- 6 Aralık 2018
- 2.884
- 5.501
- 158
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #39.821
Hadi ya özür dilerim ben çok inanmıyorum annemdede şu düşünce var onun ilk çocuğu kız mesela çocugunda erkek olurmuş ilk torun teyzemlerin çocuklarında tuttu istihareye yatsana benim hep çıkmıştı.rabbim saglıklı versin en önemlisi ama genede merak oluyor.kilo almaya başladın mıaaaa çok ayıp bende yaptım kız onunerde ne hurafe varsa denemiş biri olaraktan çünkü meraktan çatlıyordum
ama şimdi şimdi hiç merak etmiyorum. doğana kadar öğrenmesem bile sabrederimsağlıklı olsun yeterki
O zaman çok yap ben onu düşünemedim.Birde yaprak bol al önceden sararsınız,dolmalık biber misafire mevlüt vs rahat olur.barbunyada kolay pişiyor ondanda atabilirsin.benim doğumum nasipse kışta olacak ya şubat kalabalık olur ev annem kayınvalidem falan
onlar varkende yaparsak yetmez diyorum ondan arada kaldım canım
Allah kavuştursun.Kazasız belasız gidip gelin inşGünaydın sabah şekerleri
Kisliklar afiyetle tuketilsin inş.
Benim de son 2 calisma günüm.
Yarın gece benim mesai bitimi yola çıkacağız.
Yavrularını Çoook özleyen bir anne var.
Kavuşalım artik.
barbunya pahalı ya normal paket barbunyalardanda pişirebilir damlanın güzel oluyor.O zaman çok yap ben onu düşünemedim.Birde yaprak bol al önceden sararsınız,dolmalık biber misafire mevlüt vs rahat olur.barbunyada kolay pişiyor ondanda atabilirsin.
bende ne kadar inanmasamda yaptım meraktan yüzük testi falanda yapmıştım ama şimdi ayın 22 sini bekliyorum öğrenmek içinHadi ya özür dilerim ben çok inanmıyorum annemdede şu düşünce var onun ilk çocuğu kız mesela çocugunda erkek olurmuş ilk torun teyzemlerin çocuklarında tuttu istihareye yatsana benim hep çıkmıştı.rabbim saglıklı versin en önemlisi ama genede merak oluyor.kilo almaya başladın mı
bende deniyim bugün üşenmezsem alıyımda :)sekerim00 canım ben kabakları yemeklik doğruyorum. tencerede biraz yağ ile domates rendesini 5-10 dk pişirince kabakları katıyorum bir 5 dk dursa yeter sonra soğutup poşetliyorum. buzluktan çıkarınca soğanı kavurup buzlu halde tencereye koyuyorum. pişmeye yakın dere otu koyuyorum çok beğeniyoruz biz.
Kisa süre kullaniliyor böyle sepetler canım, geçen de demistim galiba.kızlarrrr n11de indirime girmiş 40 tl düşmüş
almayı düşünüyorum ne dersinizzz
görümcem almak istedi hediye olarak aslında
indirimide bulmuşken kaçırmıyım diyorum
canım 12.aya kadar kullanan varmışKisa süre kullaniliyor böyle sepetler canım, geçen de demistim galiba.
Ama çok rahat oluyor hafif olduğu için ordan oraya gezdirebilirsin. Ilk 4 ay rahat kullanilir
Sepet benim düşündüğümden büyükmüş cnm alabilirsiniz bence kullanışlı görünüyor.Kardesimin bebisi canim bak resmini cekmistim
Amin canım inşallah..Allah kavuştursun.Kazasız belasız gidip gelin inş
cnm yakınında hakmar var mı varsa oraya da bak ordada ucuz 1,70 di. en azından mıgrosta bulamazsan ordan alırsınGunaydin kizlar
Hayirli sabahlar
Kışlık hazırlıklar son sürat devam ediyor bende
Dün akşam 5 kilo patlıcanı karnıyarıklık kızartıp derin dondurucuya attım.
Migrosda domatesin kilosu 1.60 TLymiş.
Akşam bir kaç tane migros gezmeyi planlıyorum. Umarım bulabilirim.
Eger bulursam konserve yapacagim
Bulamazsam bayramdan sonraya kalacak
aynen canım resimlerde baya küçük çıkmışşSepet benim düşündüğümden büyükmüş cnm alabilirsiniz bence kullanışlı görünüyor.
Büyükmüş de.
Bebiş sıkışmamış içinde.
Benim bulunduğum şehirde hakmar yok be yazıkkicnm yakınında hakmar var mı varsa oraya da bak ordada ucuz 1,70 di. en azından mıgrosta bulamazsan ordan alırsın
çok güzel bi hediye bence alabilirsin canım çok şıkKızlar Nişanlımla bayram adetleri hakkında konuştuk.
Ne yaparsak kendimiz yapacağımız için sırf örf adet diye gereksiz masraflara girmeyelim dedim
Nişanlı kıza bayramlık alınırmış. Yok erkek tarafı şunu getirirmiş , kız tarafı onları bunu götürürmüş hiiiiç uğraşamam.
Koç falan istemiyorum dedim. Yüzü güldü garibimin.
Ama sonrasında bilezik istiyorum dedim
Baktım hiç bir şey istemeyince bileziğide takmadı gibi.
Bana bak o konuda ciddiyim dedim
Cumartesi günü gidip kuyumcudan bileziğimi alacağız
Biz nişandan sonra daha erkek tarafına hiç gitmedik. Zaten arada çok kısa bir süre vardı.
Vakitte olmadı gerçi
Bayramda gideceğiz. Giderken nişanda getirdikleri tepsi ile baklava yaptırıp götüreceğiz
Bir kutuda madlen çikolatalardan alacağım
Fakat birde şöyle bir tepsiyle kolonya ve şekerlik alayım diyorum. Hem ucuz ve hemde hatıra kalır diyorum. Sizce nasıl olur Eki Görüntüle 2296848
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?