bende dün fiyat araştırması yaptım ufak tefek şeylerde
100lü fairy 70
2li sensodyne diş fırçası 13,90
bingo yüzey tem 2,5lt 9,90
abc 2li çamaşır suyu 6,90
4lü buzd. poşeti 6,75
pişirme kağıdı 6,95
çöp poşeti 3,35
Lofçalı cif ikili 750+750 7,95
bref klozet köpüğü ikili 8,95 ti
evde çoğu azalmış birer tane ek yapayım diyorum fairy hariç
284 adet var fairy baya gider o bana

Sekerim fiyatlar uygun geldi sanki bana.

Artık en iyisi stok olacak sanırım. Teneke yağı ne madara aldın hepsini internetten mi aldın.
Hepsini internetten aldım ama yağ henüz almadım bakıyorum.
Gerçi evde 2 tane 5 litre teneke ve 2kg var ama indirimde görürsem bir tane teneke alırım.
Markalarin hepsi aynı bence, eskiden yudum kullaniyordum simdi hangisi indirimdeyse biryag, Komili, Torku alıyorum.

Kızlar sana stoklarini yazsin da gör:))
Kışa hazirlik.
Stok iyi oluyor kışın doğalgaz faturası da olunca.

Ben hiç stok yapmadım ama büyük paket alırım aldığım zaman. Bir de kışlık yapıyorum ama sizlerden öğreneceğim çok şey var :)

Benim zeytinyağı sorunum yok geliyor hem de baya uyguna alıyorum. Fazla olursa çevreme de söyleyeceğim üretici kazansın fabrika 3 kuruşa alıyor zaten. Ayçiçek yağ almam lazım benim de Aslında fındık yağı kullanmak istiyorum kızartmalar da ama hiç denemedim. Kızartma yerine fırın yapıyorum artık ama hemen bitiyor.

senin iş şeye döndü görümcemin bebek 3aylık menenjıt asısı rota asısı vurdurdu bebegıne 700tl
ben asıya karsıyım dedım senin demen gibi parayla alakası yok işin sakası tabide

senin iş şeye döndü görümcemin bebek 3aylık menenjıt asısı rota asısı vurdurdu bebegıne 700tl
ben asıya karsıyım dedım senin demen gibi parayla alakası yok işin sakası tabide
ay sus bende bi kere aşıya karşıyım dedimde üstüme atlıyolardı nerdeyse bi topiktee

Cnm yanlış hatırlamıyorsam eşinin maaşı ev kredisi tokiye senin maaşla da ev geçindiriyordunuz nasıl olacak bebek olunca allah yardımcınız olsun

Yine bir takım kış hazırlıkları içerisindeyim :)))
Eşim artık yeter bir daha yardım etmem diye isyan etti.
kapta biber, domates pazarda çok ucuzdu. Sos olarak kaynatıyoruz.
Biraz biberi de buzluğa yemeklik atarım.
Sonra da yer kalmaz sanirim.
Kabak alacaktım 6 TL idi, yok artık dedim.
Yarın evin yakınında pazar var ordan bakacağım.
İki üç poşet atsam çeşit olirdu

Ellerine sağlık canım,
Ben de 4 yemeklik kadar karnıyarık,
10 tane kadar közlenmiş patlıcan yerleştirdim.
Biber de atasım var biraz,.
Haftasonu alış veriş yapıp, biraz sos yapmak, az da turşu yapmak istiyorum
Afiyetle yiyin inş

Hepimiz afiyetle yiyelim inşallah, ellerine sağlık senin de canim

Çaya yine zam gelmiş
Allahtan 4 paket çayım var
Acilen yağ almam lazım.

2 gündür kumbarama para atamadım.
Oğlana attım bugün.
Annem kavanoz kapağı ile buzd.poşeti almış bana ahh anneler gittim bugün yine bir sürü şey koydu yanıma.
Taze fasulye konservesi götürmüştüm giderken bende 4 kavanoz verdim. Kalanı yeter bize.
Şimdi patlıcan közlemeye gidiyorum.
Onlarıda bitireyim sırada ki gelsin.

iyiniyetli canım yeni yerine çabuk adapte oldun sanırım, köylülerin pazarı çok iyiymiş.
En azindan temiz beslenme şansın olacak
Evet canım bir karatayci olarak tam yerine dusmusum organik organik çoğu şeyi bulabiliyorum. Bir de hakkıyla yapabilsem karatayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…