E Esila09
kırmızı biber, kıl biber, sivri biber, köy biberi tüm biber çeşitlerinden doğrayıp kavuruyorum, sarımsak ilave ediyorum.
sonra kabuksuz doğranmış domatesi içine ayıp kaynatıyorum.
kaynadıktan sonra blenderdan geçiriyorum. bu işlemi iyice prüssüz olana kadar birkaç kez yapıyorum.
belenderdan çektikten sonra içine tuz, kırmızı biber, kekik, nane ekleyip biraz daha kaynatıyorum.
salçaya yakın bir kıvam iyi oluyor.
sıcakken kavanozlara ya da buzluk kaplarına döküp saklıyorum.
ben 12 kg domatese 2 kg kırmızı biber, 2 kg diğer biberler, 5-6 büyük diş sarımsak ile yaptım.
kırmızı biberi közleyip yapınca daha lezzetli oluyor ama vakit sorunum var bu yıl öyle yapmadım.
içine maydanoz da ekleyebilirsin.

Ya zaten çok adaletsiz 1.65ten çekenler oldu konutta az rakam değil yazık oluyor.neyse ara ödemelerle kapatırsınız
piyasayı canlandırma amaçlı yapıldığı için mevcut kredileri ikinci plana atıyorlar, büyük adaletsizlik gerçekten
karamelli_turta refinansman için oran sordun mu

napıyım kahvemsimmmm çalışıyorum
evin taksidini ödemeye gittim geldim halkbanka
dask ve konut sigortası zamanı gelmiş aidat parası onlara gitti yine
2 aydır bu ekstra ödemeler yüzünden aidat ödenemiyo
sağlık olsun napalım öderiz bigün :)
kredi hesaplaması yaptım
faizler bu şekilde olursa bu tokinin yaptığı kampanyalar oluyo yılda bir veya iki kere o zamanlar kredi çekip borcu kapatırsak yaptığım hesaba göre 6,5 yıl 3415 tl ödeyeceğiz şu anda zaten 3120 ödüyoruz 6 ayda bir zam geliyor bide
evin toplam maliyetide 361 bine geliyor krediyle
tabi ekstra ödemeler olmazsa ve benim hesaplama yaptığım oranlarda toki indirimi falan olursa
mantıklı gibi geliyor bize :)
sen napıyosun??

piyasayı canlandırma amaçlı yapıldığı için mevcut kredileri ikinci plana atıyorlar, büyük adaletsizlik gerçekten
karamelli_turta refinansman için oran sordun mu
Piyasayı calandırmak adına yapılıyor ama ihtiyac kredilerinde bu uygulanabiliyor bu konuda da uygulanmalı bence refinansman oranı yüksek ya 1.39 dedi arkadaşım

Ya zaten çok adaletsiz 1.65ten çekenler oldu konutta az rakam değil yazık oluyor.neyse ara ödemelerle kapatırsınız
yapmak istemiyorlar
Piyasayı calandırmak adına yapılıyor ama ihtiyac kredilerinde bu uygulanabiliyor bu konuda da uygulanmalı bence refinansman oranı yüksek ya 1.39 dedi arkadaşım
Onlar kılıfını uyduruyor kızlar.
Bize artisi olacak birşey yok maalesef.

Burda kısın baktığımız bir yer vardı 259000tl şimdi 289000 faizler dahada yükselse 300000li rakamlar olur.bence daha fazla düşmez 0.60larda olan kredi 4-5 yıl önceydi
0.60 olmaz belki ama düşmeyeceğide kesin diyemeyiz
0.99 olacağınada hiç ihtimal vermezdik 4 5 ay önce duysaydık

H
Hoşgeldin canım naber,
Aidat ne kadar ki?

konut faizlerinide daha düşecek diyolarmış bide
şu an bile zararına veriyorlar
nasıl düşecek ki
düştü de herkese mi veriyorlar sanki krediyi
ne zorluklar çıkartıyorlar
iş yerinden arkadaş başvurdu ziraate, memur kefil, daha yüksek gelir, vs prosedürleri var

Aynen bak doğru, binbir türlü zorluk çıkarıyorlar insanlara.

banada eşim dedi detayını sormadım bi sorayım bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…