Ben hala bir yaş büyük alıyorum, her ay kiyafet alamayız ki.

Hepsi bir arada yi hiç denenedim ama denemek istiyorum.

Hem zengin görüyorlar belki,
Hem herşeye rahat rahat yetisebildigimi.

Eşimin Bi tanıdığı borç istemişti bizde de yoktu zaten tam borç ödediğimiz zamanlar siz iki maaşlısınız sizde vardır diye istedim dedi :) sizde olun iki maaşlı iki maaş olunca zengin olmuyorsun ki iki maaşlısın diye herkese para dağıtmamız gerekiyor sanki ne tuhaf düşünceler.

benim önden giden 2 tane yiğenim var Allahtan onların kıyafetlerini alıcam
ikiside erkek şuan biri 6 biri 8 aylık
kız olursa heveslenirim sadece yeni kıyafet almaya :)

Zaten erkekte çok seçenekte yok :) iyi yapıyorsun zaten yepyeni duruyor kıyafetleri bende hepsini yeni verdim önceden ev büyüktü duruyordu ama şimdi verdim Bi tane ayırdık bebeklıkten kalan hatıra diye hepsinde yeni gibi.

iyi yapmışsın hem sevap hemde durdukça noluyoki sararır anca

Ama sor iki maaş algısı var :) ben de hamileyken çalışıyordum doğuma 3 gün kalaya kadar çalıştım bir şeyler oluyorsa öyle rahat kolay olmuyor
16 yıldır çalışıyorum bende.
Hamileleiklerim oldu, doğumdan sonra döndüm falan.
Hiç de kolay değil yani.

Benim büyüğü erkek, yegenim de erkek.
Küçük oğlumun öyle çok kıyafeti varki bu yüzden:))

Ama sor iki maaş algısı var :) ben de hamileyken çalışıyordum doğuma 3 gün kalaya kadar çalıştım bir şeyler oluyorsa öyle rahat kolay olmuyor
bende öyle diyorum borç isteyen için eşide çalışsın iki maaşlı olsunlar
bende 7 aylıkken çıkmayı düşünüyorum zorlanırsam
hem son hazırlıklar için hemde dinlenmek için
sonrasındada bi süre çalışmıcam
ama geçinmede zorlanırsak başka iş bakarım diye düşünüyorum

Benim büyüğü erkek, yegenim de erkek.
Küçük oğlumun öyle çok kıyafeti varki bu yüzden:))
oo süper çok şanslı bence :))

Bende öyle diyorum çocuğumu bırakıp çalışıyorum ben yorgunum bazen hiç bir şeye yetemediğimi düşünüyorum ama hep koşturmaca hayatım kimse kusura bakmasın. Ben son an’a kadar çalıştım ki sonrasında daha uzun kalabileyim oğlumla ücretli izin,yıllık izin, ücretsiz izin hepsini kullandım 6 aylık olana kadar izinliydim bende çıkmayı düşünüyordum zaten uzun ve belirsiz olunca yerime birini aldılar ama çıkış veremediler izinden dönmediğim için yasal olarak döndüm bir süre devam ettim mecburen sonra çıktım haklarımı alarak iyi oldu tazminat parası falan tatile çıkmıştık :)

ne iş yapıyorsun şu anda özeldemisin
ben özeldeyim hem uzun süre idare edebileceklerini sanmıyorum
hemde çalışma saatleri ve tatili çok az olduğu için ben kendimde devam etmek istemiyorum
ayrıca evede uzakk
o yüzden en iyisi evde oturup çocuğa bakmak

Bende özel sektördeyim.
Büyük oğlumda ücretsiz izin bile vermemislerdi.
3 aylikken işe geri dönmek zorunda kalmıştım.
Ne zordu.

Ben de özel sektördeyim iç mimarım ama çalıştığım yer en rahat yerdi tatili falan bol :) hatta süt izinlerimi 1 güne toplayıp cuma günü işe gitmiyordum

Bende özel sektördeyim.
Büyük oğlumda ücretsiz izin bile vermemislerdi.
3 aylikken işe geri dönmek zorunda kalmıştım.
Ne zordu.

Ben de özel sektördeyim yıllardır hem çalışıp hem okuyorum hatta halen okuyorum :) yeni bir örgün üniversite daha bitirdim. Eğitim ve okul hayatım 13 yıldır devam ediyor zor valla bekarken daha rahattı hayat ama evli olmak komple zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…