sekerim00 beşik kullanisliya benziyor ve unutmaki oturma evresinden itiberen tehlikeli kalkmaya çalışır vs..ama tahminen en az 6 ay idare eder

sempatik_kiz cnm ben o gereksiz adetlere kızıyorum zamanında kv yüzünden yaptik borçtan feraha eremedik. Kullandık mi hayir...

Hediye fikrin guzel ama bikac ayda kararıp dökülebilir arkadaş almıştı ondan biliyorum ama yine desen bilirsin

Bu arada bileziğini kesinlikle aldır.. O kadar da olsun agirligin

daha uzun kullanabilirim diye düşünüyorum inşallah kullanırım :)

Dun aksam bir ruya gordum yorumlasaniz ya kizlar
Ben yolda yururken, karsidan baskan geliyor, bir araba icindeler, yaninda da mudurum ve 1 kisi daha var. Beni goruyorlar baskan el sallayip selam verip gecip gidiyor.
( muduru gorevden alma yada benden once is yerinden ayrilma durumu var boyle olursa benim tepeme binilecek hic istemiyorum aksamlari ve haftasonlari da calisma durumu olacak)

anne yanı beşiğini aldım daha çok erken olsada :) 25 tl de chip para kazandım. 584 e geldi :)
Hadi hayırlı olsun miniğin yeri hazır artık.arabası ana kucagını falan önceden alınca çok rahat edilir gibi düşünüyorum bende süt sağma makinası ateş ölçer hepsi pahalı ürünler

çok güzel bi hediye bence alabilirsin canım çok şık
sempatik_kiz ben beğendim hediyeyi, çok ince bir düşünce
Sizden de onay çıktıysa alıyorum kızlar
Bunun birebir aynısını değilde bu tarzda bir set oluşturup alacağım cnm.
Kendi evimizde yaklaşık bir senedir kullanıyoruz herhangi bir kararma yapmadı henüz

Piyasalar yükseldi yarin belki biraz birikim yaparim diyordum ama bakalim ne olacak

Alırım heralde almazsam para var diye daha çok harcanır huyumuzu biliyorum...

Aaa mrb 2015 aralık bebislerinden hatırlıyorum seni ben Başka nick aldım doğrusu sasirdim görünce seni ikinci çocuk varmı bu arada ben cimcim16 tostçu
Merhaba tostcu şükür iyiyim. Sen nasilsin? Yok canım benim kız büyüsün ondan sonra allah nasip ederse. Çoğu kişi 2. Yi yapmış. Sen yaptın mı?

Selam kızlar nihayet işlerim bitti toparlanip çıkacağım, ama çok stresli bir gündü.
Ara ara okudum sizleri.
Evdeki maraton başlayacak bu sefer de, cumartesi sabah itibari ile gerçek tatil başlıyor.
Stok için iki tane kaşar, bir kg tereyağı aldım bugün.
Dun biraz domates doğrayıp buzluğa attım, yarın seyyar araba geçerse biraz daha domates alırım.
Sarımsağı kastamonudan istedim.
Döndükten sonra yine yeni kararlar, yeni planlar, yeni yeni bütçeler ve ben :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…