Nerelerdeydin yine de

Teşekkür ederim umarım

Şeyi dusundum bugün, bu yıl kendim için planladigim şeyleri yapamadım. Sigarayı bırakma girisimim başarısız oldu, rejim ve spor desen sallantili devam ediyor. Sağlık sorunlarım devam ediyor.
Kahvemsi kızım kendine gel dedim ve
Belediyenin yeni açılacak olan bir tesisine yüzmeye kayıt yaptırdım. Artık iki üç ay ne zaman açılırsa gider gelirim.
Sigara konusunda eşimle de konuştum, ictigimiz bir paket sigara 16 TL olmus.
Resmen her ay mutfak masrafı kadar sigaraya para gidiyor ve sağlığımız gidiyor
Yine birkamayi denemek istiyorum, en azindan azaltsam bile kardir.
Eve gelince okimadigim kitaplarımı ayırdım, bu aliskanligima da geri döneceğim.
Bayramda tatilimizi yapıp iyice dinlenmek ve kafa olarak rahatlamak istiyorum.
Bugün kalan tüm odemeleri de vadesini beklemeden yaptım, harçlık kaldı.
Yeni yıla kadar biraz sıkmak gerekecek, ekstra birşey çıkmazsa idare ederiz gibi görünüyor.

Nerelerdeydin yine de

kara batak gibi bir süre takılıyorum, ara ara değişiyor.

sigara benim de yaram. bugün son paketim, bu sefer bütün savaş baltalarımı kuşandım, tam tamlar çalıyor. sabaha karşı urugaylar ve orklar karşı tepeden göründüğünde, gandalfın ışığına sığınırım artık
neyse işte bırakmak lazım, benim de mutfak masrafım kadar sigara masrafım var. son zamlarla 1000 tl aylık ortak sigara giderimiz. çok fazla.
sağlık sorunların için geçmiş olsun. temiz ve sağlıklı bir hayat için temiz beslenme ve spor şart. ben de buna adapte olmak istiyorum. önümüzdeki en büyük engel sigara gibi görünüyor. engelli bir parkur düşünecek olursak ilk engel sigara, ikincisi ertelemek ve bahaneler bulmak, üçüncüsünü bilmiyom, daha o parkura geçemedim

Valla çok iyi olmuş sinir oluyorum ya bayramlarda hele kv ile 9 gün cekemiyorum Allah razı olsun iyi haber verdim kız
Ayy aynı benim kafadansın
Evliliğin bikac yılı nefret etmiştim yaz tatili kv illâ gidilecek kalınacak modundan..mesleğimden soğumuştum sonra ben de pençelerimi cikardim

P planli beraber zayıflayıp saglikli olmayı deneyebiliriz.
Ben 3 ana 2 ara öğün yapiyorum bakalim okul zamanı da deva ederim insallah

tamamdır. günlük tükettiklerimiz ve bir takım sporsal aktiviteleri kabul buyururlarsa burdan, sayfayı gereksiz işgal etmek gibi görünürse benim topikten takip edelim. sen kendini yanlız hissetmezsin, biz de sayende motive olmuş oluruz. birbirimizi olumlu etkileriz. olumsuz durumları yazmayız.
aklıma geldi, ben aile eğitimleri verirken bazı kurallarımız olur. örneğin kendi hayatımızla ilgili örnek vereceksek, olumlu olanları söyleriz, olumsuz örnekler verilmez ki motivasyonları düşmesin ve salmasınlar.

Selam kızlar
2 gündür evimi buldum kiraladım aboneliklerle bogustum salon mobilyalarımı ve bulaşık makinamı aldım çok yorulmuşum. Eşyalarımız büyük ihtimal ç.tesi gelmiş olacak bayramda taşınıyorum yani kısmetse.
Sigarayı bırakmak isteyen arkadaşlar bunun için ayrı bur kumbara oluşturabilirsiniz para boriktirdikce motivasyonunuz artar hem

Sayfayı isal etmek değil de plânlı seyler yazacagimiz icin diğer konuya daha uygun sanki. Arada gözümüzden kaçmasın guzel seyler...

Canimm ne zamandır sorayim diyordum cok şükür evini buldun eşyalar da yenileniyor ağız tadıyla oturun arkadasim...

Bak bu sigara konusunda ben de esime karşı bunu uygulayacağım
Yani onun içtiği kadar sigara parasini kumbaraya atacagim bu benim şahsi param olacak...Tesekkurler fikir icin

Hayırlı olsun canım:)
Bayram tatilinde rahat rahat yerleşirsin.
Sigara biraktirma kumbarasi harika bir fikir K kahvemsi mutluluk
valla ben zaten hiç bi zaman 9 gün tatil lüksüne ulaşamadım iyi olmuş boşver
Bende ulaşamadım yalniz değilsin:))
Evde hazirlasan haşlanmış yumurtani, peynir,süt vs.
Isyrrinde tuketsen, hem sağlıklı olur hem vitaminli.

yalnız olmadığımı bilmek güzelll

canım genelde evde yiyorum peynirli tost sahanda yumurta (haşlanmış yiyemiyorum)
ama süt yoğurt normaldede yiyemediğim şeyler o yüzden zorlanıyorum
bide sütçüden süt alıyorum içmek için falan ama kokuyor ya
Atatürk orman çifliğinin sütünü içsem nolurki fayda edermiki acaba yada normal kutu sütlerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…