödenemiyo
sağlık olsun napalım öderiz bigün :)
kredi hesaplaması yaptım
faizler bu şekilde olursa bu tokinin yaptığı kampanyalar oluyo yılda bir veya iki kere o zamanlar kredi çekip borcu kapatırsak yaptığım hesaba göre 6,5 yıl 3415 tl ödeyeceğiz şu anda zaten 3120 ödüyoruz 6 ayda bir zam geliyor bide
evin toplam maliyetide 361 bine geliyor krediyle
tabi ekstra ödemeler olmazsa ve benim hesaplama yaptığım oranlarda toki indirimi falan olursa
mantıklı gibi geliyor bize :)
sen napıyosun??
şu an bile zararına veriyorlarkonut faizlerinide daha düşecek diyolarmış bide
Faizler düştü ya, fiyatlar artar artik.Burda kısın baktığımız bir yer vardı 259000tl şimdi 289000 faizler dahada yükselse 300000li rakamlar olur.bence daha fazla düşmez 0.60larda olan kredi 4-5 yıl önceydi
Belki olur kısmet tabiki ben şahsen bir an önce istiyorum çok şanslı değilimdir beklerim iyice yükselir0.60 olmaz belki ama düşmeyeceğide kesin diyemeyiz
0.99 olacağınada hiç ihtimal vermezdik 4 5 ay önce duysaydık
Aynen bak doğru, binbir türlü zorluk çıkarıyorlar insanlara.şu an bile zararına veriyorlar
nasıl düşecek ki
düştü de herkese mi veriyorlar sanki krediyi
ne zorluklar çıkartıyorlar
iş yerinden arkadaş başvurdu ziraate, memur kefil, daha yüksek gelir, vs prosedürleri var
iyilik canım senden naber?H
Hoşgeldin canım naber,
Aidat ne kadar ki?
banada eşim dedi detayını sormadım bi sorayım bakimşu an bile zararına veriyorlar
nasıl düşecek ki
düştü de herkese mi veriyorlar sanki krediyi
ne zorluklar çıkartıyorlar
iş yerinden arkadaş başvurdu ziraate, memur kefil, daha yüksek gelir, vs prosedürleri var
Bende iyiyim cnm çok şükür.iyilik canım senden naber?
126 tl çok gereksiz bişey zaten pek katkıları yok bize neye verdiğimizi bilmiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?