Olur tabiki canım iş değiştir diyorum pek sıcak bakmıyor özelde zaten rabbim göstermesin olası iş kaybınıda düş0nmek zorundayız bebişin masrafı olcak 350000 diyodum 40000e kadar olur diyorum 8 yılda rahatlıkla öderiz ara ödeme içinde bebek içinde paramız kalır peşinat desen bilmiyoruz tam

Bayanlar gibi inçe düşünemiyor erkekler :)

Yavaştan yavaştan işlemek lazım gerçekleri beyinlerine... :)

Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin, umarım gönlünüze göre bulursunuz...

taze fasulyeyi makarnayı bazı çorbaları bile yoğurtlu yerim severim ama sade yoğurdu yiyemiyorum illa bişeye katmam lazım. yumurtayıda 2 gündür sahanda yedim pişirdim. menemeni sucuklu yumurtayı sıkıntısız yerim ama diyet yaparken haşlanmış yumurtaa çok yediğim için tiksindim yiyemiyorum. hurmayıda severim yerim

Bayanlar gibi inçe düşünemiyor erkekler :)

Yavaştan yavaştan işlemek lazım gerçekleri beyinlerine... :)

Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin, umarım gönlünüze göre bulursunuz...
İnş canım evlenince kadın olmanın zorluğunu farkettim hep ayrıntı düşün alttan al kırışıklıklarım çıkıcak düşünmekten

Sucuk çok önermiyorlar.Sen birkaç gün yesen vücut hemen alışıyor istiyor zaten.bende isveç diyetinden sonra yiyemez olmuştum midem yanıyordu.meyveli yoğurt yap ara öğün olur

Birazı fiziki birazı bankada ayrı hesapta.. oyle cok yok akmasa da damlar hesabı
Bende azıcık fiziki altınla döviz almıştım onları hiç söylemiycem olan gidiyor bikaç ay içinde çok sey öğrensim tasarruf adına az çok para biriktirdim gene kendi ihtiyaçlarımıza gidicek şimdi bebişimize biriktircem her ay 1 gram bile yapabilsem büyüdüğünde ne kadar çok yatırımı olur

Kizlar iyi aksamlar cok tesekkur ederim
Bugun is yerine farkli bir sebeple tanistigimiz hic hoslanmadigimiz biri ust yonetici atandi
Bu diger kadrolardada degisiklik demek
Bayram uzeri guzel kutlama yapiyor
Ben de potadayim muduru alip beni mudurluge verebilir
Baskan benimle cok mutlu
Ben asla o hengameye girmek istemiyorum
Bir yandan hala toparlayamadim
Karacigerle ilgili kafam karisti doktor biraz bekleyelim dedi eipstein bar virusu bende var o gecmez kroniktir dedi karaciger de buyume yapar dedi bir ay sonra gidicem
Hepatit asisi onerdi ama yaptirmicam ya mumkun degil yaptiramam bu aramizda sır kizlar
Birde teftis geliyor
Mudurluk verilirse teftis kafamda patlayacak
Ztn hasta halimle bir ben ugrasiyorum
En son biraz toparlanabilmek icin izin alicam
14 gun izin kaldi + raporlari alirim + mazeret alabilirim belki + 2 ay ucretsiz izin
Cok kotuydum ama dua ediyorum kalbim hep Rabbimle
Biraz ferahladim
Esimde double calisiyor sabah 7den beri iste 12 1 gibi cikicak cok sinir oldum
Boyle ölmem füze atin ya :/
Napicam ben :/
Ezan okunuyor..
Namazida cok biraktim
Seytan hee isin dusunce kos tabi diye engel oluyor

Sagol canım dua edin burası bizim için hayırlı olsun

İnş canım evlenince kadın olmanın zorluğunu farkettim hep ayrıntı düşün alttan al kırışıklıklarım çıkıcak düşünmekten

Çok da düşünmemek lazım canım, sonuçta her şey olacağına varıyor... dünyalık işler, öyle ya da böyle olur.., gül geç ki, karışıklıklar çıkmasın... :)

Eşim bugün yazlık için müteahhitle görüşmeye gitti, 100 bin civarı tutar diye başladığımız iş, 200 bin küsüre çıktı.... can sıkmaya değer mi, aslaaa :)

Rabbim verir kolaylığını, çalışırız, ödenir deyip geçiyorum... :)

Sigarayı bırakmaya çalışman çok güzel haber, tebrik ederim ,
Iş konusu da en hayırlı şekilde çözümlenir inş

Evet kesinlikle doğduğu andan itibaren aliskanlik yapabilirsin...Ben oğluma gelen para harçlık ne olursa dokunmadım hic.

Evet kesinlikle doğduğu andan itibaren aliskanlik yapabilirsin...Ben oğluma gelen para harçlık ne olursa dokunmadım hic.
İnş bende öyle düşünüyorum onun eğitimi veya ona dair bişeylerde kullanmak istiyorum eşimlede baştan konuşayım bütçemizi ona göre ayarlarız.biz evlenirken eşim para biriktirmemişti çoğu şey içimde kaldı çocugumda ben elimden geleni yapıcam inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…