- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #39.701
iyiymiş vallaBende iyiyim cnm çok şükür.
Fazlaymış, bizim 70 şu an.
E Esila09
kırmızı biber, kıl biber, sivri biber, köy biberi tüm biber çeşitlerinden doğrayıp kavuruyorum, sarımsak ilave ediyorum.
sonra kabuksuz doğranmış domatesi içine ayıp kaynatıyorum.
kaynadıktan sonra blenderdan geçiriyorum. bu işlemi iyice prüssüz olana kadar birkaç kez yapıyorum.
belenderdan çektikten sonra içine tuz, kırmızı biber, kekik, nane ekleyip biraz daha kaynatıyorum.
salçaya yakın bir kıvam iyi oluyor.
sıcakken kavanozlara ya da buzluk kaplarına döküp saklıyorum.
ben 12 kg domatese 2 kg kırmızı biber, 2 kg diğer biberler, 5-6 büyük diş sarımsak ile yaptım.
kırmızı biberi közleyip yapınca daha lezzetli oluyor ama vakit sorunum var bu yıl öyle yapmadım.
içine maydanoz da ekleyebilirsin.
Bizim maaş bankamız brütümüz bayagı yüksek ordan bakılıyomuş diyolar memur kefil saçma çoğu özel sektör bizden iyi maaş alıyor.ben gidio kefil olmam mesela kimse içinşu an bile zararına veriyorlar
nasıl düşecek ki
düştü de herkese mi veriyorlar sanki krediyi
ne zorluklar çıkartıyorlar
iş yerinden arkadaş başvurdu ziraate, memur kefil, daha yüksek gelir, vs prosedürleri var
İstanbulda otururken m2sine göre değişiyordu aidatlar.Peyzaj düzenlemesi çok tutuyor diye söylemişti site yönetimi bir blok 30 katlıydı bence abartı rakamlar alınıyorMerhaba kizlar benim sabah temposu yogun kahvalti yemek pişirme spor duş ev derleme toplama derken bu saat oldu...
Artık biraz dinlesem fena olmayacak...
Kizlar bizim aidat fazla yaz kis 230 sırf yazın 2 ay havuz var diye o da cogu zaman çeşitli sebeple kapalı ya yağmur vs..
Tatlım net olarak konuşun başka bir yer bak olmadı böyle kararsız olur muKızlar moralim çok bozuldu
Ben gitmen artık oraya o iş bitti , o kızla adamın arasında zaten başka bisey var öyle bi ortamda çalışamam ama iş buldum diye sevinmiştim şimdi yine başa dönmüş olmak zoruma gdiyorTatlım net olarak konuşun başka bir yer bak olmadı böyle kararsız olur mu
Yapma böyle rabbim ne güzel yerler çıkarcak moralini bozmaBen gitmen artık oraya o iş bitti , o kızla adamın arasında zaten başka bisey var öyle bi ortamda çalışamam ama iş buldum diye sevinmiştim şimdi yine başa dönmüş olmak zoruma gdiyor
Dün bide başka biyer aradı ordan çıkınca gittim görüştüm iyiki bunlara güvenmemişim , insanların duygularıyla oynuyorlar Allah yanlarına koymasın ne diyeyimYapma böyle rabbim ne güzel yerler çıkarcak moralini bozma
Resmi açıklama yapmadılar ama bakan otellerde doluluk oranı çok iyi falan dedi dünkızlar 9 gün tatil yokmuş öylemi bize zaten yokta
biz belediyeyle çalışıyoruz burdaResmi açıklama yapmadılar ama bakan otellerde doluluk oranı çok iyi falan dedi dün
yapmayacaklar diyorlar ama son dakika sürpriz de olabilir belli olmaz
Valla çok iyi olmuş sinir oluyorum ya bayramlarda hele kv ile 9 gün cekemiyorum Allah razı olsun iyi haber verdim kızkızlar 9 gün tatil yokmuş öylemi bize zaten yokta
Olsada idari izin oluyor zaten gidiyon mecbur herkes sanıyorki 9 gün tatil yapıyoz.gözün aydınValla çok iyi olmuş sinir oluyorum ya bayramlarda hele kv ile 9 gün cekemiyorum Allah razı olsun iyi haber verdim kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?