Canim insallah hayirli olsun sağlıkla mutlulukla yaşayın yeni yerinizde
Sagol tatlum eşim bugün eşyaları yükledi çok yorulmuşmuş. Adamlar tasidi halbuki hepsini de kizimla biz koliledik günlerce. Ç.tesi başlarız inş yerleşmeye bir 4 yıl kalsak bari hayırlısıyla

Pozitif hatun ya rabbim ödeme kolaylığı versin hepimize ben çok garanticiyimdir illa hesabımla olan tutcak

Alışkanlık haline gelip ayrı bütçesi olursa siz de çocukta ilerdenrahat edersiniz

Sagol tatlum eşim bugün eşyaları yükledi çok yorulmuşmuş. Adamlar tasidi halbuki hepsini de kizimla biz koliledik günlerce. Ç.tesi başlarız inş yerleşmeye bir 4 yıl kalsak bari hayırlısıyla
Canim günlerce koliylr bantla uğraştın biz şahidiz.. Erkekler sözde güçlüler. Cogu kadının eline su bile dökemezler.

Insallah kalırsınız cnm

Canim günlerce koliylr bantla uğraştın biz şahidiz.. Erkekler sözde güçlüler. Cogu kadının eline su bile dökemezler.

Insallah kalırsınız cnm
biz olmasak birşey yapamazlar tatlum. Farkındalar da aslında...
Sen ev düşünüyordun aklımdasın faizler düştü ama kolaylık olabilir size

Günü guzel bir haber ile kapatiyorum bayrama kadar araba alacaktik yetismedi
Bayram icin Araba ayarlamisiz, bu bayram rahat olacak
Bayram sonrasida aramaya devam ederiz

Çocugun altınlarını nasıl saklıyosun kasada mı tutuyorsun arkadaşlarımın bazıları hesap açıp bozdurup öyle tutuyor
Altını altın olarakgüvenli bir yerde tutun ...yılda %40civarı değerlenir
Altını bozup tl tutarsanız enflasyon. Karşısında küçülür para ...

Bugün 2 kilo kabak,2 kilo fasulye,3 kilo domates,sarımsak,1 kiloda bamya aldım buzluğa atarım.izin alınca domates sosu melemem biberi hallederim.barbunyada koymak istiyorum buzluk yetmiyor resmen.Derin dondurucu vakti geldi galiba.Patlıcanlarım,bezelyem,yapragım var.Başka ne konabilirz?

Günaydın herkese..
biz erkenciyiz oldukca yarim saattir disarda yeşillik alanda vakit geciriyiruz.
Biraz daha takılırız belki bikac ihtiyaç var onları alır gezeriz belki de eve doneriz

Alya86 hesabi var orda çocuğunkiler..Mesela 10 lira 20 lira harçlık numarasında ne olursa hemen alıyorum iyi oluyor

Sucuk çok önermiyorlar.Sen birkaç gün yesen vücut hemen alışıyor istiyor zaten.bende isveç diyetinden sonra yiyemez olmuştum midem yanıyordu.meyveli yoğurt yap ara öğün olur
isveç diyeti çok zararlı hiç yapmayaydın keşke
aman kendimi kısıtlaya kısıtlaya yaşayamam pişmiş sucuktan zarar gelmez
zaten bugüne kadar yemedim yersem haftada bi kere oda pazar günleri olur :)

günaydın kızlarrrr
dün eve giderken taze fasulye aldım 5 kiloya yakın
akşam yaptımm
13 poşet çıktı. genelde 2 kişilik yaptımm
biraz daha yapsammı onu düşünüyorum
bide evde kabak var bi tane
bozulmadan dondurucuya atayım diyorum biraz daha alıp
siz nası atmıştınız geçen diyodunuz ama unuttum ben okudugumuda
çıkarınca buzluk kokmasın istiyorum

isveç diyeti çok zararlı hiç yapmayaydın keşke
aman kendimi kısıtlaya kısıtlaya yaşayamam pişmiş sucuktan zarar gelmez
zaten bugüne kadar yemedim yersem haftada bi kere oda pazar günleri olur :)
Üniversitede yapmıştım bende pişman oldum bir anda çok kilo almıştım sonra düzenli beslenmeyi öğrendim kilom iyi.Dün bir arkadaşım diyoki hamile kaldığın ay ve yaşının toplamından 9 çıkarıyomuşsun çiftse kız tekse erkekmiş millet napcagını şaşırdı

Biz geçen yıl çok yapmıştık taze fasulye bıktık resmen her hafta yapsan bile kışı bitirirsin bence yeterli.kabagı domatesle,soğanla kavurup koyuyorum kokusu olmuyor.

aaaa çok ayıp bende yaptım kız onu nerde ne hurafe varsa denemiş biri olaraktan çünkü meraktan çatlıyordum
ama şimdi şimdi hiç merak etmiyorum. doğana kadar öğrenmesem bile sabrederim sağlıklı olsun yeterki

Biz geçen yıl çok yapmıştık taze fasulye bıktık resmen her hafta yapsan bile kışı bitirirsin bence yeterli.kabagı domatesle,soğanla kavurup koyuyorum kokusu olmuyor.
benim doğumum nasipse kışta olacak ya şubat kalabalık olur ev annem kayınvalidem falan
onlar varkende yaparsak yetmez diyorum ondan arada kaldım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…