- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #39.841
daha uzun kullanabilirim diye düşünüyorum inşallah kullanırım :)sekerim00 beşik kullanisliya benziyor ve unutmaki oturma evresinden itiberen tehlikeli kalkmaya çalışır vs..ama tahminen en az 6 ay idare eder
sempatik_kiz cnm ben o gereksiz adetlere kızıyorum zamanında kv yüzünden yaptik borçtan feraha eremedik. Kullandık mi hayir...
Hediye fikrin guzel ama bikac ayda kararıp dökülebilir arkadaş almıştı ondan biliyorum ama yine desen bilirsin
Bu arada bileziğini kesinlikle aldır.. O kadar da olsun agirligin
Güle güle kullan canım:)anne yanı beşiğini aldım daha çok erken olsada :) 25 tl de chip para kazandım. 584 e geldi :)
Merhaba,Selam, altınlarınızı nerede sakliyorsunuz?
Hadi hayırlı olsun miniğin yeri hazır artık.arabası ana kucagını falan önceden alınca çok rahat edilir gibi düşünüyorum bende süt sağma makinası ateş ölçer hepsi pahalı ürünleranne yanı beşiğini aldım daha çok erken olsada :) 25 tl de chip para kazandım. 584 e geldi :)
Ben fiziki çok küçük miktarlarda alıyorum banka tercihim evde güvenemiyorum hırsızlık vs olur diye büyük altınlarımız kasadaSelam, altınlarınızı nerede sakliyorsunuz?
çok güzel bi hediye bence alabilirsin canım çok şık
Sizden de onay çıktıysa alıyorum kızlarsempatik_kiz ben beğendim hediyeyi, çok ince bir düşünce
Bunun birebir aynısını değilde bu tarzda bir set oluşturup alacağım cnm.sekerim00 beşik kullanisliya benziyor ve unutmaki oturma evresinden itiberen tehlikeli kalkmaya çalışır vs..ama tahminen en az 6 ay idare eder
sempatik_kiz cnm ben o gereksiz adetlere kızıyorum zamanında kv yüzünden yaptik borçtan feraha eremedik. Kullandık mi hayir...
Hediye fikrin guzel ama bikac ayda kararıp dökülebilir arkadaş almıştı ondan biliyorum ama yine desen bilirsin
Bu arada bileziğini kesinlikle aldır.. O kadar da olsun agirligin
Çok güzel bir hediye iyi günlerde kullansınlarSizden de onay çıktıysa alıyorum kızlar
Bunun birebir aynısını değilde bu tarzda bir set oluşturup alacağım cnm.
Kendi evimizde yaklaşık bir senedir kullanıyoruz herhangi bir kararma yapmadı henüz
Aaa mrb 2015 aralık bebislerinden hatırlıyorum seni ben Başka nick aldım doğrusu sasirdim görünce seni ikinci çocuk varmı bu arada ben cimcim16 tostçuSelam, altınlarınızı nerede sakliyorsunuz?
Merhaba tostcuAaa mrb 2015 aralık bebislerinden hatırlıyorum seni ben Başka nick aldım doğrusu sasirdim görünce seni ikinci çocuk varmı bu arada ben cimcim16 tostçu
Ne zaman aciklaniyor sonucunuz hayirlisi olsun. Rabbkm sifa versin canim. Fatiha Suresi olumden baska her derda deva denir bol bol oku canim.iyiniyetli su an tayin dönemi sonuca gore bakacağız ev...
Bu ara hic hevesli degilim sağlığımı düşünür oldum birazda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?