- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #39.741
yalnız olmadığımı bilmek güzelll
canım genelde evde yiyorum peynirli tost sahanda yumurta (haşlanmış yiyemiyorum)
ama süt yoğurt normaldede yiyemediğim şeyler o yüzden zorlanıyorum
bide sütçüden süt alıyorum içmek için falan ama kokuyor ya
Atatürk orman çifliğinin sütünü içsem nolurki fayda edermiki acaba yada normal kutu sütlerden
Zeytinyağ ile pişir madem yumurtani içine kaşar peynir falan koyabilirsin, tek başına sade geliyorsa.yalnız olmadığımı bilmek güzelll
canım genelde evde yiyorum peynirli tost sahanda yumurta (haşlanmış yiyemiyorum)
ama süt yoğurt normaldede yiyemediğim şeyler o yüzden zorlanıyorum
bide sütçüden süt alıyorum içmek için falan ama kokuyor ya
Atatürk orman çifliğinin sütünü içsem nolurki fayda edermiki acaba yada normal kutu sütlerden
Bu donemde kokmayan sut bulamadik sekerim kisin yogurt mayaliyoruz ama yazin alamiyoruz
Biraz havalar serinlesin baslarsin
Yogurt alirken icinde maya olan yerel markalari dene bazilari mayali bazilari kultur ile yapiliyor
Zeytinyağ ile pişir madem yumurtani içine kaşar peynir falan koyabilirsin, tek başına sade geliyorsa.
Kutu süt içebilirsin bence cnm bazi markaların.
Ayran iç yada sabahlari.
allah seni napmasın kahvemsimSelam kızlar
iyiniyetli hayırlı olsun canım, huzur ve sağlıkla oturun
sigara bırakmak için kumbara iyi fikir.
biraz stoğum var zamsız aldığım :)))
Selam kızlar
iyiniyetli hayırlı olsun canım, huzur ve sağlıkla oturun
sigara bırakmak için kumbara iyi fikir.
biraz stoğum var zamsız aldığım :)))
benim eşimede 9 gün tatil verdiler yıllık izinden keseceklermiş9 gün tatil için her departman baskı yapıyor bizde,
şimdiye kadar tüm tatillerde biz de tatil yaptık, hatta devletin tatil yapmadıklarında bile bir ili günü hep bağlar yönetim
Anladim benbakıyım canım bi yerel marka bilmiyorum ama gezerim bi marketleri
zeytinyağmıay ben çok sıkıntılı bi insanım ya onuda sevmiyorum
bazen peynirli yapıyorum yumurtayı
onuda yeni yeni yemeğe başladım zaten yumurtayıda hiç yiyemiyodum
kutu süt alayım bari bayramdan sonra
kızartma desen bayılırımAnladim bensen zararlilari seviyorsun
Merhaba, benide ekler misiniz?Kizlaar,
Ilk sayfa birikimlerinizi bekliyor
Merhaba, tabiki eklerim.Merhaba, benide ekler misiniz?
benim niyetlendiğim bir yatırım var ( küçük tabii :) onu aldığımda yazacağım. takipteyimMerhaba, tabiki eklerim.
Aylik birikimlerimizi söylüyoruz ve ekliyorum.
Ağustos birikimlerimizi yazıyorum.
Bu ay 4000tl ama bizim yakında birikim kalmıycak galibaeşim dün çıldırttı gitmiş 560000lik ev bakıyor dalga mı geçiyon diyorum çok güzel diyor
Hayal kurmak güzelde o kadar kredi çekemeyiz nasip artık bir evimiz olsunda sonrasında büyük hayaller kuralımHayaller ne kadar büyük olursa, gerçekleşenler de o kadar büyük olur... :) hakkınızda hayırlısı canım...
Günlük kalsiyum tüketimine dikkat et canım diş kayıpları çok oluyomuş gebelikte bebek senden alıcak senin eksikliğin başlıycak.beslenme programı istiycem bu sefer inş saglıklıysa bebişim çok halsizim bende hiç iş yapasım gelmiyor geçicidir bu dimikızartma desen bayılırım
yoğurtlu makarna favorim
ya canım böylee serin şeyler istiyo mesela karpuzzzzz meyvenin her çeşidi
Hayirlisi canım:))Bu ay 4000tl ama bizim yakında birikim kalmıycak galibaeşim dün çıldırttı gitmiş 560000lik ev bakıyor dalga mı geçiyon diyorum çok güzel diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?