Hayal kurmak güzelde o kadar kredi çekemeyiz nasip artık bir evimiz olsunda sonrasında büyük hayaller kuralım

Anlatmaya çalıştığım, sen 100 binlik ev düşünüyorsundur, ama hayalinde 400-500 binlik evler vardır, bu durumda en kötü ihtimal 200 binlik ev alırsın, şartları zorlayıp... :) hayalin büyüklüğü, 100 binlik ev düşünürken, 200 binlik ev sahibi yapar seni gibi...
Ne karışık yazdım... :)

Benim eşim de öyledir... :) yıllar önce araba değiştirmeyi düşünüyoruz, 200 bin civarı bütçemiz var araba için, benimki geldi, 600 bine araba buldum çok güzel diyor, :))

Senin verdiğin tepkinin benzerini verdim :)

Sonra 300 bin civarında anlaştık :)

Canim benim:) olur neden olmasın.
Biz ev almayı düşünmeye başladığımızda 150bini gecmemeli vs diyorduk gittik iki kati fiyatta evi beğendik :))
Oldu çok şükür, sadece işte ödemesi biraz fazla, hızlı yoldan azaltmak istiyoruz borcu.

bende bazen hala oluyo halsizlik
sabah erken kalkmak çok zor geliyor
kalsiyumun önemini biliyorum ama işte zorlada olmuyor canım ya

Ben su an kumbara yapmiyorum
Okul açılınca yine okul kumbarama başlarım

Bir de esime tepki olarak sigara kumbarasi olusturdum bugun ama haberi yok ve olmayacak.. bu tamamen kendime ait birikime gidecek
Kendine ait birikimi nasıl saklıyorsun fikir olması açısından soruyorum

herşeyi yoğurtlayıp yiyebilirim çok severim olur demi kız faydası

E Esila09 herşey gönlünce olsun canım

Çıtayı yüksek tutmak gerek ama aklında onlar varya beğenmiyor ortalama evleri zor bir ay olcak bizim için en azından hevesli.Sürekli çocuk okula giderken masraf çoğalcak diyip standartını ona göre düşün diyorum

bende bazen hala oluyo halsizlik
sabah erken kalkmak çok zor geliyor
kalsiyumun önemini biliyorum ama işte zorlada olmuyor canım ya
Zorla canım ya doktor arkadaşıma hurma tüket demişti vücutta gerekli olan vitaminleri içeriyomuş.zararlı şeyleri bende seviyorum günlük süt içiyorum hoşumada gidiyor.yumurta işini oturtamadım kaynatınca midem bulanıyor.dereotlu çörekotlu yoğurt yapıyoruz sende sevdiğin bişeylerlw deneyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…