- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #39.721
Nerelerdeydin yine deselam ahali;
yazamasam da, ara ara takip ettim.
T tatlu geçmiş olsun datlum. sağlıklı yaşama ve spora alışmaya çalışırken sana eşlik edebilirim. hatta ortak menü vs bile olabilir. :)) sana da motivasyon olur bana da.
_Sitare_ umarım daha iyi bir iş bulursun..
K kahvemsi mutluluk yazılarını büyük keyifle okuyorum.
Teşekkür ederim umarımselam ahali;
T tatlu geçmiş olsun datlum. sağlıklı yaşama ve spora alışmaya çalışırken sana eşlik edebilirim. hatta ortak menü vs bile olabilir. :)) sana da motivasyon olur bana da.
Nerelerdeydin yine de
Şeyi dusundum bugün, bu yıl kendim için planladigim şeyleri yapamadım. Sigarayı bırakma girisimim başarısız oldu, rejim ve spor desen sallantili devam ediyor. Sağlık sorunlarım devam ediyor.
Kahvemsi kızım kendine gel dedim ve
Belediyenin yeni açılacak olan bir tesisine yüzmeye kayıt yaptırdım. Artık iki üç ay ne zaman açılırsa gider gelirim.
Sigara konusunda eşimle de konuştum, ictigimiz bir paket sigara 16 TL olmus.
Resmen her ay mutfak masrafı kadar sigaraya para gidiyor ve sağlığımız gidiyor
Yine birkamayi denemek istiyorum, en azindan azaltsam bile kardir.
Eve gelince okimadigim kitaplarımı ayırdım, bu aliskanligima da geri döneceğim.
Bayramda tatilimizi yapıp iyice dinlenmek ve kafa olarak rahatlamak istiyorum.
Bugün kalan tüm odemeleri de vadesini beklemeden yaptım, harçlık kaldı.
Yeni yıla kadar biraz sıkmak gerekecek, ekstra birşey çıkmazsa idare ederiz gibi görünüyor.
Ayy aynı benim kafadansınValla çok iyi olmuş sinir oluyorum ya bayramlarda hele kv ile 9 gün cekemiyorum Allah razı olsun iyi haber verdim kız
Hoşgeldin P planli :)selam ahali;
Sayfayı isal etmek değil de plânlı seyler yazacagimiz icin diğer konuya daha uygun sanki. Arada gözümüzden kaçmasın guzel seyler...tamamdır. günlük tükettiklerimiz ve bir takım sporsal aktiviteleri kabul buyururlarsa burdan, sayfayı gereksiz işgal etmek gibi görünürse benim topikten takip edelim. sen kendini yanlız hissetmezsin, biz de sayende motive olmuş oluruz. birbirimizi olumlu etkileriz. olumsuz durumları yazmayız.
aklıma geldi, ben aile eğitimleri verirken bazı kurallarımız olur. örneğin kendi hayatımızla ilgili örnek vereceksek, olumlu olanları söyleriz, olumsuz örnekler verilmez ki motivasyonları düşmesin ve salmasınlar.
Canimm ne zamandır sorayim diyordum cok şükür evini buldun eşyalar da yenileniyor ağız tadıyla oturun arkadasim...Selam kızlar
2 gündür evimi buldum kiraladım aboneliklerle bogustum salon mobilyalarımı ve bulaşık makinamı aldım çok yorulmuşum. Eşyalarımız büyük ihtimal ç.tesi gelmiş olacak bayramda taşınıyorum yani kısmetse.
Sigarayı bırakmak isteyen arkadaşlar bunun için ayrı bur kumbara oluşturabilirsiniz para boriktirdikce motivasyonunuz artar hem
valla ben zaten hiç bi zaman 9 gün tatil lüksüne ulaşamadım iyi olmuş boşverValla çok iyi olmuş sinir oluyorum ya bayramlarda hele kv ile 9 gün cekemiyorum Allah razı olsun iyi haber verdim kız
Hayırlı olsun canım:)Selam kızlar
2 gündür evimi buldum kiraladım aboneliklerle bogustum salon mobilyalarımı ve bulaşık makinamı aldım çok yorulmuşum. Eşyalarımız büyük ihtimal ç.tesi gelmiş olacak bayramda taşınıyorum yani kısmetse.
Sigarayı bırakmak isteyen arkadaşlar bunun için ayrı bur kumbara oluşturabilirsiniz para boriktirdikce motivasyonunuz artar hem
Bende ulaşamadım yalniz değilsin:))valla ben zaten hiç bi zaman 9 gün tatil lüksüne ulaşamadım iyi olmuş boşver
Evde hazirlasan haşlanmış yumurtani, peynir,süt vs.sabah kahvaltısı olarak yarım çikolatalı ekmek yedim çocuk içerde bayram yapıyodur kesin
ay ben nası sütle yoğurtla beslenicem ya yiyemiyorum yiyemiyorum
ekmeğide işyerinde hazır varmış öyle yedim evde hiç bişey yiyesim gelmedi
yalnız olmadığımı bilmek güzelllHayırlı olsun canım:)
Bayram tatilinde rahat rahat yerleşirsin.
Sigara biraktirma kumbarasi harika bir fikir K kahvemsi mutluluk
Bende ulaşamadım yalniz değilsin:))
Evde hazirlasan haşlanmış yumurtani, peynir,süt vs.
Isyrrinde tuketsen, hem sağlıklı olur hem vitaminli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?