nesi var kız poklu bezinden başka masrafı yolarım onu başıma masraf çıkarmasın
Allah saglık versın hepsını yaparız yolunu gozledık bız onların
söyleyınce sanki bunalmıs gbı durmasn cnım
valla bır aylık bızım sıpa
dr masrafı mesela bunun için tamamlayıcı yaptırdık muayne tahlıl bı kısmını karsılıyo canım
biz kullanmıyoruz ama mama kullananlar mamanın cok pahalı olup max bı hafta gıttıgını soyluyor
benm oglum gazlı epey mesela bi ayda 3farklı damla aldk en kötü damla 50lira hele bı tanesi her emzırmede verılıyo 3gunde bıttı
bez desen 2.5 paket bitti bi ayda gozlemledıklerım hazırmısın rocky

Allahtan özel sağlık sigortamız var eşimin iş yerinden bebeğede var banada var ona ücret ödemicez
ödersekte baya cüzi bişey ödicez
mamayıda inşallah kullanmamıza gerek kalmaz kullanana rabbim yardım etsin gerçekten
acaba yıkanabilir bezlerdenmi alsak çevreye duyarlı olmak adına parayla pulla alakası yok tabisi

Çok tatlisiniz kızlar
O bebisler yokmu herşeye deger, tüm doğum hamilelik, doğum sonrası zorluklarını unutuyor insan.
Doğum sonrasi bütçe cok kontrol edilemiyor,
Gerçekten kafadan her ay bebek kalemine bin tl yazin :)) dr kontrolu var, bezivar var yani :))

inşallah canım ya gücümüz yetsin yeterki :)

Selam kızlar eşim evde dün mesai vardı 5 te geldi gece şimdi uyuyor hiçbir iş yapamıyorum.
Oğlumla mutfağa girip acı sos turşu yaptık eğlence oldu oğlumada donateslerle oynadı durdu.

Mama masrafımı Allah olana kolaylık versin bezin yanında mama çok zorluyor. Helalı hoş olsun her damlası.

Altın baya yükselişte piyasaları genel düşünürsek adım başı dükkanlar kapıyor Allahım darda olana yardım etsin inş.

Oğlum olmadan önce bende çalışıyordum. Çalışmak çok güzel şartlarımda ağır değildi hamileliktwn 3 ay evvel kapandı. Başka yerlere girdim ama şartları çok çok ağırdı. Oğluma bakacak kimse olmayınca gece 9 lara kadar gelmeyince bizde hayat felç oldu.
Düzen tutturduk elbet ama insanın kendi parasını kazanması kadar güzel bir duygu yok.

Kitap sipariş ettim onları bekliyorum. 50 tl gitti oraya.
Benimde yağ almam lazım.
Zeytinyağım var stokladım memleket dönüşü ama ayçiçek yağım yok.

Ilcedeki en sevmedigim en pahali marketi zam haric 8 tl ucuza cay alarak kazikladim etiketler piyasanin en ucuzu ve zam gelmemis 4 pk aldim
2 defa gittim kesin suphelenecekler ama ne yapayim
hangi marka aldın
çaykura geldi zam
diğerlerine gelmedi ama yakındır onlarada
ama zamı yemeyip geride çekebilirler

Iyi yapmışsın canım cif jel çok uygun olmuş.

Kagit, bulaşık makinesi tableti, zeytin, kaşar peyniri,poset çay, tereyag,
çocuk şampuanlari, dış macunu, ped stok listemde.

Işyeri alışveriş çekimi bekliyorum yarin verilecekmiş onunla alirim.

çayı hangisinden aldın canım ne kadardı
güle güle kullan hepsini

Artık en iyisi stok olacak sanırım. Teneke yağı ne madara aldın hepsini internetten mi aldın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…