- 6 Aralık 2018
- 2.884
- 5.501
- 158
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #39.781
Olur tabiki canım iş değiştir diyorum pek sıcak bakmıyor özelde zaten rabbim göstermesin olası iş kaybınıda düş0nmek zorundayız bebişin masrafı olcak 350000 diyodum 40000e kadar olur diyorum 8 yılda rahatlıkla öderiz ara ödeme içinde bebek içinde paramız kalır peşinat desen bilmiyoruz tamCanim benim:) olur neden olmasın.
Biz ev almayı düşünmeye başladığımızda 150bini gecmemeli vs diyorduk gittik iki kati fiyatta evi beğendik :))
Oldu çok şükür, sadece işte ödemesi biraz fazla, hızlı yoldan azaltmak istiyoruz borcu.
Çıtayı yüksek tutmak gerek ama aklında onlar varya beğenmiyor ortalama evleri zor bir ay olcak bizim için en azından hevesli.Sürekli çocuk okula giderken masraf çoğalcak diyip standartını ona göre düşün diyorum
Zorla canım ya doktor arkadaşıma hurma tüket demişti vücutta gerekli olan vitaminleri içeriyomuş.zararlı şeyleri bende seviyorum günlük süt içiyorum hoşumada gidiyor.yumurta işini oturtamadım kaynatınca midem bulanıyor.dereotlu çörekotlu yoğurt yapıyoruz sende sevdiğin bişeylerlw deneyebilirsin
Birazı fiziki birazı bankada ayrı hesapta.. oyle cok yok akmasa da damlar hesabıKendine ait birikimi nasıl saklıyorsun fikir olması açısından soruyorum
İnş canım evlenince kadın olmanın zorluğunu farkettim hep ayrıntı düşün alttan al kırışıklıklarım çıkıcak düşünmektenBayanlar gibi inçe düşünemiyor erkekler :)
Yavaştan yavaştan işlemek lazım gerçekleri beyinlerine... :)
Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin, umarım gönlünüze göre bulursunuz...
Sucuk çok önermiyorlar.Sen birkaç gün yesen vücut hemen alışıyor istiyor zaten.bende isveç diyetinden sonra yiyemez olmuştum midem yanıyordu.meyveli yoğurt yap ara öğün olurtaze fasulyeyi makarnayı bazı çorbaları bile yoğurtlu yerim severimama sade yoğurdu yiyemiyorum illa bişeye katmam lazım. yumurtayıda 2 gündür sahanda yedim pişirdim. menemeni sucuklu yumurtayı sıkıntısız yerim ama diyet yaparken haşlanmış yumurtaa çok yediğim için tiksindim yiyemiyorum. hurmayıda severim yerim
Bende azıcık fiziki altınla döviz almıştım onları hiç söylemiycem olan gidiyor bikaç ay içinde çok sey öğrensim tasarruf adına az çok para biriktirdim gene kendi ihtiyaçlarımıza gidicek şimdi bebişimize biriktircem her ay 1 gram bile yapabilsem büyüdüğünde ne kadar çok yatırımı olurBirazı fiziki birazı bankada ayrı hesapta.. oyle cok yok akmasa da damlar hesabı
Siz calisiyomusunuzBirazı fiziki birazı bankada ayrı hesapta.. oyle cok yok akmasa da damlar hesabı
Sagol canım dua edin burası bizim için hayırlı olsunHayırlı olsun canım:)
Bayram tatilinde rahat rahat yerleşirsin.
Sigara biraktirma kumbarasi harika bir fikir K kahvemsi mutluluk
Bende ulaşamadım yalniz değilsin:))
Evde hazirlasan haşlanmış yumurtani, peynir,süt vs.
Isyrrinde tuketsen, hem sağlıklı olur hem vitaminli.
Kahvemsim sağol Allah razı olsun.Selam kızlar
iyiniyetli hayırlı olsun canım, huzur ve sağlıkla oturun
sigara bırakmak için kumbara iyi fikir.
biraz stoğum var zamsız aldığım :)))
İnş canım evlenince kadın olmanın zorluğunu farkettim hep ayrıntı düşün alttan al kırışıklıklarım çıkıcak düşünmekten
Kahvemsim sağol Allah razı olsun.
Stokları erit önce sen
Rabbim feraha çıkarsın inşKizlar bana dua edermisiniz
Bir anda köseye sıkısmıs gibi hissediyorum
Bir kac gun icinde sekillenince yazarim
Sigarayı bırakmaya çalışman çok güzel haber, tebrik ederimIyiyim sigarayı bırakmaya çalışıyorum 4 saatte bir taneye düşürdüm bazen 6 saatte bir de oluyor evdeyim dün ıssız kaldım yeniden malumiş yapmak istiyorum ama halsizim baya yavaş yavaş takiliyorum öyle
Evet kesinlikle doğduğu andan itibaren aliskanlik yapabilirsin...Ben oğluma gelen para harçlık ne olursa dokunmadım hic.Bende azıcık fiziki altınla döviz almıştım onları hiç söylemiycem olan gidiyor bikaç ay içinde çok sey öğrensim tasarruf adına az çok para biriktirdim gene kendi ihtiyaçlarımıza gidicek şimdi bebişimize biriktircem her ay 1 gram bile yapabilsem büyüdüğünde ne kadar çok yatırımı olur
Canim insallah hayirli olsun sağlıkla mutlulukla yaşayın yeni yerinizdeSagol canım dua edin burası bizim için hayırlı olsun
Evet şu an izindeyimSiz calisiyomusunuz
İnş bende öyle düşünüyorum onun eğitimi veya ona dair bişeylerde kullanmak istiyorum eşimlede baştan konuşayım bütçemizi ona göre ayarlarız.biz evlenirken eşim para biriktirmemişti çoğu şey içimde kaldı çocugumda ben elimden geleni yapıcam inşEvet kesinlikle doğduğu andan itibaren aliskanlik yapabilirsin...Ben oğluma gelen para harçlık ne olursa dokunmadım hic.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?